Nämä asiat ärsyttää salilla!

Nyht on minun vuoro kirjoittaa mitkä asiat ärsyttää salilla. Jokaisella on oma listansa ja tässä tulee minun. Älkää sitten vetäkö hernettä nenään tai tunkeko puolukkaa sinne.

1. Kuntosalilla käyminen arkisin 16:00-21:00 aikana. Silloin salilla on niin paljon ihmisiä, että jokaiseen laitteeseen joutuu jonottamaan vähintään 10min. Juoksumatolle pääsy on lähestulkoon mahdotonta. Tämän vuoksi käyn salilla yleensä joko puoliltapäivin tai alkuyöstä.

2. Laitteissa turhanpäivänen istuminen. Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin ihmiset, jotka tekevät 10 toistoa, jonka jälkeen istuvat laitteessa useita minuutteja tekemättä mitään. Jos haluaa pitää pidemmän tauon, niin saa laskea muut käyttämään laitetta.

3. Pukuhuoneissa istuminen. Varsinkin ruuhka-aikaan tämä ärsyttää tai noh omasta mielestäni tämä on se yksi ärsyttävimmistä asioista. Viimeksi tänään kaverille sanoin, että pukuhuoneeseen pitää laittaa seuraavanlainen kyltti. ''Vaihda vaatteet ja suksi v*ttuun.'' Miksi siellä pukuhuoneessa täytyy istuskella näpräämässä kännykkää, pitämässä evästaukoa, puhua politiikasta tai sheikkailla juomia? Ei voi ymmärtää. Yritä siinä sitten tulla tai lähteä kun siellä istutaan rivissä banaania mussuttaen prkl.

4. Mölyapinat. Jokainen tietää ne kuntoilijat jotka huutaa kuin joku tappaisi heitä tai tunkisi pesäpallomailaa perseeseen. (Jälkimmäinen kommentti lainattu elokuvasta Espoon viimeinen neitsyt.) Onneksi on omat musiikit mukana, niin voi vetää voluumit täysille ja eristäytyä muusta maailmasta.

5. Kyttääjät. Miksi pitää kytätä muita kuntoilijoita? Ällöttävin kerta itselläni oli kun kerran olin juoksumatolla ja peilin kautta näin kun joku keski-ikäinen mies tuijotti selvästi mun persettä. Sen jälkeen en ole kireitä treenihousuja käyttänyt.

6. Itsensä kyttääjät. Seisoskelee peilin edessä lähes koko ajan poseeraten ja ihastellen itseään. Yritä siinä sitten mennä vaikka kahvakuulaamaan kun joku lähestulkoon rakastelee peilikuvaansa.

7. Neuvojat. Näihin en ole onneksi itse törmännyt kuin kerran. ''Ei kannata tehä noin niiku sä teet. Tee näin ja näin. Paljon parempi tapa.'' Anteeksi vain, mutta pyysinkö sulta apua/neuvomista?


Kommentit

 1. Joo niin ärsyttävää kun siel on niitä ketkä on "tsekkaamas päiväntarjontaa". Ja hajusteet! Ei siinä hajuvedessä tarvii uida ennen treeniä ja tukehuttaa muita:D sali on paikka mihi mennää reenaamaa naamairvessä ja josta lähetään pois. Ei mikään missikilpailu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut kyllä se hajuvedessä uiminen voittaa ne, jotka haisee siltä, ettei oo suihkussa käyny ainakaan vuoteen :D

   Poista
  2. Itse ainakin toivon ja ja onneks on tultukin sanomaan jos teen jotain liikettä väärin. Kannattaa kuunnella avoimin mielin ja ottaa neuvosta vaarin. Saatat välttyä paikkojen hajoamiselta ��

   En tarkoita tällä että sinä teet kaikki liikkeesi väärin.

   Poista
  3. Kato ku mulla on sellanen tapa, että jos joku rupeaa neuvomaan/pätemään/käskemään, niin teen 100% varmasti päinvastoin :D

   Poista
 2. Onneksi yleensä nämä 'neuvojat' tarkoittavat vain hyvää, ellei sitten ole joku joka haluaa vaan tulla pullistelemaan :----D Olen pariin otteeseen toiminut itsekin neuvojana sillä kamalaa nähdä miten joku aloittelija tekee liikkeet laitteessa ihan väärin. Näin vaan minimalisoidaan loukkaantumisriskejä; ei ole kivaa jos värään tekniikan takia tulee ongelmia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei saa neuvoa jos ei kysytä apua :D
   Kuten aikaisemminkin jo sanoin, niin teen varmasti juuri päinvastoin jos ilman kysymistä joku tulee neuvomaan taikka vaihdan koko laitetta :D

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?