Minulla on ebola!

Takana on ihana pääsiäinen. On käyty kavereiden kanssa baareilemassa niin Toteemissa kuin Giggling Marlinin Munarallissakin. Pääsiäisen olen pukeutunut värikkäisiin asuihin. Keltaiseen, siniseen sekä vihreään. Giggling Marlinissa päälläni oli keltainen yksihihainen kreikkalaistyyppinen paita sekä valkoiset farkkuleginsit. Oli ihana taas jälleen tavata teitä lukijoitani pitkin iltaa niin karaokessa, tupakkakopissa kuin tanssilattiallakin. Joidenkin lukijoiden kanssa kävin laulamassa karaokea, mutta nyt ei ole mitään hajua, mikä biisi oli kyseessä.

Lauantaina tuli myös käytyä vanhempieni kanssa Ylös Jerusalemiin tapahtumassa Lauritsalan Seurakunnassa. Siellä käymme vanhempien kanssa joka vuosi katsomassa pääsiäisnäytelmän, syömässä vohveleita, käymmä bazaarissa sekä sytytämme rukouskynttilät kirkossa. Sellainen pieni rauhoittumishetki tavallaan.

Siihen se rentoutuminen sitten jäikin. Sunnuntaina toivoin herääväni krapulaan, mutta heräsinkin kivaan silmiä polttelevaan kuumeeseen. Kerrankin toivon, että olisin saanut krapulan. Tää on myös jotain muuta nyt kuin pelkkää kuumetta. Mistä tiedän? Jos minulla on pelkkää kuumetta, niin se ei vaikuta elämääni/jaksamiseeni mitenkään. Nyt olen ihan kuollut, kurkku kipeä, yskä ei auta kurkkukipuun ollenkaan ja eilen liiasta rasituksesta (normaalista koirien lenkkeilyttämisestä) lensi laatta keskelle kävelytietä. Yöllä taas jalat petti alta vessaan kävellessä. Tein myös tuossa yöllä omat diaknoosini. Ensiksi sairastin aidsia, josta jo onneksi selvisin. Nyt minulla on ebola ja odottelen jälkitaudiksi malariaa. Mutta nyt lähden kauppaan ostamaan jotai mitä voisin syödä. Varmaan mehujäähommiksi menee. Jokin helppo sosekeitto vois myös varmaan mennä alas. Sairastumisen vuoksi annetaan tuon pääsiäiskisan olla päällä vielä muutaman päivän ajan. Siihen voit osallistua täällä.


Onneks pojatkin huomaa ettei isillä oo kaikki ihan kunnossa, niin nekin lepäilee tai riehkaa keskenään.


Kommentit

  1. Hahha voi sinnuu! Nauran koska olen itte samanlainen, että heti ku sairastun niin ihan varmasti on ne kaikki parantumattomat taudit, sekä ihan uusia! :D Parane pian, oma pää on pahin <3 :D -NormaJeane

    VastaaPoista
  2. Jäikö siun laatat kävelytielle??? vai jaksoitko siivota?

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?