En halua olla suomalainen enää!

Nyt on kyllä taas just tuommonen fiilis. Luoja, että saa hävetä taas vaihteeksi. Kaikki varmaan on jo nähnyt facebookissa tuon kohuvideon, missä uusnatsi isä ja äiti opettaa juuri puhumaan oppinutta lastaan lyömään ulkomaalaisia. Lapsi on videolla todella ahdistunut tilanteesta ja nainen lopettaa kuvaamisen vasta kun lapsi alkaa itkemään. Aivan mielettömän sairasta toimintaa. Pitäisi olla joku laki, että tuollaiset eivät saa lisääntyä. Lapsen kuuluisi saada turvallinen ja rakastava elinympäristö kasvamiseen.

Ei häpeämisen aihe tähän lopu todellakaan. Stara on julkaissut artikkelin tästä ja ei luoja mitä kommentteja jotkut hullut sinne laittaa. Mä suutun kun vaan vilkaisenkin niitä kommentteja, jonka vuoksi jo klikkasin ''en halua nähdä tätä julkaisua'' painikkeesta. Tässä muutama kommenteista, jotka nappasin ylös ennen julkaisun estämistä.

Nuori nainen: Iha oikein että oppii vetää turpaan raiskaajia!
Mies n40v: Parempi olla lyöjä kuin raiskattu  ja islam on vääräuskoisten uskonto
Mies 24v:  Hieno mies ja ennenkaikkea isä! Suvakkihuorat ne vaa nalkuttaa!
Pikkupoika: HAHA xD ihan oikein tää faija on aivan päällikkö
Pikkupoika: Peukku pystyyn isälle!...mutta parempi olis nappi ottaan ja roskiin ei arvoa neekereillä
Teinityttö: Ootappa vaa ku joku ählämsähläm osuu teijän mamui puolustelevien kohalle ja raiskaa ni katotaa mitä mielt siin tilantees on

Ps. Mä oon sinisilmäinen runkku hinttari homo isänmaan petturi idiootti suvakki. Saatto mun inboxii tulla muutakin kivaa. Tosin noista pitää paikkansa ainoastaan se että olen homo ja suvakki. Noh menkööt hinttariki tossa samalla ku joskus sitäkin nimitystä käytän itestäni. En vain yksinkertaisesti pysty hyväksymään minkäänlaista kaltoinkohtelua ketään kohtaan. Oli ihan minkä maalainen, ikäinen, kokoinen, sukupuolinen, sukupuoleton, homo, hetero, lesbo, bi, trans tahansa. Mun ajatusmaailma menee sillä tavalla, että ole ystävällinen minulle, niin minä olen sinulle. Ei mulla ole esimerkiksi minkäänlaista huonoa kokemusta maahanmuuttajia kohtaan ja vaikka olisikin jonkun kanssa ollut, niin en voisi missään tilanteessa leimata kaikkia maahanmuuttajia samanlaisiksi. Jokainen ihminen on yksilö. Tuon ''mamut on raiskaajia'' jutun perusteella suomalaisista voisi ihan hyvin sanoa ''suomalaiset ovat pedofiileja, jotka polttavat lapset tuhkaksi raiskauksen jälkeen'' jos ottaa esimerkiksi Jammu-Sedän. Herätkää ihmiset saakeli vieköön. Multa tulisi nyt tekstiä vaikka monta sivullista, mutta on parempi poistua nyt tupakalle ja rauhoittua sen Sailor Moonin parissa.


