Miksi pitää olla niin vaikeaa?

Silloin kun mä en halua armeijaan, niin silloin sotilaspoliisit metsästivät mua pari kuukautta. Nyt kun haluan mennä armeijaan ei meinaa onnistua mikään. Tässä oon perjantaista asti yrittäny saada aikaa lääkärintarkistusta varten. Perjantaina soittelin terveyskeskukseen ja jonottelin pari tuntia kunnes luovutin ja jätin soittopyynnön. Noh ei koskaan soitettu takaisin. Eilen jonotin niin kauan kunnes vastattiin. Lopputulos oli, että ei osannut puhelimitse auttaa minua. Jonkun hoitajan piti soittaa saman päivän aikana sitä koskaan kuitenkaan tekemättä. Tänään menin ihan paikanpäälle ja vihdoin alkoi jotain tapahtua. Minulta kyseltiin mikä on oma näkemys terveyden tilastani + rokotustietoja. Kuitenkaan lääkärille en aikaa saanut. Sille armeijaa varten tarkastuksia tekevällä kun on tungosta. Maanantaina minulle soitetaan saadaanko minulle aika. Huomenna pitää soitella puolustusvoimiin, että en ehkä saa terveydentilasta todistusta kutsuntapäivään mennessä. Saas nähdä siirretäänkö sitä parilla viikolla vai menenkö sinne ilman lääkärintarkistusta jos en sitä lääkärin aikaa siihen mennessä saa. Toivottavasti pääsen tarkastukseen tai menee hermot.

Tähän vaiheeseen siis päästiin tatuoinnissa ja väkerrys jatkuu 2pv toukokuuta.

Kommentit

 1. Siis mikä tää sotilaspoliisijuttu oikein on? Ei kyllä kannata jättää asioita viime hetkeen, kyllähän sen tietää ettei terveyskeskuslääkärille pääse viikkokausiin jos ei ole kiireellistä syytä. Ehkä sinne kutsuntoihin voi mennä ennen sitä lääkärintarkastusta. Siis EHKÄ, puolustusvoimat on nimittäin aivan uskomattoman byrokraattinen systeemi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh mulla oli vähän vauhdikkaampi elämä silloin 2012 :D

   Viime viikolla tuli kutsuntakirje ja heti rupesin hoitamaan asiaa =)

   Poista
 2. Eikös kutsuntatilaisuudessa voida tarpeen vaatiessa tehdä lääkärintarkastus?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voidaan. Soittelin tänään puolustusvoimiin selvittääkseni asiaa miten pitää toimia jos en kerkeä saamaan aikaa. Siellä sitten on lääkäri joka hoitaa tarkistuksen =)

   Poista
 3. Täytyy kyllä sanoa, että tatuointi ei ole ihan sellainen minkä itse hakkauttaisin ihooni. Ei siis siksi koska kyseessä on "disney-gay" leima vaan tuo ei ole ihan parhaimmalla tavalla toteutettu. T. Tatuoitu leidi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää tatuointi on täydellinen <3

   Tästä tulee juuri sellainen kuin halusin :P

   Poista
 4. Joo, armeijan lääkäri, ota koirat mukaan, voi se lekuri olla pätevämpi hoitaan ja tutkimaan niitä kuin ihmisiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kai armeijan lääkärit nyt niin huonoja ole xD

   Poista
  2. Hyvinkin pintapuolinenhan se tarkastus on,mutta jos se kelpaa heille,se kelpaa myös meille,eix niin?

   Poista
  3. Miten niin `"huono ihmislääkäri" ois pätevä tutkimaan eläimiä? Eläinlääkäreillä on yhtä kovat vaatimukset kun ihmisiä tutkivilla/hoitavilla ja siinä mielessä eläinlekureilla haastavampaa,ettei niitten potilaat voi kertoa mikä on vialla,ei tietty aina ihmisetkään voi,mutta toivottavasti tää pointti tuli selväksi:/

   Poista
 5. onko kaikki sun tatuoinnit tehnyt sama henkilö? hienoja ovat kuka on artistina? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tehnyt, paits oikean käden ranteesa olevan tähden.

   https://www.facebook.com/MingNaaTattoo?fref=ts

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?