Tasa-arvoinen äänestyslupaus!

Loppuvuodesta 2014 Suomi meni taas oikeaan suuntaan ihmisoikeus ja tasa-arvo asioissa. Nyt onkin tärkeää jatkaa samaan malliin, niin kohta meillä kaikilla on samat oikeudet. Miehillä, naisilla, heteroilla, homoilla, trans-sukupuolisilla ym... Muistattehan siis, että EI ÄÄNESTETÄ henkilöitä jotka ovat tasa-arvoista avioliittolakia vastaan. Sellaiset kansanedustajat vetävät meidät mukanaan suohon ja tekevät Suomesta huonon paikan elää. Tällä hetkellä tilastojen kärjessä ovat PS sekä Keskusta, jotka eivät todellakaan saisi siellä olla. Toivon syvästi ettei suomalaiset äänestä huonon Suomen puolesta.Jaa tarkoittaa avioliittolain muutoksen hyväksymistä, ei tarkoittaa hylkäämistä:Tasa-arvoinen äänestyslupaus tapahtuman facebookissa löydät tästä.

Kommentit

 1. Maa on talouslamassa, työttömiä tulee jatkuvasti lisää, valtion velka lisääntyy, väestöpyramidi on väärin päin, naapurissa suurvalta pullistelee jne. jne. Homojen asiat ovat tässä maassa ihan hyvin, ei tuollaiseen seikkaan pidä kenenkään äänestyspäätöstään perustaa. Tasa-arvoinen avioliittolaki hyväksyttiin jo ja niitä jotka sitä vielä yrittävät kaataa tuskin kukaan ottaa vakavasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi valita vain talouden korjaaminen tai tasa-arvon korjaaminen kun voi saada molemmat?

   Poista
  2. Harvoin olen Petri sun kanssa samaa mieltä, mutta tää kommentti on niin totta! Aina ei voi ratkaista asioita "tärkeysjärjestyksessä", vaan pitää alkaa tehdä hyvää vaikka sitten pieni asia kerrallaan. Tää oli nyt asia joka oli tapetilla, ja on upeaa että tällainen epäkohta saadaan Suomen laista korjattua. Onko alkuperäinen ano sitä mieltä, että tähän lakivalmisteluun käytetyllä ajalla oltais voitu vaikka ratkaista talouskriisi? Epäilen että olis ollu mahdollista. Lisäksi toi "ihan hyvin" vähän hiertää. Oli naisillakin asiat varmaan "ihan hyvin" ajan oloihin nähden jo ennen äänioikeutta, mutta miksei asiat sais olla vielä paremmin? Ihmisoikeuksissa "ihan hyvä" ei riitä. Asiat muuttuu vaan niitä muuttamalla.

   Poista
 2. Kyl se avioliitto laki nyt sieltä tulee. Soinikin sanoi että persut ei lähde tätä lakia kaatamaan, koska kunnioittaa tätä eduskunnan päätöstä. Itselle henk. Koht. Tärkeä aihe, mutta nyt kun se on saatu hyvään vauhtiin ja aikanaan voimaan, niin voin äänestää persuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Persut, keskusta, muuto2011, itsenäisyyspuolue ja KD on sellaisia mitä en koskaan äänestäisi.

   Poista
  2. Kokoomus,ainoa puolue,mitä en koskaan,ikinä,milloinkaan äänestä,se on rikkaitten asialla,köyhät kyykkyyn,vaikka oisin rikas,en äänestäis siltikään

   Poista
  3. Mulla ainakin kokoomus eli kokkarit semmonen puolue,mitä en äänestä,tehtiin veto,mä veikkaan että,persut ottaa vaalivoiton,kepu toisena ja demarit kolmas ,sata euroo veto,hävinneet maksaa siis mulle sen satkun,kjeh khej

   Poista
  4. Jos musta se yrittäjä tulee, niin vaihdan puolutta Kokoomukseen :)

   Sä tuut muutes häviimään vedon :D

   Poista
 3. Minä äänestin keskustan ehdokasta. Eikä se todellakaan tarkoita että olisin antanut ääneni Suomen huonolle tulevaisuudelle. Mielestäni eduskunnalla on paljon merkittävämpiäkin asoita käsiteltävänä kuin tämä tasa-arvoinen avioliittolaki. Nuorisotyöttömyyden ja syrjäytymisen ehkäisy, valtion velankertymisen ehkäisy jne. ovat mielestäni asioita jotka ovat oikeasti tärkeitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin talous, ympäristö, tasa-arvo kuin ihmisoikeusasiat ovat kaikki yhtä tärkeitä. Kaikkiin noihin täytyy panostaa, eikä keskittyä vain yhteen kahteen asiaan.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?