When you hear our voices call...

...You won't be lonely anymore, A million voices, Your heart is like a beating drum Burning brighter than the sun, A million voices... Aah mikä ihana biisi, mikä lavashow, mikä nainen. Venäjän tämän vuoden edustusbiisi on itse täydellisyys. Tuskin on epäselvää tämän vuoden ehdottomasta suosikistani.

Kyllä se on aina niin ihanaa kun se eurovision tunnari pärähtää käyntiin ja viikon kestävät bileet alkavat. Minun viisukatsomossa teimme itse hampurilaisia sekä peruna- ja bataattilohkoja. Kyllä omatekoiset purilaiset voittaaa aina mennen tullen kaikki muut burgerit. Tuoreista perunoista ja bataateista tehdyistä lohkoista puhumattakaan. Jälkkäriksi sitten syötiin vähän suklaata ja teimme sangriaa. Näillä eväillä oli hyvä seurata jännityksellä ensimmäinen semi-finaali läpi. Osa maista tuotti pettymyksen ja jotkut yllättivät. Esimerkiksi Belgian Rythm Inside oli livenä todella suuri pettymys. Musiikkivideon perusteella odotin paljon parempaa. Moldova taas yllätti todella positiivisesti. Ihana vauhdikas lavashow, menevä biisi, mä haluun sellasen poliisiasun ku sillä naisella oli ja hyvä etten lauennut kun Eduardo repäisi paidan pois päältään. Harmi ettei finaalissa nähdä silmäruokaa tänä vuonna. Suomelle kävi ihan oikein. Mä oon vihannu PKN:n biisiä alusta alkaen. Jo sen takia, että jos sanoo ettei pidä biisistä, niin ensimmäinen kysymys on. ''Mitä sulla on kehitysvammaisia vastaan?''. Tuolla asialla kun ei ole mitään tekemistä sen kanssa, että se musiikki ei ole hyvää.

Maailmankirjat on muutes sekaisin. Veikkaukset menivät samalla tavalla kuin viime vuonna 6/10 oikein, mutta herranjumala. Mun toivelistasta pääs 8/10 jatkoon. Tälläistä ei ole koskaan ikinä käynyt. Ainoastaan Moldova ja Alankomaat eivät suoriutuneet jatkoon. Mitenkäs teidän lukijoiden toiveet ja veikkaukset menivät? Niin ja kertokaapas teidän tämän vuoden suosikkejanne.

Jatkoon pääsivät:
Albania: Elhaida Dani - I'm Alive
Belgia: Loic Nottet - Rythm Inside
Viro: Elena Born & Stig Rästa - Goodbye To Yesterday
Serbia: Bojana Stamenov - Beauty Never Lies
Venäjä: Polina Gagarina - Million Voices
Kreikka: Maria Elena Kyriakou - One Last Breath
Armenia: Genealogy - Face The Shadow
Georgia: Nina Sublatti - Warrior
Unkari: Boggie - Wars For Nothing
Romania: Voltaj - De La Capat


Seuraavalla kerralla vois tehä majoneesinkin itse.


Joku kyseli tuosta ahmimista estävästä ruokakupista, niin se on tuollainen.

Kommentit

 1. Itse erityisesti pidin Viron kappaleesta, mutta kyllä Venäjän esiintyjä oli erinomainen, todella hyvä laulaja, ja karismaattinen myös! Torstaita jo kovasti odotellen!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viro oli jotenkin melko tasapaksu alusta loppuun, mutta hyvä se on ja löytyy to10 listaltani =)

   Poista
 2. Itsekkin olen tyytyväinen jatkoon pääseistä kappaleista. Oma ehdoton suosikki on kyllä Serbian Bojana Stamenov - Beauty Never Lies!! Ihana biibi ja voimakas ääninen laulaja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Serbia on kyllä hyvä tänä vuonna. Sijoittuu varmaankin sijalle 8-12.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?