Amarillo on avoinna! (Kylie Jenner Lips)

Lappeenrantaan avattiin vihdoin ja viimein oma Amarillo. Meidän Amarillosta löytyy tietenkin itse ruokaravintola ja sen lisäksi night club, RAY:n Casino, Angus Steak&Wine ravintola sekä The Old Corner Bank baari. Kaikki puolet eivät vielä ole auenneet, mutta tuo ruokapuoli tuli tänään testattua kun kävin vanhempien kanssa lounastamassa löytäessäni pari tuntia luppoaikaa kiireiden keskeltä. Ennen ruokailua testattiin tuo RAY:n peliluola ja se kannatti. Rahaa nimittäin voitimme 5e sijoituksella noin 250e. Tuli siis oikein edullinen ruokailu. Alkupalaksi pöytään tuotiin nachoja ja itse pääruuaksi söin Naga Chicken Burgerin. Mielestäni oli kyllä pitkästä aikaa herkullinen ja sopivasti tulinen hampurilainen ravintolassa. Sämpylän välistä löytyi nacho kuorrutettua broileria, majoneesia, salaattia, grillattua ananasta sekä tulista naga cremeä. Tilasin vielä vuohenjuustokiekon erikseen kun yksinkertaisesti teki älyttömästi mieli vuohenjuustoa. Ruokajuomana Amarillossa on aina pakko ottaa mansikkamargarita. Drinkin hinta käy lompakolle, mutta kyllä se on sen arvoinen. Jälkiruuaksi söimme Amarillos Ice Cream:it, eli mansikka-, suklaa- ja vaniljajäätelöä, suklaabrownieta, kinuski- ja mansikkakastiketta, vaahtokarkkeja sekä kermavaahtoa. Vanhempani söivät tuollaisen annoksen puoliksi, mutta minä reippaana poikana (lue herkkuperseenä) söin tuollaisen ihan yksinään. Tilasin kaiken lisäksi annoksee extra pallon jäätelöä kun halusin myös chilisuklaajäätelöä maistaa. Välillä mietin mihin helkuttiin kaikki kalorit katoaa kun en koskaan nykyään enää liho. Päinvastoin paino on pudonnut 2kg alkuvuoden aikana. Itse kyllä pidin tuosta Amarillosta ja sen ruuista. Palvelukin oli hyvää lukuunottamatta sitä, että äidilleni tuotiin ensiksi väärä annos. Asia kyllä korjattiin välittömästi ja oikea ruoka-annos tuotiin niin nopeasti, ettei minun ja isän ruuatkaan kerenneet jäähtymään odotellessa. Tarjoilija tarjosi myös tuon vanhempien jäätelöannoksen ilmaiseksi paihoitteluksi sekaannuksesta. Ehdottomasti menen uudelleenkin tuonne syömään ja suosittelen muitakin käymässä testaamassa. Aikanaan täytyy myös nuo muutkin puolet testata kunhan ne aukeavat.

Sitten toiseen mukavaan asiaan, eli Kylie Jenner huuliin. Kaikkea nimittäin kun pitää kokeilla, paitsi jääpuikkoa perseessä. Lähdin siis mukaan hullutukseen tuo kun nyt pyörii koko ajan joka puolella. Minä myös kun kaikki muutkin. Oli kyllä tosi mielenkiintoinen kokeilu. Eli tämä toimii sillä tavalla, että imetään jotain pientä kippoa tai pulloa 5-10min ja huulet turpoavat kun veri pakkaantuu huuliin. Listaan tuohon omat plussat ja miinukset.

+ Suuremmat huulet nopeasti
+ Suuremmat huulet ilmaiseksi
+ Huulissa tuntuu hyvin jännältä
+ Suuret huulet on kauniimmat kuin viivahuulet
+ Ulkonäkö siis paranee
+ Bilekäyttöön todella hyvä

- Mahdolliset terveysriskit
- Hiukan epätasainen lopputulos
- Kestää vain 2-4h
- Imiessä tulee pervoja asioita mieleen ja meinaa ruveta nauramaan koko ajan
- Imemisen jälkeen mulle jää huulten väliin pieni rako, joka herättää lisää kaksimielisyyttä
- Ei sovi arkikäyttöön mahdollisten Kylie Jenner Lips Fail tilanteiden vuoksi

Jumatsuikkelis jo osaa imeä olla vaikea sana taivuttaa. Piti oikeasti ihan googlata verbitaivutus kyseiselle sanalle. Tuolta verbitaivutus listalta löytyy sanoja, joiden en edes tiennyt olevan suomenkieltä. Käykää täältä katsomassa tuo imeä sanojen sanahelvetti.


Kommentit

 1. Mitä tuo siun ruoka kustansi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Drinkkeineen ja jälkiruokineen yhteensä 28,20e

   Tuo mun mansikkamargarita maksaa melkein samanverran kuin tuo ruoka oli. Ruoka 10,90e ja drinkki 9e :D

   Poista
 2. Bilekäyttöön hyvä????? Siis vittu sä ole tollo!! ymmärrätkö sä et annat tällä nuorille sellasen kuvan et toi on jotenki hyväksyttävää? Ei ei ja ei! Toi tapa tappaa verisuonia huulista, ekalla kertaa tulee jo sellaset vauriot pienestäkin ajasta et seuraavalla kerralla ne on todennösesti kuoliossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on hyväksyttävää mun mielestä. Ja itse ainankin aion käyttää tätä konstia :D

   Poista
  2. Tätä varten on nykyään myynnissä sellaisi huuli-imukuppejakin :D

   Poista
  3. Ei kannata riskeerata oikeesti tuolla imujutulla,sehän on vanha konsti,mutta ei suosittu just sen takia,että on vaarallista,jos isot huulet haluaa,niin menee ottaa vaikka sen piikin mielummin

   Poista
 3. Ei tollaisia käytä kun huonon itsetunnon omaavat..kyl mä oon ainakin kelvannu ihan omilla normaalikokoisilla huulillani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos joku haluaa isommat huulet, niin ei se tarkoita huonoa itsetuntoa.

   Poista
 4. On totta,että tuolla konstilla tehdä suuremmat huulet on vaarallista, en todellakaan suosittele. T. Hoitsu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ois muuten tosi kiehtovaa jos meniskin huuli/huulet kuolioon ja ne pitäis amputoida. Ois aika kiehtovaa olla kokonaan huuleton. :-D

   Poista
  2. Ties vaikka siitä tulis uus trendi :D

   Poista
 5. Voitko kertoa, mikä noissa isoissa huulissa viehättää? Mun mielestä tosi monet julkkikset ovat pilanneet kauniin ulkonäkönsä luonnottomilla ankkahuulilla (mm. Suvi Pitkänen, Johanna Pulkkinen, Maisa Torppa...). En vaan ite tajua kun musta toi on aivan kamalan näköistä enkä ikinä voisi kuvitella että ite ottaisin mitään turbohuulia saati et miks ne on jonkun mielestä hienoja. Kauneusleikkaukset on musta ihan ok, mut tää menee beyond my understanding.
  Saati että hommaisin ne noinkin kyseenalaisin keinoin kun tosta voi vetää huulet kuolioon niin sit ei oo huulia enää ollenkaan. :I

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isot huulet on seksikkäät ja kiihottavat. Todella yksinkertaista ;D

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?