Pääsiäinen... Mitä se on?

Mun blogissa ei herranjumala ole ollut pitkiin aikoihin kilpailua, joten pistetään sellainen pystyyn. Kerro kommenttiboksissa millainen on sinun pääsiäinen ja mitä se sinulle merkitsee. Julkaisen maanantaina kertomukset ja arvon voittajan. Palkinto tulee olemaan hyvin munarikas ja keväinen. Muistathan laittaa sähköpostiosoitteesi, niin saan sitten otettua yhteyttä mahdollisen voiton kanssa. Itselle pääsiäinen ei ole mikään suuri juttu, enkä oikeastaan vietä pääsiäistä kovin kummoisesti. Teen vähän parempaa ruokaa, jälkkäriksi suklaamunia sekä tekosyy bailata ja aika rajusti.

Huomenna suuntaan ystävieni kanssa Giggling Marliniin. Pitäähän mun nyt munaralliin lähteä mukaan. Yllätysten täytteinen ja toivottavasti munarikas lauantai siis luvassa. Tulkaa te lukijatkin pitämään hauskaa sekä moikkaamaan mua. Mä en pure ainankaan kovaa.

Käy kukkaamassa tapahtuman facebook sivut täältä!

Kommentit

 1. Etkö enää seurustele?? Vai onko vapaa suhde? :) Otti vaan silmään.

  VastaaPoista
 2. Mulle pääsiäinen ei poikkea mitenkään normiarjesta. Kaupat on vaan kiinni mutta ei muuten vaikuta muhun :D

  lenimakinen95@luukku.com

  VastaaPoista
 3. Pääsiäinen on perheeen kanssa rauhoittumista. Syömme hyvää ruokaa, herkkuja ja oleskelemme. Kiire ei ole minnekkään. Kiva irtiotto kaikesta.

  mailis95@luukku.com

  VastaaPoista
 4. Biletän kavereiden kanssa ahkerasti. Vapaapäivät jotka pitää hyödyntää. Juteltii muutes eilen gigglinissä. Oon se tummahiuksinen tyttö tupakkakopista!

  iceprincess@hotmail.fi

  VastaaPoista
 5. Pääsiästä ei meillä vietetä kummemmin. Ensimmäiset lomapäivät rentoudutaan ja sunnuntaina lähdetään isovanhemmille pääisäislounaalle jonne koko suku tulee. Maanantaina sitten podetaan ruokakoomaa ja valitetaan kun pitää lähteä tiistaina takaisin töihin :D

  horhorhorx@yahoo.com

  VastaaPoista
 6. En oikeastaan vietä pääsiäistä muuten kuin makaamalla kotona rentoutumassa ja vetämässä suklaaöverit :D

  yksisarvismies@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Vietämme pääsiäisen oman ja tuttava perheen kanssa mökkeillessä. Pääsiäinen avaa meidän mökkeilykauden. Kunnostellaan mökkiä kesää varten ja syödään hyvin. Yleensä grillaamme lammasta ja keitämme pottuja nuotiolla. Lapsille pidämme aarteenetsinnän. Piilotamme suklaamunia jotka lapset saavat karttojen avulla etsiä pihapiiristä. Iltaisin aikuiset saattaa ottaa drinkin ja toisenkin kun lapset ovat menneet jo nukkumaan.

  sheilanen@luukku.com

  VastaaPoista
 8. Istun sohvalla koko pääsiäisen ajan suojavarustuksissa. Olen myös hankkinut puolustusvälineet noitien varalle. Muonitus täytyy aina laittaa kohdalleen päiviä ennen pääsiäisen alkamista. Opiskelen myös ahkerasti maailmanlopun odottajia katsellen. Munaa multa ei irtoa kenellekkään, mutta ois kyl kiva jos sulta vois pikkase saada. trenades@outlook.fi

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?