Synttärit, pidätys ja silmätulehdus!

Huh nyt kyllä ois varmaan ihan sellanen pikkanen tauko paikallaan tän biletyksen kanssa vai mitä luulette. Vielä tosin on pikkuveljen synttärit ja loppu kuusta Jenni Vartiainen ja Maija Vilkkumaa. Mutta lauantaina oli tosiaan ystäväni Tuomon synttärit, joiden vieton aloitimme hänen luonaan. Synttäreissä parasta on kyllä ehdottomasti täytekakku. Sitä kun ei tule syötyä muuten kuin synttäreillä, niin se on vähän sellainen harvinainen herkku. Tikkaakin tuli heitettyä ja Sing Staria laulettua. Siinä noin yhdentoista aikaan siirryimme Giggling Marliniin. Kevi Tandun keikka ja Red X Cup bileet. Pelailtiin mm: beerbongia. Itse tosin jouduin tyytymään vierestä katseluun. En nimittäin pysty olutta juomaan lainkaan. Yksi kaveri tuli hiukkasen huonoon kuntoon, niin hänet piti lähteä saattamaan taksitolpalle. Niin ja itse meinasin sillä reissulla joutua putkaan. Nyt kaikki kuulolle. Puistossa pienessä humalassa puskaan pissaaminen kuulostaa hyvältä idealta. Varsinkin kun on pimeää ja ketään ei näy missään. Mutta sitten kun poliisi ajaa siihen viereen, niin se tulee kalliiksi. 30e sakkoja ja olisin joutunut kuulemma putkaankin, ellei siihen olisi tullut ''suurempaa saalista'' kohdalle. Pääsin siis takaisin bileisiin ja ilta sai jatkua pilkkuun saakka ja sitten jonotettiinkin reilu 30min pizzaa vakkaripaikassa Torikebab-pizzeriassa. 

Asuksi iltaan olin käynyt ostamassa Bik Bokista punaisen San Diego ''pelipaidan''. Housuina toimi muistaakseni myös Bik Bokista ostetut minishortsit ja jaloissa oli mustat niittikoristellut kiilakorot. Hiuksiin testasin sleepattua wetlookkia, joka oli aika kiva. Sellaisen kampauksen voisi tehdä toistekkin. En jaksanut käyttää miljoonia eri tuotteita niinkuin yhdessä ohjeessa oli, niinpä tein seuraavalla tavalla. Ensiksi kastelin hiukset ja kuivasin ne pyyhekuivaksi. Sitten vain kampasin ne taaksepäin, suihkautin niihin lakkaa ja annoin kuivaa muotoonsa. Hiusten ollessa kuivat suihkautin vielä hiukan lakkaa pitävyyden vuoksi ja näin oli illan kampaus valmis, joka kesti koko illan ajan täydellisenä.

Sunnuntaina mun piti lähteä katsomaan Antti Tuiksua Mikkeliin, mutta ei. Olin unohtanut yöllä sulkea ikkunan, jonka vuoksi kurkku teki kuolemaa. Vieläkin kurkku niin kipeä, ettei pysty kivutta nielemään. Lisäksi mulla oli silmä turvonnut umpeen nukkumisen aikana. Joku tulehdus siinä on ja kuumettaki oli vähän nostattanut tuo tulehdus. Tulehduskipulääkettä ja niin kurkulle kuin silmälle kylmää. Kurkku vähän helpottuu kylmällä ja silmässä turvotus laskee sen verran, että saa silmän avattua kunhan ensiksi nyppii silmäluomet irti toisistaan. Yön aikana aina jotain rähmää kerääntyy, eikä näe yhtään mitään ekaan kymmeneen minuuttiin. Tällä hetkellä turvotus on laskenut onneksi jo sen verran, että silmä on jo noin 70% auki. Tulipunainen kuin rastafareilla, mutta auki.

Tiedättekö muuten mitä samaa on mulla ja sorsilla? Molemmilla vaappuu perse kävellessä!
Jos haluatte V.I.P-listalle nimenne, niin laittakaa viestiä!

Kommentit

 1. Sua ei edes pidätetty ja otsikossa on kuitenkin pidätys, wtf? Mun mielestä sakot ovat ihan asiaa, jos julkisella paikalla lorottelee. Ei ole todellakaan kiva nähdä jonkun kuseksivan, kun vessatkin on keksitty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ekana mut heitettii sinne takaboksii, jossa jouduin olee joku 30min. Sit ne tuli sanoo vaa et ei lähetäkkää Imatralle tässä sakko ja sit ne vei jonku toisen sinne boksii :D

   Kännissä jokanen puska on vessa xD

   Poista
  2. Käytätkö bilettäessä värillisiä piilolinssejä? Ei kai sulla ole sellanen jäänyt silmään? Unohtuu tosi helposti sellanen nimittäin silmään jos ei usein käytä ja ei näön korjaamisen takia tarvitse piilareita. nimimerkki Karvaasti kokenut nti Huolimaton.

   Poista
  3. En oo käyttäny sen jälkeen kun joskus 2013 halloweenina sammuin sellaiset silmissä :D

   Poista
 2. Moikka!Voisitko tehdä postauksen,missä sun koirat ``kertoo`` päivästään,laitoit kerran sellasen ja se oli aivan superhyperihana!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?