Sisäisen juntin metsästys!

Sitä harrastettiin sitten kolmisen päivää kun jäi pikkasen tuo korkki tuossa helteiden aikaa auki kun kaikki pyyteli mua milloin minnekkin. Torstaina kävin Minnan kanssa Gringos Locosissa hampparilla ja siitä se sitten lähti. Muutamat siellä ja sitten X:lle tölkkejä kumoamaan hyvässä seurassa. Perjantaina minun piti mennä yhdelle puistoon ystäväni Mimmin seuraksi, mutta tölkki johti toiseen ja loppuyöstä sheikattiin peppua Giggling Marlinissa. Taisi siinä aamulla mölkkykisakin olla jatkojen jatkoilla.

Lauantaina sitten oli se kelluntapäivä. Oh god damn mikä olo. En tiedä olinko vielä kännissä vai jo krapulassa kun lähdin liikenteeseen. Todennäköisesti molempia samaan aikaan. House Kebabissa olon kohentajaa, eli savuporo-aurajuustopizza. Kaupasta muutama six-pack kuivaa omenaa ja puhaltamaan sateenkaari kelluntakuntoon. Se jos mikä oli krapulassa tuskaista. Ois vaa kannattanu ostaa kympillä pumppu. Pikkuhiljaa kellunta-allas täyttyi ja lilluminen pääsi alkamaan. Kyllä se ihan kivaa puuhaa oli. Ei kovin moni tainnut olla selvinpäin vesillä ja aivotkin näytti olevan narikassa. Auringon alkaessa laskemaan lähdimme porukalla kohti kirkkopuistoa, jossa tapasimme Giggling Marliniin lähtevän lopun porukkamme. Vielä parit tölkit tyhjiksi ja ei kun vaahtoon. Vaahtobileet sopii kyllä todella hyvin kesään ja on ihan mielettömän hauskat. Mitä nyt aamulla joka paikka haisee saippuakuplille ja lippiksen taisin hävittää vaahdon sekaan. Niin ja jossain vaiheessa iltaa mun shortsitkin on revenny useampaan osaan. Mutta nyt mä lähden asioille ja salille. See ya soon...Sori... Kännykkä oli yhtä vaahdossa kuin omistajansakin.

Mun lesbo vaimo <3

Kommentit

 1. Eipä tekis sullekaan pahaa pitää vähän tipatonta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah älä muuta sano xD

   Onneks seuraavat partyt on vasta parin viikon päästä Rakuuna Rock :D

   Poista
 2. Ihei Petri. Voisitko kuvitella olevasi kuurojen liiton asialla? Tiedän, että moni kuulovammainnen lukee blogiasi (ja on muutenkin internetissä). Käy katsomassahttp://www.kuurojenliitto.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen aina tasa-arvon ja ihmisoikeuksien puolella, joten ei se olisi madottomuus. Tällä hetkellä vain valitettavasti minulla ei ole mahdollisuutta toistaisesti liittyä uuteen liittoon/lahjoittajaksi. Olen jo PAM:issa, WWF:n kuukausilahjoittajana sekä Vasemmistonuorien jäsenenä.

   Poista
 3. No onpas pitänyt kiirettä! :D Ihan mielenkiinnosta kyselen: miten järjestät koirien hoidon kun "korkki jää päälle" kuten itse asian ilmaisit? Joutuvatko vain olemaan normaalia enemmän kahdestaan kotona sisätiloissa? Viilennätkö jotenkin sun asuntoa helteiden aikana koirien takia? Ainakin meillä luhtikämpän lämpötila nousee sisällä tosi kuumaksi jos on vähänkään aurinkoista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hoitaja pitää hommata jos tietää, että saattaa mennä kauemmin kuin sen 7-8h. Helteiden aikaan uitan koirat pari kertaa päivässä ammeessa kylmässä vedessä ja käydään rannallakin uimassa. Ei myöskään tedä helteellä mitään monien kilometrien rääkkilenkkejä, vaan pojat tykkää makoilla tossa omassa pihassa tai koirapuistossa varjossa =)

   Poista
 4. Entas jos ei etukäteen tiedä juopottelureissujen venähtämisestä?! Ja miksi ihmeessä näin monta kuvaa samasta aiheesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitten soitetaan äitille xDD

   Koska mä tykkäsin kaikista kuvista, niin laitoin kaikki kuvat :D

   Poista
  2. No sitten soitetaan äitille xDD

   Koska mä tykkäsin kaikista kuvista, niin laitoin kaikki kuvat :D

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?