Vappu 2015!

Taas jälleen on yksi vappu juhlittu ja kevät on virallisesti alkanut. Mä en ymmärrä mitä kaikki valitti vappuna huonosta säästä. Aurinko paistoi niin vappuaattona kuin vappupäivänäkin. Lämpötilakin oli 15c-18c, eikä pilviäkään taivaalla ollut kuin pari hassua hattaraa. Kannattaa siis asua Lappeenrannassa ainankin vapun aikoihin.

Vappuaatto on aina se menevä päivä. Siideriä kuluu ja tulee bailattua aina aamuun asti. Alkuilta alkoi rauhallisesti piknikin merkeissä grillaten ja tuoreita mansikoita syöden. Korkkasin myös omatekoiset simat. Joku mulle sanoi niiden menevän vappuun mennessä pilalle, mutta maku oli aivan loistava. Äitini sanoi, että ne maistuivat lähes samalle kuin isomummin tekemä sima. Hyvin maistui kaikille ja yksi kaverinikin siirtyi siman vihaajasta siman juojaksi kun sai maistaa ihan oikeaa simaa kaupan tiivisteiden sijaan. Yhdessä vaiheessa iltaa sitten teimme sellaisen asian, jota en uskonut tapahtuvan. Menimme Lappeenrannan teinihelvettiin, eli Linnoituksen Valleille. Siellä siis on aina kaikki alaikäiset ryyppäämässä ja luoja, että paikka osasi olla täynnä. Ei me siellä tosin oltu kuin tunti-pari kunnes lähdimme käymään Bar Totem:issa moikkaamassa ystävääni Kristaa, jota en ole nähnyt pitkiin aikoihin. Hän kun muutti Lappeenrannasta Espooseen, niin tulee nähtyä valitettavan vähän. Toteemissa sitten menikin melkolailla loppuilta tanssien, drinkkejä kumoten ja uhkapelejä pelaillen. Tänä vuonna vappuaaton vietin sydämellisissä merkeissä. Kasvoja koristi sydäntarrat sekä timantit. Vaatteissa oli hempeät vaaleanpunaiset sävyt lukuunottamatta Linnoituksessa ollutta tummempaa lookkia kun ei siellä ilman takkia tarennut. Paidaksi päätyi alkuvuoden Espanjan reissusta Feria-alueen markkinoilta ostettu Christian Audigier tyylinen sydäntoppi.

Vappupäivänä sitten ei enää sen kummemin juhlita. Vappupäivänä on kiva ihan vain olla ja viettää aikaa hyvä ruuan parissa. Brunssihan kuuluu luonnollisesti vappupäivää ja pöytä notkuikin kaikenlaista herkkua. Grillissä kypsyi erilaisia lihoja, makkaraa ja herkkusieniä. Lisäksi oli fetasalaattia, suolakurkkuja, uusiaperunoita ja Oivariinia niiden kanssa, suolakeksejä, juustoa, munkkeja, suklaata, karkkia ja monia ruokajuomia limpparista olueen. Brunssin jälkeen vietin loppupäivän katsoen kaksi tuotantokautta Orphan Black- sarjaa Netflixistä. Mä jään harvoin tv-sarjoihin koukkuun, mutta sitten kun jään koukkuun, en pysty lopettamaan katsomista kesken. Nyt odotankin jo hulluna ensi viikon jaksoa. Tuota kun julkaistaa yksi jakso joka viikko.


Hiuksetkin saivat uutta ilmettä vapun kunniaksi.


Koiratkin tietenkin sai nauttia ihanasta kevätsäästä!


Kommentit

 1. Tuohan on kaupan simaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä loppui sima kesken ja piti ostaa kaupan simaa. Ei se 16L riittänytkään alkuunsakaan :D

   Tietääpähän, että ensi vuonna pitää tehdä muutama litra enemmin =)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?