Hiljaista on ollut!

Kuluneella viikolla blogissani on ollut hiukan normaalia hiljaisempaa, sillä muutin uuteen asuntoon. Vihdoin löysin asunnon koirapuiston vierestä ja rivitalostakin kaikenlisäksi. Vihdoin pääsin kerrostaloista eroon. Sen lisäksi oli ystäväni Idan synttärit tuossa perjantaina candyland teemalla.Oli ihan mahtava ilta aluksi luonani uudessa asunnossa ja yö vietettiin perinteisesti Giggling Marlinissa, joka on ehdottomasti Lappeenrannan paras menomesta. Skumppaa, pinkkejä drinkkejä ja tanssimista hyvässä porukassa läpi yön. Mulla ei nyt kyllä ajatus yhtään lennä. Olen nimittäin kipeänä tällä hetkellä. Useamman päivän ollut nuhaa ja eilen illalla nousi kuume ja kurkkukin on turvonnut. Nielussa ei ole peitteitä, joten angiinaa tuskin on, mutta huomenna varmuudenvuoksi aamulla lekurille.

Lopuksi on pakko sanoa pari sanaa UMK:sta. Voi luoja mikä kappale meni voittamaan. Suoraansanottuna 99% säälivoitto. Jos saman olisi esittänyt ei kehitysvammaiset ihmiset, niin eihän kyseinen kappale olisi edes ollut koko kisassa mukana. Ja sitten jos joku sanoo ettei pidä ollenkaan kappaleesta ruvetaan heti jankuttamaan ''Mitä kehitysvammaset on sulle tehny? Mitä sulla on kehitysvammasia vastaan?'' jne.. vaikka kyse on täysin musiikista. No ainankaan ei tarvitse olla huolissaan siitä millä rahalla ensi vuoden Eurovision järjestetään. Kuten jo aikaisemmin sanoin kyseinen kappale on musiikkiroskaa. Nyt yritän parantua ja päästä sitten postailemaan uudesta asunnostani.
Kommentit

 1. Moi

  Eiks noi tutit menneet "muodista" jo viitisen vuotta sitten?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai onks tutit ollu joskus muotia vai??? xDDDD
   Hyvänmakuisia tikkareita noi ainankiin oli :D

   Poista
 2. http://www.city.fi/blogit/emma-kari/kun+se+vaara+bandi+voitti/129346#.VPLqE51-LCw.facebook

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jo oli ihan asiallinen artikkeli hei, viisut ON politiikkaa ja tulee aina olemaan.

   Poista
 3. Petri mieiestäni missasit pointin Pertti Kurikan Nimipäivien voiton kanssa. Jos ollaan rehellisiä, niin ehkä 1/20 Euroviisukappaleesta on oikeasti edes jollain tapaa hyviä. Kyseessä on kuitenkin musiikkikarnevaali, jossa suvaitsevaisuus on aina ollut kantava voima. Varmaan itsekkin olet joutunut monenlaista ennakkoluuloa kohtaamaan. Minusta on erittäin hienoa, että PKN voittti, jonkun väsyneen tuikitavallisen rallatuksen sijaan.

  Tällä valinnalla Suomi saa 100% varmasti enemmän huomiota.. ja nimenomaan positiivista sellaista. Pojat on voittonsa ansainneet ja edustavat Suomea aivan taatusti kympillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tule pärjäämään. Finaalipaikkaakaan ei tule Suomelle jälleen kerran. Tosin Suomella nyt ei koskaan oikeastaan ole ollut hyviä kappaleita minun mielestäni kuin kahdesti. Hanna Pakarisen Leave Me Alone sekä Kristan Marry Me =)

   Poista
 4. Itse olen PKN:n kova fani ja tykkäsin biisistä. Mutta ymmärrän kuitenkin, ettei se ole kaikkien makuun eikä se voikaan olla, ihmiset kun on erilaisia (ja makuasioista ei voi tunnetusti kiistellä). Tohon säälipiste juttuun sen verran, ettei se ole huono homma, vaikka ihmiset halusivat heitä ”vain” kehitysvammaisuuden takia äänestää. Sehän vaan kertoo et ihmiset haluaa levittää suvaitsevaisuuden sanomaa. Lisäksi kannattaa muistaa ettei mediassa hirveemmin kehitysvammaisia näy (poikkeuksia löytyy –esimerkkinä kotimainen Vähän kunnioitusta elokuva) .Tänkin takia on tärkeää, et PKN sai tällaisen edustustehtävän ja uskon et monet kehitysvammaiset ympäri maailmaa tulee tosi iloisiksi kun näkee itsensälaisia ihmisiä toteuttamassa unelmiaan ja rokkaamassa :). Lisäksi euroviisuissa on ennenkin otettu kantaa asioihin, esimerkiksi Siegfridsin suudelman naisen kanssa, joka oli kannanotto, että Suomeen sallittaisiin samaa sukupuolta olevien avioliitto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun suosikit tulee ihan vain musiikin perusteella, eikä minkään muun =)

   Mä oon muutes aina halunnu nähä sen Vähän kunnioitusta leffan, mutta en oo saanu koskaa aikaseks viellä kattoo sitä :D

   Poista
  2. Mutta musta on tyhmää et kaikki vetää koko ajan kehitysvammanen kortin pöytää. Välillä tuntuu et kukaan ei ees muista et niillä on se biisikin, jota pitäisi arvostella.

