Ennustaja- Yliluonnollisia kykyjä

Pitkäaikaisimmat lukijani varmasti muistavat tuon hirvitapahtuman kun sain sen tunteen, että kohta tapahtuu jotain pahaa, jolloin käskin vanhempien vaihtaa paikkaa autossa. Äiti siis kuskiksi, koska isä oli todella väsynyt. Sitten kohta hirvi tuli keskelle tietä. Tuon jutun kokonaisuudessaa voit lukea postauksessa Unien maailma, minä ja Johanna Tukiainen täällä.

Nyt alkupohjustuksen jälkeen asiaan. Viime yönä sain taas salilta kotiin ajaessa sen paniikinomaisen pakokauhun valtaisen tunteen, että kohta tapahtuu jotain. Hiljensin vauhtia ja köröttelin varmaan kahtakymppiä ja kohta puskasta juoksee kettu suoraan tielle. En varmasti olisi kerennyt jarruttamaan ajoissa jos olisin ajanut kaasupohjassa kuten yleensä ajan. Moni on sanonut tuollaisten tunteiden ja enneunien olevan sattumaa tai pelkkää hölynpölyä. Itse en noin voi uskoa, sillä tälläisiä tapahtumia minulle on käynyt todella paljon elämäni aikana. Yksi kerta oli esimerkiksi sellainen etten halunnut mennä Valintataloon, koska oli se tunne. Seuraavana päivänä luki lehdessä ''Ryöstö Tirilän Valintatalossa'' ja tapahtumakohta oli juuri se kun olimme menossa kauppaan. Lisäksi äitini suvun puolella on/on ollut monia ihmisiä, joille tulee tälläisiä samanlaisia tunteita ja sitten jotain tapahtuu. Mun mielestä on oikeastaan hölynpölyä sanoa ettei mitään yliluonnollista ole olemassakaan ja kaiken voi ennemmin tai myöhemmin selittää tieteellä.


Kommentit

 1. Kutsutaan intuitioksi eikä ole mitenkään harvinaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mites sit selität nuo varoittavat enneunet?

   Poista
  2. Intuitiolla ei ole enneunien ja unien tulkitsemisen kanssa mitään tekemistä.

   Poista
  3. Intuitio, enneunet ja unien tulkitseminen kulkevat kaikki käsitysten. Yhteiset juuret - toinen tekee toisen mahdolliseksi.

   Poista
  4. Mun mielestä nuo on yliluonnollisia juttuja, jotka ei ole tieteellä selitettävissä, mutta kuka uskoo mihinkin :D

   Poista
 2. Geh. Jos molemmilla kerroilla olisi jatkettu ajamista normaalisti niin eläin olisi näkynyt korkeintaan taustapeileissä :-))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa yritettii sanoo viimeksikin, mutta pyh pah sulle vaa :D

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?