Juhannus 2015!

Ihan mahtava juhannus takana päin. Aatto alkoi koirien kanssa temmeltämisellä metsässä, rannalla ja koirapuistossa spurgun näköisenä. Sen jälkeen olikin sitten aika laittaa itsensä kuntoon muuta maailmaa ja erityisesti erästä henkilöä varten. Ennen illan rientoja kävin kuitenkin vanhempien kanssa viettämässä päivää. Lohta, uusia perunoita, salaattia, tuoretta rieskaa ja jälkiruuaksi käytiin Taipalsaarella jäätelöllä. Siellä nimittäin on sen kokoiset pallot, että yksi pallo vastaa Lappeenrannan keskustasta ostettua kahta palloa. Koolla on siis väliä. Pallo minttua ja pallo kinuskista mantelihetkeä.

Vanhempien kanssa kun oli juhannusta vietetty oli aika antaa heille kotiavaimeni koirien ulkoilutusta varten ja aloittaa ''lapsivapaa''. Alkuilta alkoi sohvalla ''romanttista'' leffaa katsellen siidereitä tyhjennellessä. Romanttinen leffa = sarjamurhaaja silppuaa ihmisiä. Leffasta tosin meni 90% ohi kun oli täysin muita asioita mielessä ja tuli keskusteltua urakalla. Pian kuitenkin kello näytti sen verran, että on aika lähteä yötivoliin pyörimään päätä sekaisin. Kaikki sanoo mua hulluksi, koska mun mielestä ne laitteet on ihanan rentouttavia. Varsinkin ne laitteet joissa näyttää kuin iskeytyisi maata päin. Se on vaan ihan huippufiilis. Kyllähän sitä yritettiin voittaa kaikenlaisia palkintojakin, mutta ei onni meitä suosinut ollenkaan. Pieni Merenneito kojusta tuli princess pallopeli ja tölkkien kaatamisesta silkkiruusu. Aikamme siinä pyörittyä aloimme sitten miettiä minne sitä seuraavana matkaisi. GM, Häppäri, Amarillo vai Toteemi. Toteemista sitten loppujen lopuksi löysimme itsemme. Mä käyn siellä nykyään varmaan eniten, koska kaikki kaverit aina haluaa sinne. Kova ikävä GM:ään kuitenkin on, joten ensi kuussa täytyy sielläkin käväistä. Perjantai ei kuitenkaan mikään villi ilta ollut. Toteemista lähdettiin jo jossain puolen yön jälkeen ja siinä kolmen jälkeen olin jo selvinpäin hakemassa pizzaa nälkääni. Kävin samassa pizzeriassa missä yleensä käyn GM:än jälkeen ja selvinpäin niiden pizzat ei ollut yhtään niin hyvän makuisia. Siellä voi siis käydä vain kännissä.

Juhannuspäivänä ei siis ollut tiedossa minkäänlaista krapulaa. Ilma oli mitä loistavin ja pakkohan se oli laittaa grilliin tulet. Broileria, lohta ja erilaisia kasviksia tuli paisteltua. Jälkkäriksi testasin grillattua omenaa vaniljajäätelöllä. Kannattaa kokeilla. Grillatut hedelmät on jotain niin herkullista. Jossakin vaiheessa mietin mitä sitä tekisi. Noh jääkaapissa on vielä Viron tuliaisia pullo tolkulla. Pitäisköhän vähän ottaa reilummin tänään? No tietenkin voi aina vähän juoda. Pullo vodkaa, pullo omppulikööriä ja pullo kuoharia. Niistä oli kunnon kostea ilta tehty. Illalla rupesi satamaan, mutta se ei mun ulkona biletystä saanut haitata. Juhannuksena kun pitää viettää aikaa ulkona vaikka taivas putoaisi niskaan. Kyllä me loppuyöstä eksyttiin baariinkin tutun karaokejuontajan vetämään karaokeiltaan. Sidukkaa, uhkapelejä ja karaokea. Mikä olisikaan parempaa? Poltin itseni myös kunnolla tupakalla. Yhdestä sormesta puuttuu tällä hetkellä noin 1cm-2cm ihoa ja koskee vieläkin niin perkuleesti. Parissa muussakin sormessa on pientä palovammaa. Eiköhän tämä tästä ohi mene buranalla ja bebanthenilla. Ja herranjumala se krapula mikä tuosta illasta tuli oli jotain niin jäätävään. Laatta lensi ja maailma pyöri ympyrää. Ei enää koskaan, paitsi ensi viikonloppuna Helsinki Pride!
Kommentit

  1. Minä päivinä oot Pridessä?

    VastaaPoista
  2. näytät ihan törkeen hyvältä! fresh meikki ja toi lyhyt tukka on niin sun juttu <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?