Armeija kutsuu tätä poikaa!

Katsotaas millainen tästä postauksesta tulee. Kokeilen siis ensimmäistä kertaa Bloggerin mobiilisovellusta.
Sain siis nyt tuon tuomion armeijan suhteen. Oli kyllä tappavan tylsää kutsunnoissa. Melkein neljä tuntia istumista ja oman vuoron odottelua. Odotellessa tuli syötyä ensimmäine sotkun legendaarinen munkki, eikä varmasti ole viimeinen. Vihdoin kun oma vuoro tuli pääsi keskustelemaan toiveet, odotukset ja tavoitteet majurin kanssa. Kerroin haluavani lääkintämieheksi sekä auk:iin ja sen pohjalta sain seuraavan päätöksen. Aloitan Lappeenrannan maasotakoulussa 04.01.2016, josta minut siirretään sitten Haminaan p-kauden(?) jälkeen. Kyllähän ne yritti saaha mut alokkaaksi jo heinäkuun saapumiserässä. Muuten olisin varmaan lähtenytkin, mutta koira-asiat pitää hoitaa kuntoon ekana. Molemmilla kastraatio edessä ja pitää keskustella erään henkilön kanssa, että voin silloin tällöin viedä koirat hänen luokseen hoitoon maalle. Saa sukulaisetkin välillä lomaa koirien hoidosta muutenkin kuin omien lomien aikana.

Todella iloisin mielin lähdin kutsunnoista vanhempieni kanssa katsastamaan Iso Kristiinan avajaiset. Remontoidusta Iso Kristiinasta tuli mulle jotenkin mieleen miniversio Kampin ostoskeskuksesta. Sinne on nyt siis avattu paljon uusia kauppoja, ravintoloita, kampaamoita ja elintarvikeliikkeitä. Väenpaljous oli niin suuri, että ei oikein innostanut paljon kierrellä kun kaikki oli kuin "ryssä Anttilassa" näin tuhmasti sanottuna. Kierrettiin pintapuolisesti kaupat läpi ja kävimme herkullisella lounaalla uudistuneessa Tang Capitalissa, joka on valittu Etelä-Karjalan parhaimmaksi etniseksi ravintolaksi. Uudistunut valikoima maistui hyvin. Varsinkin salaatti- ja sushivalikoima. Lounaan kruunasi lasillinen täyteläistä talon punaviiniä.
Kyllä mä vastapainoksi pienelle herkuttelulle tein sitten salilla rankan aerobisen treenin, jonka jälkern vielä viimeisillä voimilla jalkatreeni. Huomaa kyllä kehittyneen tässä neljässä kuukaudessa tosi hyvin. Esimerkiksi silloin kun aloitin jalkaprässissä nousi säälittävä 60kg ja nyt prässissä pystyy vetämään 90kg painoilla. Huomenna kirjoitan kehittymisestä kunnon postauksen, sillä nyt ei ole aikaa. Pururata ja koirat nimittäin odottavat minua.


Olen ihan räjähtäneen näköinen kiitos parin tunnin yöunien ja meikittömyyden... Tältä sitä kai näytetään koko armeija-ajan. Hiuksetkin tosin tippuu vielä päästä.

Äitini <3

Isäni <3
Kommentit

 1. Ihan mahtavaa!!! Nostan hattua jo! :)

  VastaaPoista
 2. Ihan mielenkiinnosta, miksi haluat juuri lääkintämieheksi? Harkitsetko hoito alalle lähtemistä? Olisi mukava kuulla perusteluja ! :)

  Ja näytät ihan hyvältä ilman meikkiäkin ! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se nyt oli mielenkiintoisin palvelustehtävä. kävin kaikki mahdollisuudet läpi maavoimista, laivastosta ja ilmavoimista. Kaikki muut oli sellai "ei, ei, ei, ei...." lääkintä oli ainoa jalkaväen lisäksi mikä jäi vaihtoehdoksi ja lopulta kallistuin lääkintään. Johtajakoulutukseen päätin haluavani sillä hetkellä kun armeijaan päätin lähteväni. Näin syntyi lääkintäAUK.

   Sen puolesta lähden myös mielenkiinnolla, sillä KAIKKI psykologiset testit ovat aina päättyneet lopputulokseen, että minun pitäisi olla hoiva-alalla.

   Poista
 3. Armeijassa oppii odottelemaan, siellä on useimmiten kovasti kiire odottelemaan jotakin mistä ei sitten kuitenkaan jostain syystä tulekaan mitään useamman tunnin odottelun jälkeen, Itse "laitostuin" sielllä niin pahasti että siviilissä meni pari kuukautta ennen kuin osasin oma-aloitteisesti tehdä oikeastaan mitään, odottelin vain käskyä tai määräystä mitä pitäisi tehdä.

  VastaaPoista
 4. Hajoa aamuihin.

  1/16 ei kotiudu koskaan

  VastaaPoista
 5. Siis miten muka kutsunnoissa päätettiin, että siirryt p-kauden jälkeen haminaan? Miksi mulle ei tullu mitään muuta mainintaa kuin, että Lappeenrantaan eskaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis se majuri sano mulle kutsunnoissa, että jos haluun johtajakoulutuksee, niin mut siirretää p-kauden jälkeen haminaan :D

   Ei mitää tietekää oo päätetty vielä.

   Poista
 6. Ei kait sinne joudu vaan pakotetaan :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?