Nuoria äänestäjiä ei oteta huomioon?

Äsken laitoin jännän jutun merkille äsken käydessäni markkinoilla. Siellähän tietenkin oli kaikki puolueet/alueen ehdokkaat itseään edustamassa. Huomasin ettei melkein yksikään puolue tule automaattisesti nuoremmille ihmisille keskustelemaan. Ne keskittyivät vain 40v--> ihmisiin. Ainoa puolue, joka minulle tuli itsestään juttelemaan oli Vihreät. Eivätkö puolueet pidä nuoria äänestäjiä siis ollenkaan tärkeinä? Siltä ainankin vaikuttaa tuo pelkkiin ikäihmisiin keskittyminen. Vaikka oman ehdokkaan olenkin löytänyt, niin kyllähän tuo vähän harmittaa, ettei nuoria ihmisiä oteta lainkaan huomioon. Eikö nuorten äänillä ole siis väliä? Itse tosiaan annan tällä kertaa Vasemmistoliiton Suvi Silvalalle, jonka numero on 71. Hän edustaa kaikkea sitä, mitä minun ehdokkaan kuuluu edustaa. Suviin voit käydä tutustumassa mm: täällä. Ja hänen facebook- sivustonsa löydät tästä.

Tyhmänä bloggaajana olin taas jälleen keskittynyt itse asiaan, että unohdin kuvien ottamisen valitettavasti jälleen. Bloggaajana mun pahin ongelma on ehdottomasti kuvaaminen. Siihen minun pitäisi keskittyä huomattavasti tulevaisuudessa. Noh kuitenkin markkinat olivat perinteiset Lappeenrannan Kevätmarkkinat, joissa tulee ihan perinteen muikaisesti käytyä vuosittain ostamassa ne perinteiset markkinaostokset. Metrilakua, muutama arpa, vety on syötävä ja jotain kivaa vaatetta ostettava. Myös korille tulee ostettua herkkuja eläinten omasta kojusta. Tänä iltana pojat herkuttelee saparoilla ja korvilla.

Niin ja pääsiäiskisa on nyt loppunut. Onnettarena toimi ystäväni Anastasia. Arpaonni suosi seuraavaa kirjoitusta: Vietämme pääsiäisen oman ja tuttava perheen kanssa mökkeillessä. Pääsiäinen avaa meidän mökkeilykauden. Kunnostellaan mökkiä kesää varten ja syödään hyvin. Yleensä grillaamme lammasta ja keitämme pottuja nuotiolla. Lapsille pidämme aarteenetsinnän. Piilotamme suklaamunia jotka lapset saavat karttojen avulla etsiä pihapiiristä. Iltaisin aikuiset saattaa ottaa drinkin ja toisenkin kun lapset ovat menneet jo nukkumaan. Paljon onnea voittajalle. Katsothan sähköpostisi, niin saadaan munarikas paketti matkaan mahdollisimman pian.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?