   Poista
  3. No onhan näistäkin miekkosista tehty dokumentti elokuva joka palkittiin ihan ulkomailla asti, nimeltään Kovasikajuttu

   Poista
  4. Pliis, onko euroviisuissa joskus oikeasti ollut kyse pelkästään musiikista? Jos voittaja ei ole joku slaavi (koska slaavit pitävät yhtä ja äänestävät toisiaan, uu politiikkaa),lähes aina voittaa joku, joka erottuu joukosta jollain tavalla, ei välttämättä mitenkään musiikkiin liittyvällä tavalla. Esimerkkeinä vaikka sitten Lordi ja Conchita Wurst.

   Poista
  5. No minulle siinä on kyse vain musiikista kuten tuhansille, ellei jopa miljoonille muillekkin =)

   Poista
  6. Euroviisuthan alunperin luotiin helpottamaan maailmansotien aiheuttamia traumoja, alunperin mukana oli tosin vain joitakin länsi-euroopan valtioita. Idässä hyvin pitkään samasta oli omat samasta ideasta syntyneet viisut, olikohan Interviisut nimeltään. Nämä kaksi yhdistettiin, kun idän ja lännen välit paranivat pikkuhiljaa, toisaalta edelleen entiset neuvostomaat äänestävät toisiaan. Euroviisut siis alunperinkin ovat olleet lähinnä väline maiden välisen jännityksen vähentämiseksi. Viisuihin osallistuu tällä hetkellä euroopan valtioiden lisäksi muutama muu valtio, ja viisut nykyäänkin toimivat tehokkaana välineenä välittää yhteiskunnan ongelmia kansalle. Onhan show kuitenkin erittäin laajalle levittynyt. Musiikki kuuluu kaikille, iästä sukupuolesta tai muusta riippumatta. Musiikilla on myös erittäin helppo vaikuttaa. Esimerkiksi viimevuoden voittaja ei olisi voittanut pelkällä biisillä, vaan voittoon johti pääasiassa tärkeä yhteiskunnallinen viesti. Mutta: suomen tämän vuoden edustajaa ei valittu kehitysvammaisuuden takia. Bändillä on useamman vuoden kokemus, mieletön asenne ja lavakarisma. Vaikka toisaalta onhan tässäkin ennakkoluuloihin liittyvä yhteiskunnallinen viesti, joka saattaa riittää finaalipaikkaan. Lisäksi bändi erottuu genrellisesti muista, ja jää mieleen perinteisen dancepaskan sijaan. Vaikka ei miellyttäisi, ei tarkoita, että ei pärjäisi. Kuinkas monta kertaa aikaisemmin olet voittajan oikein arvannut?
   Mutta siis loppupointti: Vaikka viisut vaikuttaisivatkin vain musiikkikilpailulta, ja vaikka ne joillekkin yksilöille vain sitä olisivatkin, ei voida väittää, että kisat eivät olisi politiikkaa, sillä sitä ne alunperinkin ovat olleet. Historia on menneisyyttä, mutta ei voida väittää että sillä ei olisi merkitystä.

   Anteeksi jos oli epäselvää tekstiä mutta eiköhän sen pääpointin tosta nappaa :) kiva blogi sulla mutta suhtaudut asioihin usein vähän turhan pinnallisesti

   Poista
  7. Joo kyllä mä tiedän noi. Katoin esim sen dokumentin Yleltä missä noista kerrottiin. Ja mun mielestä kaikessa ei tarvii olla syvällistä vakavaa asiaa. Mulle viisut on vaan musiikkikilpailu edelleen =)

   Poista
  8. Kyllä mun suosikit aina hyvin menestyy. Esim viime vuonna Ukraina sijoittui komanneksi ja Ruotsi kolmanneksi.

   Ps. Kyllä dancepaska aina punkpaskan voittaa ;)

   Poista
  9. No eiks se oo oikeesti ihan hyvä että on jotain oikeaa sanomaa jossakin? Vaik se ei siltä näytä päällisinpuolin, olisi kaunista jos musiikkimaailma kävisi musiikilla filosofista keskustelua ja kannanottoja esimerkiksi jonkun turhan paskanjauhannan sijaan? Ja eikö ole hienompaa saada positiivista mainetta kuin renkuttaa jotakin tosi merkityksetöntä äänihuulet syylillä jonkun kusisen voiton perään millä ei oikestaan ole edes mitään merkitystä ilman edellämainittua positiivista mainetta?

