Nää on ilmasen viinan bileet!

En kyllä vähään aikaan mee sellasiin. Tai ainankaan en juo pullollista viiniä ennen niitä. Herranjumala, että ihminen osaa olla tyhmä ja sekasin. Ois ehkä myös kannattanu syyä jotain raskaampaa kuin pelkkä kanasalaatti ennen bileitä. Noh mutta ainankin perjantaina oli saakelin hauskaa GM:ssä ja näki paljon vanhoja tuttuja sekä sai uusia sellaisia. Mitä nyt muisti kadonnu puolesta yöstä eteenpäin ja aamulla sai ihmetellä ketä nuo kaveripyynnön laittaneet ihmiset fb:ssä on. Se yhdeksäs tuoppi taisi olla liikaa? Olin vissiin vieläkin kännissä kun lähdin seuraavana päivänä liikenteeseen ja vasta illalla tuo krapula hyökkäsi kimppuun. Muistivihkoon ylös seraavat asiat. Syö joku kunnon ateria (pastaa, pizzaa tai jotain sellaista), elä juo mitään siideriä vahvempaa ennen bileitä ja älä vedä sitä siideriä kuin pesusieni. Ja koko teksti tiivistettynä: Kunto oli 100% Anne.

Onneksi krapula on yön aikana kadonnut hornantuuttiin. On ollut nimittäin suursiivouspäivä. Kerrankin aurinko paistaa ja on lämmintä, niin nopeasti matot kyytiin ja pesemään ne. Mattojen kuivatessa onkin sitten hyvä tehdä lattialle perusteellinen puhdistus. Ikkunat pitäisi vielä pestä ja itse helvetti laittaa järjestykseen. Eli siis mun vaatehuone, jossa on varmaan kaksi kolmasosaa vaatteista lattialla ja loput pyykissä. Mä en tajua, että mikä siinä on niin saakelin vaikeaa pitää vaattehuone järjestyksessä!


Kommentit

 1. Oot kyl enemmän Ellu ku Anne

  VastaaPoista
 2. Sithän sä voisitkin ottaa kuvia sun kämpästä kun oot saanu siivottua. Erityisesti tuo vaatehuone kuulostaa mielenkiintoiselta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oota nyt et saan asunnon valmiiks ja joo en oo saanu vähää aikaa mitää aikaseks. Edes tarvikkeita vielä ostanu xDD

   Poista
 3. Piti vaan tulla asioikseni kommentoimaan, että susta tulee tosi paljon mieleen A-ha bändin laulaja nuorena! https://www.google.fi/search?q=morten+harket&client=safari&hl=fi&prmd=iv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMI1JGz1fyMxwIVilssCh3kHgbN&biw=320&bih=460#imgrc=Sejzqx8QwcllmM%3A

  VastaaPoista
 4. Täytyy sanoa, että viimeiset postaukset ovat olleet aika juhliminen/humala/krapula täytteisiä. Tulee vähän olo, että nyt sulla menee vähän turhankin kovaa ja se välittyy postauksiinkin. Tarkotus on vaan ystävällisesti sanoa, miltä tämä vaikuttaa. On kiva että treenaat ja näin, mutta sellaisen unelma kropan hankkimiseen mitä haluat tarvitaan sellaiset elämäntavatkin. Ei nyt miksikään absolutistiksi tarvitse ruveta tuossa iässä, mutta onhan se todettu että alkoholi liiallisena ei tuo mitään hyvää. Ei tarvitse julkaista tätä kommenttia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää nyt ottaa ilo irti ennen ensi vuotta. Silloin saattaa biletys olla kortilla jopa vuoden ajan ;D

   Poista
  2. Nuorena pitää ottaa ilo irti elämästä,mitä sitä suotta suremaan ja aika parantaa haavat,otetaas taas:)

   Poista
  3. Jos haluaa OIKEASTI olla hyvässä kunnossa, niin alkoholi ja tupakka pois. Ne eivät vaikuta ainoastaan fyysiseen oloon, vaan myös henkiseen. Teet toki itse valintasi.

   Poista
  4. Phyh... Tupakka rauhottaa hermoja ja bilettäminen ei oo mitää ilman tequilaa xD

   Poista
 5. Apua, vanha kunnon Lippis! :D

  T. dinosauruksen ikäinen täti-ihminen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on hyvää.. Tai noh kaikki puolimakeat valkkarit on hyvää :D

   Poista
  2. Itse ostin perjantaina sellaista valkkaria kuin Green Soul. Puolikuiva, mutta silti hieman makeahko. Suosittelen kokeilemaan =)

   Poista
  3. Pitää kokeilla joskus. Yleensä en vain tykkää muusta kuin puolimakeasta. Punaviinin pitää taas olla pehmeä ja täyteläinen.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?