Yölliset oivallukset/järkytykset...

Ei nukuta taaskaan. Olisi pitänyt varmaan jättää ne pari ED:tä juomatta tuossa iltapalalla? Koiratkin on jo mennyt uinumaan. Mentor röhnöttää tuossa vieressä ja Tuisku on sohvalla kuorsaamassa. Painui sinne kun se suuttu äsken Mentorille, joka härnäs sitä. Reilu tunti sitten nauratti nuo pojat. Käydään joka yö siinä puolenyön aikaan viimeinen lenkki ja tänä yönä olin uppoutunut niin kovin internetin ihmeelliseen maailmaan, että en kelloa tajunnut katsoa. Ihmettelin mitä molemmat pojat tuijottaa sängyn vieressä, niin kello oli jo kymmentäyli puolenyön. Varmaan miettivät mitä helkuttia mä tietokoneen ruutua tuijotan, vaikka pitäisi olla jo lenkkeilemässä. Miten koirat voi olla niin viisaita, että ihan ilman kelloakin tietää milloin on minkäkin aika? Ruoka-aikoina varsinkin molemmat on tasantarkkaan istumassa ruokakaapin edessä kuola suusta valuen kun miettivät mitä herkkua tänään syödään.

Yöllä on kyllä ihana lenkkeillä kun ketään ei ole missään ja saa ajatella/rauhoittua omassa rauhassa koirien sipsutellessa vieressä. Kuusi päivää jäljellä ja sitten on virallisesti syksy. Ei herranjumala mihin nämä kuukaudet on taas kadonnut? Vastahan oli mun synttärit, Helsinki Pride, kaljakelluntaa, kutsunnat... Kutsunnoiden kohdalla sitten kolahti. Ei helkutti mullahan loppuu vapaa elämä kohta. TJ-laskuri puhelimesta esiin ja järkytys. 131 aamua ja sitten se on menoa. Ajatukset armeijan suhteen ei tässä kesän aikana oikeastaan muuttunut ollenkaan. Edelleen olen todella suurella innolla ja mielenkiinnolla once in a lifetime kokemusta lähdössä hakemaan. Pientä tervettä jännitystä on tosin alkanut alkanut tulemaan intin lähentyessä. Stressaamista/pientä pelkoa ei ole kuin yhdessä asiassa, koirissa. ''Mitä jos ne ei pärjää?''. ''Koirat luulee, että oon hylänny ne!''. ''Mitä jos jotain tapahtuu kun olen siellä, enkä ole tavoitettavissa?''. Mietiskelin myös äsken noita aselajeja. Kutsunnoissa mun papereihin merkittiin toiveiksi jo AUK sekä lääkintä ja sanottiin: ''Hoidat vaan hommat aina kunnolla, niin pääset läääkintäaukkiin helposti.'', mutta äsken tuumailin sotilaspoliisin olevan myös varteen otettava vaihtoehto. Ainankin äskeisen googlettamisen perusteella se kuulostaa ihan mielenkiintoiselta. Onneksi tuossa p-kaudella multa kysellään toiveita, niin on vielä aikaa valita. Toinen se tulee noista kuitenkin olemaan, eli joko lämäriksi tai spolleksi. Jomman kumman käyneitä? Kertokaa ihmeessä kokemuksenne.

Mutta nyt ei kyllä enää muuta jutusteltavaa tule mieleen, palaillaan taas seuraavassa postauksessa.Kommentit

 1. Miksi olit kutsunnoissa ihan eri aikaan kuin kaikki muut? Oman blogisi mukaan olit kutsunnoissa torstai 7. toukokuuta 2015. PV järjesti kutsunnat nyt elokuussa ja edelliset kutsunnat oli viimevuoden elokuussa, miksi sinä olit aivan eriaikaan kuin muut?

  Pällitesit ne intissä ratkaisee mihin sinä siellä menet, ei välttämättä se mitä itse haluat. Taidatpa tulla maitojunalla kotiin heti parinpäivän päästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Virallisten kutsuntojen lisäksi on erikseen lykkäystä saaneille kutsunnat. Mun lisäksi siellä oli kyllä monia kymmeniä muitakin. Suosittelen ottamaan asioista selvää ennen kuin rupeat huutelemaan.

   Toiveet otetaan kyllä huomioon armeijassa. Ei ne turhaan kysele toiveita. Se sitten on eriasia toteutuuko ne.

   Niin ja maitojunan voit tunkea sinne minne aurinko ei paista. Kyllä siellä hyväkuntoinen mies pärjää kuin vettä vaan :)

   Poista
  2. Mä kyllä luulen että maitojuna on ennemminkin tuonut ylemmän anonyymin kotiin :D

   Poista
 2. Once in a lifetime:)

  VastaaPoista
 3. Molempiin varmasti pääset! Pällitesteissä ei voi terve kaveri mokata muutenkun tahallaan. Itse menisin spolleksi. Hommat mun mielestä mielenkiintoisempia, lämäreillä jopa vähän tylsiä, toisaalta heillä enemmän sellainen "oma" porukkansa, kuin muilla, kun ovat enemmän varuskuntasairaalassa jne eikä niinkään normi kasarmi arjessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä tärkeintä on et pääsee tekemään. Paikoillaan istuminen on tylsää. Ennemmin helvetinmoinen tulipalokiire parilla ekstra yllärillä kuin hiljaista ja tasaista paikallaan oloa ;D

   Poista
 4. Jos haluat päästä tekemään niin mene AUK ja sen jälkeen RUK. Jääkäri AUK/RUK on aika toiminnantäytteistä, sinne vaa jos pääset. Ainii ja hajoa aamuihis :D t. 1/15 masterrace spol

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siinä pääsis iha koko vuoden ajan sitte puuhastelemaa ;D

   Jääkärin hommat ei tosin oo iha listan kärkipäässä mikä kiinnostais ;/

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?