I'm In Heaven (when you kiss me) ♥

Kuten mun vakilukijat tietää, niin olen kuvien suhteen huono bloggaaja. Unohdan nimittäin todella usein ottaa kuvia ja nyt ajattelinkin taas korvata teille vähän huonohkoa kuvasaldoa. Olen nimittäin tänään räpsinyt teitä varten kuvia aamusta asti.

Nyt se kesä muuten tuli sieltä. Ihana herätä auringonpaisteeseen ja pitkiä housujakaan tarvitse käyttää kuin iltaisin enää. Koiratkin nauttii huomattavasti enemmän kesäsäästä kunhan vain minä kannan pojille vesipulloa mukana. Enimmäkseen Tuiskun takia tällä hetkellä. Sillä kun on sellainen kunnon vetokoiran suojaturkki ja kuuma tulee helposti.

Aamun reippailut kun oli ohi alkoi jo hiukomaan. Kotona ei huvittanut kokkailla, joten päätin lähteä vanhempien kanssa lounaalle Amarilloon. Pitääkseni ruokavalion kunnossa päädyin valinnassani salaattiin. Fruity Chicken Salad vuohenjuuston ja savunaga-bbq:n kera. Ruokajuomana Coca Cola Light. Oli kyllä yksi parhaimpia salaatteja vähään aikaan. Hedelmäsalsa oli ihanan raikasta, kana sekä vuohenjuusto maistuu aina ja annoksen kruunasi tulinen savunaga-bbq-kastike. Noh vähän mä kuitenkin sitten horjahdin ruokavaliossa. Kuka muka voi vastustaa lämpimänä päivänä kesän ensimmäistä pallojäätelöä satamassa Saimaan äärellä? Niinpä, ei kukaan.

Mahan ollessa täynnä oli hyvä lähteä kiertelemään kirppareita, joilta tuli taas tehtyä upeita löytöjä. Kylppäriin ihana korurasia ja koruteline, astiakaappi sai täytettä kuudesta valkoisesta isosta lautasesta ja kesää varten tuli ostettua Javk Daniels toppi, himmeän oranssi t-paita, kimono tyylinen kietaisupaita sekä puna-valkoiset kiilat. Hintaa noille tuli yhteensä 8e. Taas sai kaikkea kivaa puoli-ilmaiseksi siis.

Sitten päästäänkin jo päivän rääkkiosioon. Ensimmäistä kertaa ranteen rikkoutumisen jälkeen uskalsin tänään treenata käsiä. Tietenkin vähän rennompi treeni varmuuden vuoksi. Ennemmin lepsumpi startti kuin käsi uudelleen paskaksi. Normaalista kilomäärästä otin 5-10kg pois riippuen laitteesta. Jalat sitten ei armoa saaneet. Sellainen kunnon treeni, että huomenna kävellään käsillä. Toinen vaihtoehto on kävellä sen näköisenä kuin olisi viettänyt yön tumman miehen seurassa. Saas nähdä kumpaan päädyn. Treenimusiikkina toimii tällä hetkellä kunnon old school ATC, johon olen täysin ihastunut. Ihan ykkönen kaikista kappaleista on I'm In Heaven (when you kiss me). Yaoi musiikkivideo vielä pyörimään niin saa silmäruokaakin hyvän musiikin lisäksi. Tämä pervo kiittää ja kuittaa. Huomiseen!
Tammikuussa 60kg nyt nousee jo 90kg helposti!


Kommentit

  1. Ootko miettinyt koirille lähinnä tuiskulle vetohommia? Vetokoirat on luotu vetämään ja tuisku varmasti nauttisi. Vetovaljaat on toki kalliita, mutta niitäkin löytää torilta tai huutonetistä halvemmalla. Rengasvetoa tai talvella pulkkaa :-) omalle koiralle sain juuri hieman tuunattavat valjaat ensi talveksi massan keräämistö varten.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?