Eurovision Song Contest 2015 - The Final Chapter!

Jos nyt kuitenkin kirjoitetaan sen edellisen postauksen tilalle asiallisempi postaus. Oli kyllä jännittävimmät viisut koskaan nämä tämän vuotiset. Sai olla jännittyneenä alusta loppuun saakka koko pisteiden laskun ajan. Tämän hetkisen poliittinen jännite kuitenkin vaikutti viisutulokseen, jonka vuoksi Venäjä ei voittanut tämän vuoden kisoja. Kyllä huomaa miten viisutuntemus karttuu vuosien myötä kun oikein veikkasin tuon kolmen kärjen. Italia tuli kolmanneksi kuten veikkasinkin. Venäjä toisena ja poliittisen voiton vei Månsin kopio David Guettan Lovers Of The Sun- biisistä. Muutenkin veikkasin melko hyvin ketkä sieltä top10 kärjestä löytyy, vaikka ei sijoitukset osuneet kohdalleen kuin Italian kohdalla. 8/10 löytyi sieltä top10:stä, joiden veikkasin sieltä löytyvän. Espanjan ja Albanian huono sijoitus oli minulle kyllä todellinen yllätys. Ajattelin molempien löytyvän vähintään 15 parhaan joukosta. Nyt on jo kahtena vuonna ollut itselleni epämieluisa voittaja. Viime vuonna toivoin Ukrainan voittoa ja tänä vuonna Venäjän. Viime vuonna myös Puola oli yksi suosikeistani. Slaavit yksinkertaisesti laittaa yleensä ne parhaimmat viisubiisit. Noh ensi vuonna sitten joku hyvä biisi voittoon!

Viisuviikko on itselleni aina todella epäterveellinen. Viisuiltoina kun tulee tehtyä kaikkea hyvää ruokaa, syötyä herkkuja ja viinipullo jos toinenkin korkataan viikon aikana puhumattakaan itse finaali-illasta. Tänään kävin kuntosalin vaa'alla, niin herran jumala puolitoista kiloa viime viikon aikana noussut paino ylöspäin. Onneksi siis viisuviikko on ohi, eikä juhlia ole tiedossa ennen kuin vasta synttärini 11pv kesäkuuta. Virossa tosin lähden käymään hakemassa juhlajuomat kesäkuun juhliin, mutta se on tipaton shoppailumatka. Muutenkin kiva päästä pitkästä aikaa laivalle.

Bileet meni tosi kivasti ihanien ystävien kanssa. Meillä oli niitä erilaisia drinksuja, minun tekemää pizzaa ja pizzarullia, sipsejä dippeineen sekä pientä makeaa. Drinkeistä Princess loppui kesken, mutta tilalle laitettii valkoviinipohjainen freezer. Ensimmäistä kertaa mun viisubileissä oli muutes täysi kahtia jakautuminen viisubiisien kesken. Ainoat kaikkien mielestä hyvät biisit taisivat olla Israelin Golden Boy ja Viron Good Bye To Yesterday. Siinä sitten olikin paljon keskustelua illan edetessä miksi joku biisi oli hyvä ja miksi joku taas ei ollut. Yleisesti katsottuna tämän vuoden viisut olivat kyllä todella mahtavat vaikka sieltä puuttuikin monta kiintiöesitystä kuten mm: nuori nainen lyhyessä mekossa vetämässä rytmikästä bilebiisiä. Sellaiset biisit löytyvät aina omasta top10 listasta ja siksi sellaista jäin kaipaamaan. Aikaisimpina vuosina on puhuttu balladiviisuista, mutta tänä vuonna ne todella olivat sitä. Seuraavaksi laitetaan vähän sitä laitonta alkoholimainontaa, eli drinkkiohjeet. Mehujen mittoja en tiedä, koska en mittaa niitä.

--------------------------------------------------------
Princesss

4cl Vodka
Loraus sitruunamehua
Karpalomehua
Siivu limeä ja sitruunaa

Russian Style

6cl Vodka
Cola-Appelsiinimehua
Coca-Colaa
Siivu limieä

Sweet Heart

3cl Pople Strawberry Ice Cream Likööriä 
1cl Vodkaa
Maitoa
Päälle kermavaahtoa

Freezer

Spritellä jatkettua valkkaria ja mausteeksi sitruunamehua + sitruunaa siivu.
--------------------------------------------------------

Team Russia <3The Hangover :(

And THE REAL winner of ESC2015, enjoy!
 

Kommentit

 1. Team Russian Gay Kickers rules!

  Ps. Drinkkiohjeet eivät ole laittomia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Polina on sanonut olevansa sateenkaarikansan puolella jos nyt haluat välttämättömästi vetää politiikan mukaan musiikkitapahtumaan.

   Ei drinkkiohjeet ole, mutta eikö tietyn tuotteen mainostaminen ole? Sweet Heartiin kun tarvitsee juuri tuon Poplen pullon.

   Poista
  2. Ei ole laitonta yksityisessä blogissa.

   Poista
 2. Ois ollu aika kauheeta jos viisut ois järjestetty ens vuonna Venäjällä...Tiedäthän heidän suhtautumisena homoihin. Vaikka nyt Polina olisikin sateenkaarikansan puolella, hän ei viisuja järjestäisi. Ruotsiin varmasti kaikki tervetulleita, oli suuntautuminen mikä vaan :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvät viisut oli silloinkin Venäjällä kun Dima voitti muutamia vuosia sitten =)

   Poista
  2. Muutamia, Dima voitti vuonna 2008. Siitä on seitsemän vuotta.

   Poista
 3. Menetkö ensi vuonna ruotsiin katsomaan viisuja :)

  VastaaPoista
 4. Venäjä olisi varmasti voittanut ilman poliittista jännitettä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johan siel julkaistiin heti et jos pelkästään katsojien äänet ratkasis niin Italia olis voittanu, Venäjä toinen aika reilulla marginaalilla ja Ruotsi kolmas.

   Poista
  2. Tarkista nyt aluksi edes väitteesi Latviasta.

   Poista
  3. Sori mä sekotan aina Liettuan ja Latvian xD

   Poista
  4. Ja tuomarit vois kyllä jättää kokonaan pois, niin voittaja olisi oikeasti se, jonka kansa haluaa. Tuomarit kun melko poliittisesti äänestää. Eikä se ole oikein, että kourallisella ihmisiä on puolet äänioikeudesta.

   Poista
  5. PKN ei päässyt jatkoon nimenomaan tuomariäänten takia... :)

   Poista
  6. Onneksi ihmiset eivät äänestä poliittisesti/taustansa mukaan. Siksihän esim. Turkki ei saa paljon ääniä Saksasta joka vuosi.

   Poista
 5. Tuliko huonokin olo noista juomasekotuksista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tullut. Ainoa mikä tuli, niin saan vodkasta aina sellaisen pistävän hedarin.

   Poista
 6. Viisuja en seuraa, mutta Polina on upea karismaattinen artisti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Polina on <3

   Saisi tehdä useammanki englanninkielisen biisin.

   Poista
 7. Mitä mieltä olit saksan ja itävallan biiseistä? Outoa että jäivät nollille, olivat musta kuitenkin ihan hyviä :)

  VastaaPoista
 8. Onkos Petri menossa Euroviisuristeilylle syyskuun alussa?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?