Vuosi lähempänä kuolemaa!

Sunnuntai oli kyllä kiva, mutta väsynyt päivä. Käytiin siis Lappeenrannan Kauppatorilla myymässä tavaraa. Päivä meni melko nopeasti ja hauskaa oli. Kauppa kävi todella hyvin. Meillä kun oli todella edulliset hinnat. Lastenvaateet 50cnt/kpl ja kolme sai eurolla. Aikuisten vaatteet oli euron kappaleelta. Hyvä että sai edes tavarat paikoilleen kun ihmiset alkoivat niitä haalia syliinsä. Alkuryysiksen jälkeen myynti sitten vähän hiljeni. Tavaraa kuitenkin meni tasaiseen tahtiin koko päivän. Kielot ja vihdat tosin ei meinannut mennä ollenkaan, mutta viimeisen tunnin aikana tuli niillekkin kysyntää. Ne menivät nimittäin kaikki. Autolle mennessä oli vielä kolme kimppua jäljellä ja silloin vanhempi nainen juoksi meidät kiinni ja osti loput kielotkimput. Olin siis ystäväni Idan kanssa myymässä ja tuotot laitettiin puoliksi. Molemmat sai taskurahoja useita kymppejä. Satkuun per henkilö ei ihan päästy. Meitä muutes haastateltiin Vartti paikallislehteen. Juttu vissiin ilmestyy keskiviikkona.

Keskiviikko onkin viimeinen päiväni 20-vuotiaana. Mä en halua vanheta enää. Kohta mä oon jo 40-vuotias ennen kuin huomaankaan. Mulla on muutes oikein hyvä ikäluokitus systeemi, jonka laitan tuohon alas ennen kuvia. Katsotaan kuinka moni vetää herneet nenään. Synttärit mä sään salliessa pidän saaressa. Yöllä varmaan päädytään Toteemiin. Siellä kun on halvat tuopit, karaoke ja hyvä meininki. Ainoa päänvaiva on vaatteet. Pitäisi päättää kumman Tallinnasta ostamani topin laitan päälleni. Jäljelle jäävästä tulee Helsinki Pride kulkuepäivän asu. Päivitän tarkemmin synttärisuunnitelmista seuraavassa postauksessa.

Ikäluokitus:

0-2v vauva

2-9v lapsi

9-13 esiteini

14-17 teini

18-21 nuori

22-29 aikuisikä

30-39 vanhus

40---> käytännössä kuollut


Kommentit

 1. Äitisi ja isäsi ovat siis kuolleita? Kuten muutkin Tallinnan reissun matkakumppanit?

  VastaaPoista
 2. 14-19 teini
  20-28 nuori
  29-40 aikuisikä
  40-55 vanhus
  55+ käytännön kuollut

  omat rajani noille t 25v nuori.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin nuo ikäluokitukset nousee sitten kunhan ikää tulee itselle lisää :D

   Poista
 3. Tykkäätkö ollenkaan oluesta, mistä merkistä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyi saakeli. En tajuu mite joku voi juua sellasta kuraa. Ainoo hyvänmakune on Ginger Joe ja siks, että se maistuu simalle eikä kaljalle :D

   Poista
 4. Sun vanhempas on käytännössä siis kuolleita? :D:D Voi Petri...

  VastaaPoista
 5. Ja teini-ikä on 13-19, ei se oo mielipiteestä kiinni...

  VastaaPoista
 6. 0 vauva
  1-3 taapero
  4-8 tän ikäset vois pitää häkissä
  9-12 esiteini
  13-19 teini
  20-25 nuori aikuinen
  26-40 aikuinen
  40+ riippuen siitä kuinka hyvältä vielä näytän

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?