Pipi muualtakin kuin päästäni!

Multa ei oikeen ole tullu postausta tällä viikolla, koska olen ollut pipi muutenkin kuin päästäni T: fb-statukseni Kipeänä on todella hauska sekoilla facebookissa etenkin kuumehouruissa samalla kun muotoilee veitsellä omenoista hymynaamoja ja ottaa niiden kanssa frendieitä.

Mutta tosissaan olen nyt ollut kipeänä viime viikonlopusta alkaen ja saanut kokea mitä ihanimpia tunteita. Viikon aikana kuume on jojoillut 35,9-39,5 väliä. Aamut on ollu aivan kauheita. Kun herää, niin hyvä että saa edes henkeä kun nenä ja kurkku ihan tukossa. Yhtenä päivänä olikin niin kovat vatsakrampit, ettei pystynyt muuta tekemään kuin makaamaan sängyssä. Olisittepa nähneet asentoni kun koiria ulkoilutin tuona päivänä. Näytin todennäköisesti Quasimodolta. Noh sitä päivää seurasi sitten ihana vatsatautipäivä, joka onneksi lähti yhtä nopeasti kuin tulikin. Tuon lisäksi minulle on ilmestynyt kauheasti mustelmia käsiin ja jalkoihin, vaikka en saa yleensä koskaan mustelmia vaikka miten kolhisin itseäni. Noh perjantaina ei enää ollut kuin nuha jäljellä ja pääsin tapaamaan ystäviäni. Kävin yksissä kotibileissä ystävien kanssa viettämässä iltaa. Illan aikana näin myös ihanaa vaatetusalan aikaista ystävääni Lauraa, jonka kanssa kävimme Joutsenon lähipubissa laulamassa karaokea ja juomassa yhdet sidukat. Mukana oli myös Lauran mies sekä ystäväni Sonja ja Ida. Ilta oli minun osalani rauhallinen ja päättyi minun kohdalla koirien ulkoiluttamiseen ja tomaatti-mozzarellapastan valmistukseen. En nimittäin uskoltanut rellestää normaaliin tapaan jälkitautien pelon vuoksi. Mä kun en halua joutua mihinkään teholle sydänlihastulehduksen takia.

Tiedättekö muuten mikä on kipeänä olemisessa kivaa? No tietenkin ruoka! Kipeänä kun saa syödä tuhmemmin. Ainankaan itselleni ei maistu normaali ruoka lainkaan kipeänä. En voisi kuvitellakkaan syöväni kipeänä salaattia tai keitettyjä kasviksia uunissa paistetun kanan kera. Kyllä hamppari ja kakkupala auttaa paljon paremmin pahaan oloon ja siihen ketutukseen kun on kipeä, minkä takia piti siirtää työhaastattelukin ensi viikkoon. Onneksi sain sen kuitenkin siirrettyä. Ei olisi ollut kiva olla työhaastattelussa oksennus kurkussa kalpeana.

Laura 

Ida ja tissi 

Sonja 

Tältä näyttää sairastavan ruokavalio 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?