Kysy minulta?!?

Taas jälleen on sen aika. Kysy minulta ja minä vastaan. Perjantaina vastailen kysymyksiin, joten siihen asti on aikaa laittaa kysymyksiä. Kysymykset tulee laittaa tämän postauksen kommentointiosioon. En julkaise asiattomia kysymyksiä luonnollisesti tälläkään kertaa. Ja jos teillä on jotain kysyttävää Johanna Tukiaisesta tai muusta julkisuuden henkilöstä, niin kysykää heiltä itseltään. Minä kun en ole mikään juorupalsta, joka puhuu muiden asioista eteenpäin.


Kommentit

 1. Ooks top vai bottom?

  VastaaPoista
 2. Sun tulevaisuuden haaveet?

  VastaaPoista
 3. Hei Petri, olemme blogisi innokkaita ja pitkäaikaisia lukijoita. Muutama kysymys tuli mieleemme: Blogissasi on paljon ruoka-aiheisia postauksia ja mielenkiintoisia reseptejä. Kiitos niistä, toivottavasti postailet paljon niitä jatkossakin. Itse olen ryhtynyt kokonaan kasvissyöjäksi, ennen minulla oli tapana syödä myös kanaa, mutta nähtyäni YLE:n sivuston broilerin tehotuotannosta ja siipikarjan pahoinvoinnista, en ole enää pystynyt broileria syömään. Oletko sinä jo tutustunut? http://beta.yle.fi/ross508/ Jos et ehdi tutustumaan sivustoon, niin siinä kerrotaan muun muassa, kuinka suomailaiset "broileri-hybridit" pakotetaan syömään suuri osa vuorokaudesta ja kuinka ne kuudessa viikossa kasvavat lähes parikiloisiksi ja ovat valmiita teurastettaviksi. Ennen teurastamista broilerit ovat jo niin lihavia, etteivät enää pysyisi edes omilla jaloillaan pystyssä. Kamalaa eläinrääkkäystä tuollainen tehotuotanto.

  VastaaPoista
 4. Millaisia urasuunnatelmia sinulla on nyt kun valmistuit kokiksi? Onneksi olkoon vielä hienosta saavutuksesta! Oletko nyt hakemassa alan töitä vai aijjotko jatkokouluttaa itseäsi. Nyt keväällähän on taas yhteishaku, joka tarjoaa paljon mielenkiintoisia opiskelupaikkoja eri puolilla Suomea. Oletko ajatellut jäädä Lappeenrantaan vai olisitko valmis muuttamaan opiskelujen tai töiden perässä muualle Suomeen. Oletko hakemassa tänä vuonna tositv-ohjelmiin, niin kuin vaikka Bigbrotheriin? Vieläkö meinaat hakea Mister Gay finlandiksi? Millaisena esikuvana näet itsesi suomalaiselle hbltqi-kansalle? Mihin kategoriaan sovit mielestäsi parhaiten? Olen kuvistasi huomannut, että pukeudut toisinaan tyttöjen vaatteisiin ja sinulla on paljon paljastavia asuja sekä tyttömäisiä asusteita. Sukupuolen ja seksuaalisuuden moninaisuus on hieno asia ja olet mielestäni todella rohkea hyvä esikuva toisille nuorille ollessasi avoimesti niin queer.

  VastaaPoista
 5. Olen huomannut Ukrainan kriisin vaikuttaneen Etelä-Karjalan alueen työllisyyteen, palvelualojen työpaikkoja on vähemmän avoinna, kun venäläisiä turisteja käy Lappeenrannassa aiempaa vähemmän kuluttamassa rahaa. Oletko sinä huolissasi, jos tälllainen jatkuu? Mitä asialle pitäisi tehdä? Suomessa on jatkuvasti noin 50 000 syrjäytynyttä nuorta, kun töitä tai opiskelupaikkaa ei ole tarjolla. Miten sinä ajattelit pärjäillä, jos oman alan töitä ei löydykään nykytilanteesta johtuen? Joko tämän Ukrainan kriisin seuraukset näkyvät sinun lähipiirissäsi tai muuten Lappeenrannan katukuvassa tai kauppakeskuksissa?