   Poista
  10. Mun mielestä musiikissa ei tarttee olla sanomaa. Mun lempimusiikkien sanoma on suurin piirtein ''shake your ass lets party forever!'' :D

   Poista
 5. Tottakai biisi on tärkeä. Jotkut tykkää kyseisestä musasta ja jotkut inhoaa. Itelle on punk ollut aina lähellä sydäntä ja siksi on niin cool kun kerrankin semmosta musaa soittavat pääs viisuilemaan :-D. Saa nähä pärjätäänkö tällä meiningillä :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muhun ei ainankaan iske. Ehkä sitten jos musiikkityyli vaihtuu danceen ja pojat vetää jotain tanssikoreografiaa :DDDD

   Poista
 6. http://yle.fi/uutiset/jari_tervo_aina_mun_pitaa/7838362

  Ällö kirjoitus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tu oli paljon parempi kuin tuo Cityn sivulla oleva kirjotus. Tosin toiveajattelua todellakin on voitosta. Sitä ei kyllä tule. Saas nähä pääseekö edes finaaliin. Itse en usko ollenkaan Suomen menestykseen tällä biisillä. Suosikkini tähän mennessä julkaistuista on Alankomaiden Walk Along.

   Poista
 7. Mun on pakko nyt kysyä, että miksi muutat niin usein? Luulisi, että kaikki rahat menee vaan muuttoihin eikä koskaan pysty oikein edes asettumaan kodiksi. Tietty jos on esim. vanhemmilla pakettiauto, niin helpottaa kummasti tota muuttoruljanssia. Propsit sulle kuitenkin, itse en jaksaisi alituiseen pakata ja kantaa kamoja. Mielenkiintoinen blogi, oon seurannu jo vuosia, mutta tää on mun eka kommentti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan elämäntilanteen mukaan. Tähän esimerkiksi muutin taloudellisista syistä. Uudessa asunnossa on 70e halvempi vuokra, johon sisältyy vesi ja sähkö. Siis noin 150e/kk edullisempi asua + isompi asunto ja koirapuisto/lenkkimaastoa/ranta vieressä. Eikä tämä ole kuin noin 1km kauempana keskustasta kuin edellinen asunto.

   Siksi siis muutin nyt. Edellisen kerran kun muutin niin tarvitsin isomman asunnon kun otin Tuiskun =)

   Poista
  2. Miten tuo matematiikka nyt toimii.. vai millainen sähkölasku sinulla on per kuukausi ollut?

   70e halvempi vuokra, eli loput 70e ilmeisesti kertyvät vanhassa asunnossa vedestä ja sähköstä.. joiden kuukausimaksut ovat noin 10e vesi + 10e sähkö... n. 50e ero.

   Poista
  3. Herranjumala kuka saa noin pieniä sähkölaskuja??????

   Ja vesi oli 20e/kk sähköä kulutan suunnilleen 50e/kk

   Poista
  4. 50e/kk? Yleisempää taitaa olla 60e/3kk.

   Poista
  5. Vaikutanko mä jotenkin yleiseltä tapaukselta vai xDDD

   Poista
 8. Olen 100 % samaa mieltä tuosta Pertti Kurikan Nimipäivien voitosta ja biisistä...
  Noh, ei voi mitään, näillä mennään. (Vaan ei mennä pitkälle :D)

  VastaaPoista
 9. Oon kyllä samaa mieltä tosta Euroviisu asiasta. Kyse ei todellakaan ole suomen osalta mistään suvaitsevaisuudesta, vaan pisteiden kalastelusta erilaisuuden varjolla. Ja itsekkin puollan kehitysvammaisten oikeuksia, ja eria asia olisikin jos kappale olisi ollut hyvä, mutta ei ollut. Joten jälleen kerran suomi lähtee pisteiden hakuun pyrkimällä tekemään jotakin erilaista.

  VastaaPoista
 10. Jokainen saa suhtautua euroviisuihin kuin tykkää!
  Toisille se on laulukilpailu, toisille politikointia.
  Itse olen sellainen "pään vaivaaja" että koko ajan pitää pohtia jotain..
  MUTTA Euroviisut on mullekin vain laulukilpailu, pitääkö sitä aina kaivamalla kaivaa jotakin salattuja sanomia ja suurempia merkityksiä mukaan?!
  (Ymmärrän kohun ja suvaitsevaisuus puheet biisin ympärillä, mutta en jaksa kiinnostua..
  Biisi ei ole hyvä mutta bändiä seuraa hymy huulilla, ovat aika symppiksiä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä tuntuu et jotku luulee jokasen biisin takana olevan suunnillee salaliitto xDDD

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?