Rakuuna Rock 2015

Sori oon ollu kuluneen viikon ajan huono bloggaaja ja kirjottaminen jääny vähälle. Ollu vähän kaikkea säätöä ja kiireitä. Mutta nyt ihanaan viikonloppuun, eli Rakuuna Rockin pariin.

Tänä vuonna olin yhden välivuoden jälkeen taas töissä Rakuuna Rockissa ja tällä kertaa Artisti- ja V.I.P hostina sekä myös välillä työskentelin anniskelualueella kun oli hiljaisempaa pääasiallisten työtehtävien parissa. Oli kyllä paljon mielenkiintoisempaa puuhaa kuin toissavuotinen lipunmyynti. Pääsi tekemään koko ajan jotakin, eikä tarvinnut vain istua paikoillaa rannekkeita laitellessa. Niin ja pääsi näkemään ihanat Maija Vilkkumaan ja Anna Abreun face to face. Ruokatauot tietenkin täytyi pitää kyseisten leidien ollessa lavalla, että pääsi katsomaan keikkoja. Oli kyllä aivan mahtavat showt molemmilla naisilla. Mutta kyllä täytyy sanoa, että oli kyllä väsynyt kun 12h oli juossut ympäri festarialuetta ja kannellut kaiken maailman kaljatynnyreitä ym... Maistui uni seuraavana yönä oikein hyvin. Ai niin joo... Mokoman keikan jälkeen bändin pojat tuli antamaan mulle, Sonjalle ja Idalle alusvaatteita.

Unta tarvittiinkin, sillä oli rankka biletyspäivä edessä, joka alkoi siinä 13:00 jälkeen ja loppui jossakin aamu kuudelta. Päivä tietenkin alkoi laittautumisella parin drinkin kera. Kajaalit silmiin, kulmat ojennukseen ja ihon pakkelointi. Vaatteet päälle ja menoksi linnoituksen valleille aloittelemaan iltaa. Jääkylmää Garage Ice Tea:tä, aurinko ja hyvää seuraa. Täydellinen aloitus täydelliselle festaripäivälle. Ensimmäinen artisti, mitä menimme katsomaan oli JVG. Samalla alkoi myös Etelä-Saimaan kuvaukseni. Minua siis kuvattiin siihen ensi sunnuntaina ilmestyvään henkilökuvaan. Itse en oikein välitä JVG:stä, mutta kyllä se kuunneltavaa musiikkia on. JVG:n keikan jälkeen kuvaukset jatkuivat vielä jonkin aikaa ja sen jälkeen liityin muiden ystävien seuraan siideriä lipittämään. Siideri toimii aina tilanteessa kuin tilanteessa. Reilu tunnin verran kerkesi kavereiden kanssa istuskelemaan kunnes minä, Ida ja Sonja lähdimme hyökkäykseen. Hyökkäykseen kohti eturiviä. Kaija Kootahan me ei suostuta katsomaan kuin eturivistä. Voitti kyllä kaikki muut festareilla esiintyneet artistit ihan 100-0. Selvästi koko festareiden kirkkain tähti. Äänikin katosi siinä hetken ajaksi kiljumisen ja laulamisen takia. Kuulemma välillä ei saanut selvää kumpi lauloi kovempaa. Kaija Koo vai yleisö. Näin meille kertoi festarialueen ulkopuolella hengailleet ystävät. Keikan jälkeen alkoi kataa saatamalla, jonka vuoksi päätimme alkaa siirtyä kohti keskustaa. Jäljellä olivat vielä Apulanta ja Michael Monroe, jotka eivät meitä kiinnostaneet. Ei siis ollut mitään järkeä jäädä kastumaan likomäriksi. Linnoituksesta kaatosateesta meidät nouti samalla pelastaen ulkonäköni turmeltumiselta Mirkan mies Jere.

Ensimmäinen baarikohde oli Kaukaan Kisabaari, jossa Mirka on silloin tällöin töissä karaokejuontajana ja pitihän sitä pari kappaletta käydä laulamassa. Viralliset jatkot olisivat olleet Old Cockissa, mutta koska olin GM:än listalla, niin päätimme mennä loppuyöksi Sex On The Beach bileisiin. Paljon tanssimista, paljon drinkkejä ja ripaus laulua + röökien loppuminen kesken illan. Siitä tehtiin minun ja Idan loppuyö. Kyllä me vielä sitten muutamat tölkit tyhjennettiin puistossa kun pilkku oli jo GM:ssä tullut. Sadekkin kun oli jo lakannut sopivasti aamuun mennessä. Tai aamuyötä se neljän pintaan taitaa vielä olla.

Voin sanoa, että seuraavan  päivän krapula oli jotain niin jäätävää. Kaiken lisäksi minulla vielä jatkui nuo Etelä-Saimaan kuvaukset. Tällä kertaa poseerasin Mentorin ja Tuiskun kanssa. Saas nähdä kuinka järkyttäviä kuvia niistä tulee. Yritä siinä hymyillä kun tuntuu, että laatta lentää ja joku poraa tietään ulos pään sisältä. Noh tulipahan sekin koettua. Krapula ei sitten kauan kestänyt. Miehet on ihan perseestä ja Minna vei mut terapiaistunnolle siiderituoppien äärelle Old Cockiin. En mä montaa tuoppia juonut, mutta sen verran, että ei kuitenkaan skootterilla kotiin uskaltanut enää lähteä. Onneksi on Minna-Täti. Minna saa nimittäin aina paremmalle fiilikselle tilanteessa kuin tilanteessa.Sinä mystinen photobomberi ilmiannaitsesi. Odotamme sinua kiihkeästi!


Tälläsiä pöksyjä se Mokoman pojat meille antoi.


Kommentit

 1. Miksi lehtijutun teko piti olla tapahtuman kanssa samaan aikaan? Minusta nimittäin annoit itsestäsi aika huonon kuvan, jos joit jutun teon aikana ja seuraavana päivänä ilmestyit krapulassa paikalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haastattelu tehtiin jo alkuviikosta. Nyt otettiin vain kuvia. Kuvaukset kun olin bailaamassa ja kuvaukset koirien kanssa =)

   Poista
  2. Ihan realistisen kuvan antoi itsestään, kuka sitä aina jaksaa tipattomalla olla!

   Poista
  3. Mä oon ihan samaa mieltä,miks esittää partiopoikaa,kun ei sitä ole.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?