Kommentit

 1. Hyvä kirjoitus. Ottaa päähän kun mamuja syyllistetään raiskauksista. Somalimies-ystäväni sanoi ettei edes halua rakastella suomalaisten tyttöjen kanssa. Ovat aina kuivia ja naamaan jää aina ikäviä raapimisjälkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmisten tietämättömyys ja pelko ajaa ne tuollaiseen syyttelevään paskanjauhamiseen =)

   Poista
 2. Ei tän takia kannata hävettä suomalaisuutta, näitä kusipäitä on Suomen rajojen ulkopuolellakin. Häpeämisen sijaan kannattaa olla ylpeä siitä, että edustaa sitä avarakatseisempaa joukkoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä häpeekkään :D
   Tuo on vaan sellainen (ainankin itselleni) muodostunut sanonta. Vähän niinkuin taas saa hävetä silmät päästä =)

   Poista
 3. Jammu ei raiskannut lapsia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jammu tappoi toisen kuristamalla ja toisen tappavalla annoksella unilääkettä.

   Ja artikkelin loppupuolella todetaan näin:

   "Pahoin palaneista tyttöjen ruumiista ei kyetty löytämään seksuaalirikokseen viittaavia todisteita. Myöskään Siltavuori itse ei sellaista myöntänyt. Oikeus ei siksi todennut Siltavuoren syyllistyneen lapseen kohdistuvaan haureuteen (nyk. lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö)."

   Joten kenenköhän kannattais kurkata sinne Wikipediaan?!

   Poista
  2. Antti Veikko Ilmari Siltavuori, lempinimeltään Jammu-setä tai Jammu Siltavuori (29. lokakuuta 1926 Vaasa – 9. maaliskuuta 2012[1] Kuopio) oli suomalainen rikollinen, joka tuli tunnetuksi kahden kahdeksanvuotiaan tytön murhaamisesta ja ruumiiden polttamisesta maaliskuussa 1989. Sitä ennen hän oli viimeistään 1950-luvulta lähtien syyllistynyt useisiin alaikäisten tyttöjen raiskauksiin. Niiden lisäksi hänet oli tuomittu muista siveellisyysrikoksista, omaisuusrikoksista sekä murhayrityksestä, ja hän istui elinkautistuomiota jo 1960-luvulla, mutta hänet armahdettiin myöhemmin.

   Poista
  3. Kylhä tuolta useita raiskauksia löytyy, mutta kiva, että joku puolustaa noin hienoa miestä :)

   Poista
 4. Se video on todella surullista katsottavaa... Tätä käyttäytymistä osataan myös muualla: https://www.facebook.com/#!/beirutpress.net/videos/896910980391823/?pnref=story Näitäkö me halutaan päiväkoteihin omien lastemme joukkoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo juttu onneksi on mennyt poliisitutkintaan ja lastensuojelun tutkintaan.

   Poista
 5. Mua kans alko niin ahdistamaan ja vituttamaan, no ensinnäkin tietty se video, mut sit just ne kommentit siellä staran jutussa! :( Tai no, ne muutamat mitä luin ennenku oli pakko lopettaa lukeminen vitutuksen takia. Muutenkin niin ahdistava tää nykyinen rasistinen ilmapiiri Suomessa! Onneks löytyy fiksuja ja ihaniakin ihmisiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osa varmaan kommentoi tuollain ainoastaan saadakseen muut provosoitumaan. Haluan ainankin uskoa, ettei Suomessa ole noin paljon rasistisia hulluja :D

   Poista
 6. Samoilla linjoissa kanssasi. Jokainen ihminen on yksilö. Suomi on läpeensä rasistinen maa. Mahtavaa että olet avoimesti rasismia ja suvaitsemattomuutta vastaan, se ei aina ole helppoa juuri tuollaisen törkykirjoittelun takia, mutta selvästi olet niin paksunahkainen että tuo törky ei saa sinua lannistumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä muodostan aina oman mielipiteeni ja pidän aina kiinni omista elämänarvoista antamatta muiden vaikuttaa niihin.

   Tee muille kuin haluat itsellesi tehtävän, elä ja anna muiden elää <3

   Poista
  2. Mä muodostan aina oman mielipiteeni ja pidän aina kiinni omista elämänarvoista antamatta muiden vaikuttaa niihin.

   Tee muille kuin haluat itsellesi tehtävän, elä ja anna muiden elää <3

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?