Miesjoukko murhasi raa'asti teinitytön!

Näin viime yönä unta, josta saisi ihan todella hyvän kauhuelokuvan. Jotkut kohdat muistan hämärästi, mutta tärkeimmät jutut muistan selkeästi. Ja itsehän tietenkin olin päätähtenä unessa.

Uni alkoi sellain, että opiskelin collegessa. Oli jotkut bändibileet ja minä liityin johonkin bändiin laulajaksi. Unessa mä hei osasin laulaa. IRL:ssä asia on päinvastoin. Voitimme bändikisan ylivoimaisesti. Noh siinä sitten tutustuin muihin bändiläisiin ja saimme itsellemme managerin, jonka kanssa rupesimme suunnittelemaan festareita. Festarit järjestettiin metsässä järvenrannalla hylätyssä kartanossa, jossa kummittelee.

Talon tarina on, että siellä asui äiti tyttärensä kanssa. Mieslauma oli murtautunut asuntoln ja murhannut tyttären (teini-ikäinen) raa'asti. Tapahtuman jälkeen äidistä ei kukaan koskaan kuullut mitään. Tyttären kerrotaan kummittelevan talossa.

Festarit järjestettiin ja keikka meni hyvin. Yöllä alkoi sitten tapahtua. Sähköt katkesi ja ihmisiä alkoi katoamaan aina naishahmon ilmestyessä. Naisilta imettiin elinvoimat ja miehet silvottiin samoin kuin tuo tytär oli tapettu. Kartanosta ei kukaan päässyt ulos, sillä ovet tai ikkunat eivät auenneet.

Minä lähdin tutkimaan taloa. Minulla oli päällä seksikkäät Tomb Raider tyyliset vaatteet ja pistoolit tietenkin. Ei mitään hajua mistä ne pistoolit sain. Menin yläkertaa ja en nähnyt missään mitään. Löysin kuvan äidistä ja tyttärestä. Kuvaa koskettaessa koin flashbackin. Näin kaiken tapahtuneen ja tiesin äitin ruumiin oleva erään takan takana salahuoneessa. Menin huoneeseen ja näin äidin ruumiin makaavan sängyllä tytär sylissään. Sitten tuo naishahmoinen kummitus ilmestyi huoneeseen ja laskeutui äidin ruumiiseen. Kummitus ei ollutkaan tytär, vaan äiti, joka vannoi kostoa. Ympärillä talo alkoi entisöityä. Huonekalut, seinät, katto lattia ym... palasivat entiseen loistoon. Äidin nimi oli joku Angela tai Angelica ja tyttären Monica. Äiti peitteli tyttären sänkyyn ja lähti kävelemään minua kohti. Yhtäkkiä hän kiihdytti vauhtia ja heitti minut seinään. Juoksin karkuun viereiseen huoneeseen ja hänen saapuessaan rupesin ampumaan häntä. Panokset eivät tehonneet ja juuri kun hän oli iskemässä minua puukolla/tikarilla unessa minuun rakastunut mies heittäytyi eteen ja uhrautui vuokseni. Sitten sain jonkun nyt vittu riittää kohtauksen ja hyökkäsin suoraan hänen kimppuunsa. Hakkasimme ja heittelimme toisiamme. Jossain vaiheessa olimme keittiössä ja löysin pöydältä rautalankaa (sellaista jolla juustoa leikataan). Kiersin sen tuon eukon kaulanympärille ja katkaisin hänen päänsä irti. Sen jälkeen kaikki alkoi taas rapistua ja talo rupesi sortumaan. Lähdin juoksemaan kohti ulko-ovea ja sitten koiran perkele tökki mut kuonolla hereille. Nyt en tiiä selvisinkö hengissä ulos sieltä talosta.

Mutta siis tuossa miten suunnilleen tuo mun uni meni. Ihan saakelin hyvän teinikauhun tosta sais tehtyä. Minna tuo sun lahjaksi antama unisieppari ei oikein taho toimia!


Kommentit

 1. Onneksi sattui olemaan uneen sopiva kuvasetti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kuva-arkistossa reilu 5 000 kuvaa, että kyllä löytyy tilanteeseen kuin tilanteeseen kuva :D

   Poista
 2. Liiallinen amerikkalaisen teinielokuvien katsominen vahingoittaa kenen tahansa mieltä. Ylikansallinen populaarikulttuuri tuhoaa hitaasti aivosi ja mädättää moraalisi ja tunteesi. On heräämisen aika: vain kirjallisuus, klassinen musiikki ja eurooppalaiset taide-elokuvat voivat enää pelastaa sielusi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen mielelläni kadotuksen turmeltuneella polulla <3

   Kirjallisuus on tylsää, klassinen paskaa ja eurooppalaiset taide-elokuvat Kallion hamstereita varten :D

   Poista
 3. Kuvan perusteella pääsit ulos ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvan tausta ei täsmää ja pyssytkin heitettiin nurkkaan. Tää kuva on jostain iha eri unesta xD

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?