What The Fuck?

Toinene Eurovision Semi-Final oli minulle kyllä melkoinen wtf semi. Muutaman maan putoaminen tuli kunnon shokkina. Ensimmäinen on Malta, joka on biisin julkaisemisesta asti ollut varma jatkoon pääsijä. Lavashown puuttuminen varmasti oli yksi osatekijä biisin karsiutumisessa. Biisin ympärille olisi voinut rakentaa niin paljon, mutta olikin päädytty yksin lavalla kököttämiseen. Sveitsin putoamista en myöskään ymmärrä. Se oli miljoona kertaa parempi kuin esimerkiksi Kyproksen biisi, jonka jatkoon pääseminen tuli järkytyksenä. Positiivisia yllätyksiäkin tosin oli nimittäin Liettuan ja Puolan pääseminen jatkoon. Liettuasta pidin niin paljon, että se nousi top 10 listalleni jopa. Tippuneista eniten jään kaipaamaan San Marinoa. Yksi vuoden parhaimmista duetoista ehdottomasti. Ruotsihan nyt tietenkin pääsi jatkoon, niin kuin aina. Yliarvostettu tuo Måns kyllä mielestäni on. Lavashow on todella lattea ja tylsä. Esiintymis asu näyttää siltä, että matkalaukku on hukkunut lennolla ja on pitänyt lähteä lavalle niillä vaatteilla millä saapui Itävaltaan. Itse biisikään ei ole mieluinen. Se kuulostaa ihan Aviciin Hey Brotherilta ja vihaan sitä kappaletta. Niin ja se vähäinen koreografia mitä biisissä on, niin siitäkään en pidä yhtään. Finaalissa tulee kuitekin sijoittumaan melko varmasti top5 kärkeen. Tuliko muuten nyt varmasti selväksi Ruotsin olevan yksi inhokeistani tänä vuonna? :D

Jatkoon päässeet:

1. Norja: Morlan & Debrah Scarlet - A Monster Like Me
2. Montenegro: Knez - Adio
3. Israel: Nadav Guedj - Golden Boy
4. Kypros: Giannis Karagiannis - One Thing I Should Have Done
5. Slovenia: Maraaya - Here For You
6. Liettua: Monika Linkyte & Vaidas Baumila - This Time
7. Latvia: Aminata - Love Injected
8. Ruotsi: Måns Zelmerlöw - Heroes (Ruotsi on tämä semin inhokki)
9. Azerbaijan: Elnur Huseynov - Hour Of The Wolf
10. Puola: Monika Kuszynska - In The Name Of Love


Kommentit

 1. Tais tulla selväksi ja jotenkin on sellanen tunne,että pidät Venäjän kappaleesta:)On muuten mun suosikki myös,toivottavasti voittaa,Virolla myös hyvä biisi.

  VastaaPoista
 2. Moi viisufani!

  Laitanpa tässä mun listan. Katsotaan saako joku noista pisteitä. Listaus on täysin subjektiivinen, kuten olla pitääkin. Iltaan iloa!

  1)Slovenia
  2)Romania
  3)Norja
  4)Viro
  5)Ruotsi
  6)Italia
  7)Espanja
  8)Saksa
  9)Kypros
  10)Venäjä

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?