Suomi on kuollut...

Suomi on niin kuollut Eurovision Song Contest 2015:ssa tänä vuonna. Ainoa hyvä ja kunnollinen kappale UMK:ssa oli Eeverest - Love It All Away ja se karsiutui jo pois. Finaaliin on päässyt suoraan sanottuna musiikkiroskaa. Taso nyt muutenkin on ollut tänä vuonna todella alhainen verrattuna viime vuoteen. En usko laisinkaan Suomen mahdollisuuteen päästä edes semifinaalista eteenpäin. Oikeastaan vielä ei ole tullut miltään maalta mitään kappaletta, joka pääsisi minun suosikkilistalleni. Onneksi vielä on lukuisia maita mm: ennakkosuosikkini, joilta ei biisiä ole tullut vielä ulos. Ennakkosuosikkini, eli maat joilta odotan paljon ovat Romania, Espanja (biisi tullut, mutta ei vielä kuunneltavissa), Kreikka, Venäjä, Ukraina, Ruotsi sekä Turkki. Tosin Turkki ei palaa tänä vuonna kisoihin ja Ukraina vetäytyi pois. Ukrainan pois vetäytyminen oli minulle suuri menetys, sillä Ukraina on ollut minun top5- kärjessä vuodesta 2006 alkaen lukuunottamatta vuoden 2010 Alyoshan Sweet People kappaletta. Minuun Eurovisionissa iskee lähestulkoon vain menevä musiikki. Jos pidän balladista, niin sen on oltava kaunis kappale naisen esittämänä. Miehet eivät osaa laulaa balladeja minun mielestäni. Laitan tuohon esimerkkinä Viron ehdokkaan, jonka toivon pääsevän edustamaan Viroa kisoihin.

 

Kommentit

 1. Viime vuonnakin haukuit suomalaisten kappaleiden tason, vaan Suomihan menestyi suorastaan hyvin : )
  Itsekin olen aina pitänyt Ukrainan edustajista. Maan jäänti pois kisoista on minulle kuitenkin menetys, ei menestys : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No viime vuonnakin oli huono musiikkia,mutta mulla oli silloin enemmän kuin vain yksi kappale joista pidän ;D

   Toissa vuonna UMK oli huippu ja Suomi oli yksi suosikeistani! <3

   Poista
 2. Pertti Kurikan Nimipäivät voittoon!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HELL NO!!!!
   Mä en tajuu mitä ihmiset siinä näkee. Se on musikaalisesti niin kauheaa kuunneltavaa...

   Jos joku pitää nyt valita niin laitetaan se ooppera tsydeemi sinne. Se on niin outo ja järkky, että se saattaa outoudellaan saada pisteitä kuten Cezar :D

   Poista
  2. En itekään ole mitenkään järin innoissani PKNstä, mutta luulen että ne tulee pärjäilemään ihan vaan koska ovat niin erilaisia. Harmi että pitää lähtee näin radikaalisti loistamaan erilaisuudella ihan vaan euroviisuissa pärjäämisen takia koska nuohan nyt menevät aivan selkeästi kehitysvammaisuuden ja sympaattisuuden takia läpi eikä sen musiikin. Tosin eipä euroviisuissa enää aikoihin ole juuri musiikista kiinni ollut vaan kokonaisuudesta.

   Poista
  3. Samaa olen itse miettinyt. Jos biisin esittäisi ei kehitysvammaiset, niin eihän kyseinen bändi kiinnostaisi ketään.

   Viisuissa nykyään pitää olla koko paketti. Musiikki, laulu, lavashow ja PR-ryhmä taustalla.

   Poista
  4. Eikö sinusta kehistysvammaisten kuulu saada huomiota Euroopassa ja muualla maailmalla? Heitä ei usein näe mediassa ja siksi ihmiset kokevat PKNP osallistumisen Viisuihin tärkeänä. Eihän Conchita Wurstinkaan tapauksessa se musiikillinen lahjakkuus ollut se syy, miksi hän voitti. Sanomalla on väliä ja mielestäni on tärkeää, että PKNP ajavat osallistumisellaan kehitysvammaisten oikeuksia ja tietoutta heidän oloistaan.

   Poista
  5. Mua ei kiinnosta Euroviisuissa muu kuin musiikki. Haluan paljon hyvä menevä musiikkia ja kunnon bileet kavereiden kanssa ;D

   Poista
  6. Eiköhän heillä ole täysi oikeus esiintyä aivan kuin muillakin. Otetaan nyt huomioon kuitenkin että heistä tehty dokumenttikin on palkittu ulkomailla asti elokuvafestivaaleilla..

   Poista
  7. Beware shitstorm is coming :D
   Kuka on sanonut ettei olisi oikeus esiintyä? xDD
   Itse ainakaan ole puhunut kuin musiikista ja he eivät soita minun mielestäni hyvää musiikkia.

   Poista
  8. No niinpä! Ei monikaan PKN:ää niin kovasti viisuihin tyrkyttäisi, jos eivät olisi kehitysvammaisia. Jotenkin typerää säälistä laittaa ne sinne... Koska se biisihän on oikeasti ihan kuraa.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?