Kauneusoperaatiot... Vieläkö niitä haluan?

Monet varmasti muistaa puheeni pakaraimplanteista, rasvaimuista ja vaikka mistä erilaisista operaatioista. Nyt kun on iän myötä järkeäkin tullut päähän, niin on hiukan muuttunut ääni kellossa. Pakaraimplantit, rasvaimut ihonkiristyksineen ja muut tuollaiset radikaalimmat ovat päässeet unholaan. Kuitenkin edelleen löytyy operaatioita, joita haluaisin itselleni joskus tehtävän.

Silmäluomien korjausleikkaus on ehdoton ykkönen. Minulla on raskaat silmäluomet ja iän myötä ne tulevat haittaamaan näköä. Ne pitää siis joskus ihan jo terveydellisistä syistä leikkauttaa. Tästä saan kiittää äitiäni, jota myös odottaa aikanaan kyseinen leikkaus kun näkökenttä alkaa katoamaan.

Paksut huulet. Niistä en pääse yli enkä ympäri. Alahuuleeni olen tyytyväinen, mutta vihaan ylähuultani. Se on ärsyttävä kapea viiva. Tähän olisi kaksi vaihtoehtoa. Täyteaineet tai implantti. Onneksi meikillä kuitenkin saa volyymia.

Laserhoito kasvoille. Olen kärsinyt monia vuosia äärimmäisen pahasta aknesta. Yhdessä vaiheessa naamani näytti siltä kuin minulla olisi rutto. Se on jättänyt jälkeensä ihanaa arpea, jota ei muulla kuin laaserilla pois saa. Kärsin aknesta edelleenkin, mutta se on onneksi jo saatu kuriin. Ainoastaan jos syön mitään rasvaista tai pitemmän aikaa epäterveellisesti, niin sen näkee välittömästi naamastani.

Kuten näette, niin mitään radikaalia ei enää listaltani löydy. Muutama pieni korjaus vain enää mielessä. Nuokin haluaisin ihan vain oman mielenterveyteni takia. Sillä kun ei ole väliä mitä muut ajattelee, vaan että itse tykkää. Tosin olen todella tyytyväinen tämänhetkiseenkin ulkonäkööni. Söpö vaikka itse sanonkin!

Kommentit

 1. Eivät raskaat silmäluomet nyt mitään näköä haittaa. Kosmeettinen haittahan nuo vain ovat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne siinä vaiheessa haittaa ku näkökenttä alkaa pienenmään niiden takia.

   Poista
  2. Joo,ei ne välttämättä tuu näkökykyyn vaikuttamaan koskaan,mutta niinkin saattaa käydä,jos muistatte sellasen poliitikon kun Esko Aho,niin siltä leikattiin just sen takia kun alko haitata näköä.

   Poista
  3. Kyllä hyvinkin haittaavat näkemistä. Itse tunnen pari ihmistä joilta on leikattu luomet nimenomaan sen vuoksi, kun roikkuivat jo silmien edessä. Toinen varsinkin oli melko ääritapaus enkä ollut tuntea kun tuli leikkauksesta parannuttuaan vastaan kadulla, kun silmätkin näkyivät. Silloin tajusi kuinka kovasti ne yläluomet oikeasti olivat roikkuneet. Hänelle apu oli siis konkreettinen sekä fyysiseltä että psyykkiseltä kantilta, näki paremmin ja koki itsensä positiivisemmin ulkonäkönsä suhteen, vaikkei hän koskaan sinänsä ulkonäöllisistä syistä leikkausta kaivannutkaan. Oli vain kovin yllättynyt kuinka nuoremmalta, "pirteämmältä" ja yllättävää kyllä, hoikemmalta, näytti. Näin ei toki kaikille syntyjään raskaista luomista kärsiville käy, joillakin iho alkaa iän myötä roikkumaan enemmän kuin toisilla. Petrin kohdalla toki ollaan vielä ihan puhtaasti kosmeettisessa haitassa jonka hän kokee vain itse, minun mielestäni Petrillä on nätit silmät :)

   Poista
 2. Se on kyllä totta, että raskaat silmäluomet haittaavat terveyttä. Näkökentän kaventamisen lisäksi kerrostunut iho on altis tulehduksille ja haavaumille. Mulla on käynyt hyvä tuuri, ettei ole raskaita silmäluomia, mutta äidilleni ja mummolleni lääkäri on suositellut korjausleikkausta juurikin terveydellisten haittojen takia.

  VastaaPoista
 3. Oletko saanut jostain otettua selville operaatioiden hintoja? Itseänikin kiinnostaa silmäluomien korjaus ja laserhoito kasvoille, mutta vähän vaikea alkaa säästämään niitä varten, kun en ole saanut selvitettyä ovatko hinnat sellasia, että niihin joskus oikeasti olisi varaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo yhtään katellut, mutta kyllä varmasti tonneista puhutaan.

   Poista
 4. Kallistahan tuo on, ellei saa joakii vähennyst sihe. Just vaik tuon terveysvaikutteisen leikkauksen. Mut peppuimplantit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei peppuimplantteja. Salilla oon huomannumite helpost saa treenattua muhkeutta peppuun, niin ei ole tarvetta.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?