Kova kiire joka paikkaan....

Mulla on ollut viime päivät koko ajan kova kiire joka paikkaan. Ehdoton ykkönen oli eilinen kun aamulla 05:00 aikaan koiria viemään aamulenkille ja ekaa kertaa sai levähtää kun Salatut Elämät alkoi telkkarissa pyörimään. Samaa rumbaa jatkuu ensi viikon perjantaihin asti. On kaiken maailman työ- ja kouluhaastatteluita, armeija juttuja, lääkäriä, muutamia henkilökohtaisia juttuja, kuntosali ja koirien viihdyttäminen kaupanpäälle. Tänään tekisi niin mieli lähteä Bar Totemin halvoille kun ei ole moneen viikkoon käynyt missään juhlimassa, mutta ei onnistu kun huomenna täytyy olla 09:00 Imatralla. Jos sitä rentoutuisi leffan ja rocky roadin kera? Siitä ei tulisi muuta kuin morkkis. Mä kun yritän pysyä siinä yksi herkkupäivä viikossa linjalla. Tupakkaa menee muutes tosi paljon enemmän kun ei syö makeaa. Tämä on varmaankin sitä kuuluisaa addiktion parantamista toisella addiktiolla, mutta ainankin toimii. Eilen löysin sen verran aikaa, että ehdin käydä shoppailemassa kirpparilla ja tein muutaman ihanan löydön.

Takki 3,50e 
Taulu 10e

Kasvotarrat vappua varten yht: 5,90e

Kommentit

 1. Oon ite huomannu kans varsinki töissä jos ei pääse tietyn väli ajoin tupakalle niin tekee mieli hirveesti jtn hyvää. Mut pysyn kovana ja mietiskelen sitä tunnetta ku vihdoin pääse tupakille :D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on nyt joku karkki- ja tupakkatehtaiden juoni :D

   Poista
  2. Nikotiini, kuten karkitkin, nostaa nopeasti verensokeria hetkeksi. Tupakoitsija ja karkinmässyttäjä ovat huomanneet, että kun alkaa väsyttämään, päätä särkee tai muuten v...ttaa olo paranee hetkeksi jommasta kummasta. Impulsiivinen heti-mulle-persoonallisuus ei jaksa sinnitellä epämukavan olon kanssa kauaa vaan tarttuu röökiin tai karkkiin, Ei sen kummemmasta addiktiosta ole kysymys.

   Poista
 2. Eikös Toteemin halvat ole torstaisin :D

  VastaaPoista
 3. Moneen viikkoon et oo käyny missää juhlimassa??? :D elä nyt naurata...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viimeeks 4pv Giggling Marlin munarallissa, eli 18pv sitten :DD

   Poista
  2. 4pv, 18pv. Tarkoitatko 4. päivä ja 18 päivää?

   Poista
  3. Siinä päivän aivojumppa. Pitää itse päätellä :D

   Poista
 4. Hattua nostasin jos sellanen olis. Hyvää tekee olla juomatta välillä. Sisuskalut kiittää.
  Joko oot simaasi maistanut?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?