Ei Eurooppaa mulle...

Nimittäin eilen illalla. Tutustuin yöllä OnniBuss:in sisaryhtiöihin ja olin juuri ostamassa matkaa Suomi-Viro-Latvia-Liettua-Puola-Saksa-Suomi kun tajusin etten pääse tällä hetkellä lainkaan poistumaan maasta. Mun passi nimittäin on tällä hetkellä Venäjän konsulaatissa, koska viisumi piti uusia. Viikonloppuna olisin nimittäin lähtenyt matkaan. Noh heti kunhan passi saapuu viisumeineen ensi viikolla. niin pitää ruveta uudestaan katselemaan samaa reittiä. Tässä olisi juuri ollut sopivasti viikko ilman minkäänlaisia menoja. Jos on kiinnostunut eurooppaa matkaamaan, niin kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa seuraava sivu: www.superbus.com/en/index.htm. Ihan näin esimerkkinä matka Virosta Latviaan maksaa yhden euron. Mutta Saksasta en kyllä rupea matkustamaan samaa reittiä takaisin, vaan otan suoran lennon Helsinkiin.


Kommentit

 1. Asun Etelä-Saksassa ja tää on ihanaa et pääsee autol menee helposti eri maihin. Ollaan käyty Tsekeissä, Italiassa ja Itävallassa. Seuraavaks Ranska! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täältä pitää reissata baltianmaihin, että pääsee liikkumaan helposti ;D

   Poista
 2. Mitä ihmettä, pystyykö tuollaisenkin matkan ostamaan :O Oliko kallis? Alkoi kiinnostamaan! Kuinka kauan olisit ollut matkalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laskin, että korkeintaan 150e menisi matkustamiseen. Siitä en tiedä kauan matkalla olisin ollut. Niin tarkkoja suunnitelmia en osaa tehdä. Varmaan viikon korkeintaan :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?