Helsinki Pride 2015 #2

Jos sitä sitten jatkettaisiin kertomusta. Käydään vielä tuolla lauantain puolella. Yöllä tapasin paljon mahtavia uusia tuttavuuksia. Humalatila yhdistää selvästikin. Sit meil oli joku kiva älynväläys, että sanotaan jokaiselle vastaantulijalle jokin kohteliaisuus. Sai kyllä ihmisen jos toisenkin hymyilemään. "ihanat kengät, upeat hiukset, kauniit silmät, mahtava meikki". Yksi pieni kohteliaisuus voi tehdä koko päivän onnelliseksi.

Sunnuntai... Ei helkutti mikä hedari! Illalla iloinen, aamulla itkettää... Nuo biisin sanat pitää kyllä täysin paikkansa. Ei siinä kuitenkaan auttanut kuin laittaa pilleriä naamaan ja ruveta pakkaamaan tavaroita. Meikkiäkin piti vähän laittaa krapulan peittämiseksi ja hiuksia sutia oikeaan suuntaan. Tavarat kantoon ja kohti säilytyslokerohelvettiä. Kaikki lokerot kun oli varattu. Onneksi sitten bongattiinn joku pulju, joka otti tavaroita säilytykseen. Pääsi rauhassa syömään, sekoilemaan ja shoppailemaan. Yhdeksän tuntia oli aikaa lulutettavana ennen bussin lähtöä. Ruuassa itse päädyin Intialaiseen, johon olen rakastunut tämän vuoden puolella. Naan dippaaminen täyteläiseen mausteiseen kastikkeeseen on vain niin orgasmi.

Mahat kun oli täynnä oli aika tuhlata loput rahat. Itse täydensin kosmetiikkavarastoani ja pari paitaakin tarttui mukaan lippiksen kera, jossa teksti "famous". Shoppailun jälkeen ei sitten tehtykkään oikein mitään. Kunhan vain hölmöilimme kaupungilla ja herkuttelimme krapulaa pois karkeilla, popcornilla ja jäätelöllä. Ennen Lappeenrantaan lähtöä minut bongasi vielä ihana huikea ystäväni artistinimellä Janely esiintyvä laulajatar. Harmi ettemme kauaa ehtineet rupatella kun bussi alkoi tehdä lähtöään. Huikea reissu tuli päätökseen Onnibusiin astuttuamme ja innolla odotamme jo ensi vuotta.Kommentit

 1. tee tatuointipostaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä ei olisi paljon luettavaa "Mulla on tatuointeja, jotka ovat vain kauniita kuvia, eikä niillä ole merkitystä. Tässä kuva niistä."

   Poista
  2. Siinä ei olisi paljon luettavaa "Mulla on tatuointeja, jotka ovat vain kauniita kuvia, eikä niillä ole merkitystä. Tässä kuva niistä."

   Poista
  3. Mulla on niinku tatskoi ku kaikilla kavereillakin on ja oon vähän tämmönen impulsiivinen etten paljon ajattele mitä teen.

   Poista
 2. Eikös sun pitänyt ensi kesänä olla armeijassa? Ei sieltä välttämättä saa lomia just haluamaansa aikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy säästellä henkilökohtaista ja toivoa, ettei ole missään leirillä :D

   Ja ainahan voi loma-anomuksen heittää parin satasen kera XD

   Poista
  2. Täytyy säästellä henkilökohtaista ja toivoa, ettei ole missään leirillä :D

   Ja ainahan voi loma-anomuksen heittää parin satasen kera XD

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?