Hyi, hyi, hyi ja hyi!

En olekkaan enää varma tästä uuden asuntoni ihanuudesta. Olen nyt kolmena päivänä peräkkäin törmännyt hämähäkkiin eteisessä. Jokainen kohtaaminen hämähäkkien kanssa on jotain niin kamalaa. Minulla on siis araknofobia ja saan aina kauhean kohtauksen. Tavarat lentelee siihen asti ennen kuin tuholainen on tuhottu. Miksi hämähäkkejä pitää olla olemassa? Kesän ''ihania'' puolia kun asuu maantasalla. Muuten tämä uusi kämppä on mitä ihanin. Vaatehuone ja siivoushuone kun on valmiina niin teen teille sitä asuntopostausta. Varmaankin tulee tuossa ensi kuun loppupuolella. Vastatkaapas muuten uuten kysymykseen liittyen fobioihin!


Kommentit

 1. Saat valita: hämähäkit jotka hoitavat asunnon hyönteis/ym-torjunnan tai sitten leikit niiden muuden ötököiden kanssa.

  VastaaPoista
 2. Hui kauheeta. Itse kammoan kaikkia pieniä ötököitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iha sama mikä ötökkä koha ei oo hämähäkki :D

   Poista
 3. Kai tiedät, että hämähäkin tappaminen tietää oman äidin kuolemaa? Joku kaverisi varmasti antaa sille hyvän kodin, minusta hämähäkinverkko jossakin nurkassa tekee kodikkaan tunnelman kämppään, Nyt on vielä liian viileää sitä uloskaan häätää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hämähäkit on itse keksineet nuo jutut ja yöllä kuiskailleet niitä ihmisten korviin niiden nukkuessa. Hämähäkit vaikuttavat viattomilta, mutta ne suunnittelevat maailman valloitusta aloittaen sinun kotisi nurkasta!

   Poista
 4. Kohtapa saatkin sitten olla paska jäykkänä kun siellä intissä ryömit hämähäkkejä kuhisevissa metsänpusikoissa.

  VastaaPoista
 5. Hämähäkit muuten purevat. Mua puri viime kesänä ja sattu niin paljon,että taju miltei läx. Viikon antibioottikuuri. Koska käsi alko märkänee.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?