Tuparit ja lehdessä pällistelyä!

Perjantai on aina hyvä päivä bailata. Alunperin oli suunnitelmissa Antti Tuiskua lähteä katsomaan, mutta loppukuussa rahatilanne on aina melkolailla miinuksen puollella, joten menin ystävän tupareihin. Alkuilta alkoi kuintenkin Minna-Tädin luona lonkeron ja meikkaamisen merkeissä sekä hämyistä, sekavaa musiikkia kuunnellessa. Naamat kun oli kunnossa ja Minna-Tädin korsetti kiristettynä kyyti vei meidät itse bilepaikalle, jossa olimme ihme kyllä ensimmäisten joukossa. Tupareissa tekemistä tarjosi Guitar Hero sekä Dance Mania- pelit. Ihanaa juttuseuraa ja valkkaripullon tyhjentämistä unohtamatta. Tuli siinä pari lonkeroa ja tummaa rommiakin hörpättyä. Jossakin vaiheessa Giggling Marlinin houkutus vei voiton sattuneesta syystä, jonka paikalla olijat tietää. Ei herranjumala xD

Loppuyö menikin sitten astetta villimmin. Tuli vedettyä shottia sun muuta ihan huolella, sheikattua persetää korokkeella ja karaokeakin lauleltiin kappale jos toinenkin. Nykyään muutes Giggling Marlinissa on bilekaraoke aina auki. Nyt siis pääse laulamaan niin keskiviikkoisin, perjantaisin kuin lauantaisinkin. Illan aikana käväistiin Toteemissakin moikkaamassa paria ihmistä ja aamuyöstä tuli puhdistettua ilmaakin erään henkilön kanssa. GM = hyvä menoa aina. 

Seuraavat aamut onkin aina asia erikseen. Ei herranjumala mikä kanuuna tuosta illasta seurasi. Olisi voinut leikata siinä olotilassa pään irti ja heittää järveen. Ei auttanut burana, suihku, kävelylenkki koirien kanssa, ruoka... Ei mikään, mikä normaalisti helpottaa krapulaa. Illalla sitten ajattelin sen lähtevän siellä mistä se tulikin. Gigglinin ovesta sisään. Heikossa hapessa ensimmäiselle baaritiskille ja yksi huurteinen Crowmoor sitruunasiivulla. Vielä yksi samanlainen ja vihdoin tuo hidas kiduttaja oli poissa. En kuitenkaan jaksanut jäädä bilettämään, vaan ihan itse ajoin skootterilla nukkumaan jo yhden aikoihin.

Tämä päivä on vielä mennyt melkolailla koomatessa eläimellisessä porukassa. Aamulla oli pirteä olo, mutta pari tuntia heräämisen jälkeen alkoi haukotuttamaan kauheasti. Mitään järkevää en ole saanut koko päivänä aikaan jos itsensä salille raahaamista ei oteta huomioon. Lattiat kaipais imuria ja luuttua, tiskikone ei täytä itse itseään eikä koiratkaan osaa itse kynsiään leikata. Mutta njääh... Mä taidan mennä lämpimään kylpyyn ja lotrata mun ihanaa hunajasaippuaa. Käykääpäs muuten lukemassa mun haastattelu joko Etelä-Saimaan paperiversiosta tai verkkolehdestä. Siellä mä pällistelen kolmella sivulla. Se krapulapäivänä otettu kuva on muuten ihan kauhea. Miksi? No koska aina kun juon, niin seuraavana päivänä mun naama on kuin vappupallo, eikä tämä kerta ollut poikkeus.Minna-Täti mun rakas Tattoo Artist 


Kommentit

 1. Nyt täytyy kysyä, kun en ole tuota lehtiartikkelia lukenut, mikä sen pointti on? Olisikohan sitä mahdollista julkaista blogiin kokonaisuudessaan, kiinnostaisi lukea?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyseessä on henkilökuva minusta =)

   Voin sen joskus metsästää jostai tuon artikkelin. Itsekkin luin sen kuntosalilla ohimennen ;D

   Poista
 2. Petri on irti ��

  VastaaPoista
 3. Miten tämän jutun saa näkyviin E-S:n verkkoversiossa, ellei halua maksaa lehdelle?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?