Keikkailetko enää?

Moni on kysellyt minulta nähdäänkö minua Johanna Tukiainen Show keikoilla keväällä/kesällä. Vastaus tähän kysymykseen on ei. Keskityn nyt 100% koulutustani vastaavaan työhön. Lähiaikoina on usea työhaastattelu edessä ja tällä hetkellä olen kahden henkilöstövuokrausfirman listoilla. Kyllähän järkikin sen sanoo, että siihen pitää sitoutua mikä kiinnostaa eniten ja itselläni se on ravintola-ala. Lappeenrannassa ravintola-alalle on juuri tulossa todella paljon työpaikkoja. Kesän alussa avautuu Amarilloa, muutamia uusia a'la carte ravintoloita, pari lounasravintolaa, kahviloita ym... Tämä kesä tulee varmaankin melkolailla menemään työn parissa tai ainankin toivon niin.


Kommentit

 1. Lappeenrannassa myös moni paikka lopettanut/lopettaa. Niistä siis jää työttömäksi ihmisiä, jopa kauan alalla olleita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselleni ei nyt äkkiseltään tule mieleen kuin kaksi lopettavaa paikkaa, joista toisen henkilökunta jää eläkkeelle kokonaan.

   Poista
 2. Harmi että et enää keikkaile, mutta toivottavasti muut työt natsaa! Oi toi tukka!!! ♡ Aurinkoisia päiviä Princess barbie!

  VastaaPoista
 3. Ainankin???? Opettele pliis kirjottamaan, ei oo eka kerta ku näkee tota -kirjainta paikois mihin se ei kuulu :D ja ennen ku alat lätisee mitään turhaa ni ei, en oo ainoo jota tommonen ärsyttää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että sulla menis hermot mun seurassa, koska mä lausunkin tuon tuollain ;) <3

   Poista
  2. Miksi ihmeessä?? :D aivan saatanan ärsyttävää, vai etkö osaa puhuu suomea?

   Poista
  3. Nyt tässä ainankin asiassa oon samaa mieltä Petrin kanssa, täällä Lappeenrannassa puhutaan tosi oudosti joidenkin mielestä. Miun yks Tampereella asuva kaveri esim. useesti ihmettelee (ja ihailee) miun murretta..

   Poista
 4. Hyvä. Järkevää toimintaa. *peukku ylös*
  Mitenkäs se sun oma yritys? Onko vielä haaveissa? Vai tuleeko se sitten kun muutat sinne pääkaupunkiseudulle isommille markkinoille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunhan tässä nyt ekana käy yrityskoulutuksen ym... Sitten rupeaa vasta perustamista suunnittelemaan ja Lappeenrantaan perustaisin =)

   Poista
 5. Teetkö yhteistyötä thebos.fi:n kanssa? :) voisit meille lukijoille hankkia alekoodin taas niin pääsisi tilailemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä valitettavasti en tee postausyhteistyötä heidän kanssaan :/

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?