Nyt lähti ja kunnolla! (Miehet huomio!)

Nimittäin hiuksista pituutta. Päätin hetken mielijohteesta testata full undercutia. Etureuhkastani tosin en suostunut luopumaan. Se on ja pysyy siihen asti kunnes puolustusvoimat pakottavat sen leikkaamaan. Operaation suoritti Lappeenrantaan tänä keväänä rantautunut M Room. Palvelu oli kyllä todella mahtavaa ja ammattitaitoista. Suosittelenkin kaikkia miehiä testaamaan kyseistä paikkaa. Taitaa olla yksi ainoista kampaamoista, jotka ovat keskittyneet miehiin ja sen kyllä näkee lopputuloksesta. Hintakaan ei ollut paha. Pesu, leikkaus ja jälkikäsittely yhteensä 29e.

Rentouttavan kampaamon jälkeen olikin sitten ei niin ihanan hoidon aika. Se on aina yhtä ihanan tuntuista kun puoli kättä viilletään auki pikkuruisella neulalla, mutta sen arvoista. Vihdoin aletaan saamaan jotakin tatuointia loppuun. Mulla nimittäin on tapana aloittaa uusi tatuointi vanhan ollessa vielä kesken. Ainoat valmiit tatuoinnit ovat ruusut, Pärsky ja olkapäässä oleva Princess sydän turkoosilla koristuksella. Homppelit, Ariel, karpit sekä MOM&DAD sydän on vielä kesken. Homppelit saatiin tällä kertaa valmiiksi siihen pisteeseen, ettei enää puutu kuin vaatteiden valkoisten osien värittäminen sekä tausta tekeminen. Arielissa on UV:t kesken ja MOM&DAD tatuoinnissa pitää pinkkiä vahvistaa. Lisäksi mulla on taas uusi tatuointi-idea. Sitä tosin en lähde toteuttamaan kuin vasta syksyllä.

Viime yönä tuli muutes päätettyä yksi asia. Opettelen uudelleen piirtämään ja maalaamaan. Ennen olin aivan loistava kuvataiteessa, mutta kun tässä ollut 3-4v taukoa, niin en osaa enää edes pirtää tikku-ukkoakaan. Aloittelin siis helpohkosta kohteesta Naruto sarjasta tutun Ino Yamanakan piirtämisellä. Kohtalainen lopputulos, mutta kunhan tässä useamman kuukauden raapustelen, niin sitten uudelleen samanlainen kuva vertailun vuoksi.

Tältä näyttää uusi hiustyylini!


Mua paihoinpideltiin ;(

Kommentit

 1. Todella hyvin sopii tuo uus tukka.Onko sulla ruskeet silmät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3

   Silmät on sini-vihreät mulla =)

   Poista
 2. https://www.hersecret.fi/vaatteet/4841-pieni-merenneito-printtitoppi.html
  Tulit mieleeni :')

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?