  VastaaPoista
 6. Millaiset ovat unelmahääsi?
  Mielipide: kissat?
  Katsotko muuta animea kuin naruto? Naruto on paska btw :)
  Lempiherkku? (Suolainen&makea)
  Osaatko twerkata?

  VastaaPoista
 7. Pukeudut todella naisellisesti, mutta mielestäni sinulla on todella miehiset piirteet (esim kasvot). Oletko koskaan miettinyt että pukeutuisit enemmän Tom Of Finland-tyylisesti? Pukisi sua tosi hyvin miehisempi, mutta homomainen lookki !

  VastaaPoista
 8. Lempi koirarotu?

  Kauneinta naisessa?

  Lempi drinkki?

  Paras ystävä?

  Tatuointiesi tarina?

  Unelma?

  Kumpi olisi parempi vanhempi vai nuorempi mies? Miehekäs mies vai ''homomainen'' mies? Mikä miehessä saa kiinnostuksesi heräämään?

  VastaaPoista
 9. Aijjotko nyt muuttaa Hesaan? Miten se onnistuu koiruuksien kanssa? Eiks siellä ole tosi kallista?
  Ootko sä nyt töissä vai vietätkö ansaittua lomaa koulun jälkeen? Niin Onnea kokille!!

  VastaaPoista
 10. Yritän kysyä silta tätä nyt uudestaan (viimeks et edes julkaissu). Miks käytät resepteissäs ruokakermaa? Sehän on ihan täyttä lisäainekuraa. Aito kerma on vähemmän prosessoitu ja jopa terveellisempi vaihtoehto.

  VastaaPoista
 11. Moikka, minkä ikäisenä huomasit olevasi gay vai bi vai mikä? Millon ja miten tulit "kaapista"? Tunnetko itsesi tytöksi ja voisitko leikkauttaa silikonit ja alapään? Mistä Princess nimi tullut? Erilaisuus on kiinnostavaa ja ainutlaatuista, ole aina oma itsesi ja säkenöivää vuoden jatkoa!

  VastaaPoista
 12. Mikä sun horoskooppimerkki on? Onko sulla sisaruksia? Seurusteletko tällä hetkellä?

  VastaaPoista
 13. Minkä kysymyksen haluaisit itseltäsi kysyttävän? Ja vastaa siihen!

  VastaaPoista
 14. Minkä hintaisia nuo siun tatuoinnit on olleet? :) ihania !

  Miten oot saanu niihin säästettyä rahaa, kuinka pitkään oot säästänyt?

  VastaaPoista
 15. Ootko kokeillu huumeita? Ootko pettänyt? Ootko rikkonut lakia? Ootko varastanut? Onko sulla mitään sairautta? Milloin menetit neitsyytesi? Flirtailetko? Mistä tiiät baarissa kuka on homo? Miksi miehet eikä naiset? Ootko ollut rakastunut? Monta vakavaa seurustelu suhdetta sulla on ollut?

  VastaaPoista
 16. Minne matkustaisit, jos saisit valita kaikista maista jonkun ja ilman minkäänlaista budjettia?

  VastaaPoista
 17. Koska meinaat mennä niihin kauneusleikkauksiin ja -toimenpiteisiin joita pari vuotta sitten suunnittelit? :) Vai oletko muuttanut mieltäsi?

  VastaaPoista
 18. Ihonhoito tuotteet + meikit mitä ilman ei voi elää? Voisit tehdä siitä kyllä koko postauksen... =)
  Lemppari vuoden aika ja miksi juuri se on paras?

  VastaaPoista
 19. karkit vai sipsit?
  ruisleipä vai paahtoleipä?
  pulla vai kakku?
  juustokakku vai täytekakku?
  tumma vai vaalea?
  koira vai kissa?
  kerrostalo vai rivitalo?
  omatalo vai vuokra-asunto?
  laina pankista vai laina vanhemmilta?
  kaverit vai perhe?
  ruokakerma vai kuohukerma?
  kesä vai talvi?
  syksy vai kevät?
  vatsalihakset vai timmit käsivarret?
  osa-aikatyö vai vakityö?
  säästäminen vai tuhlaaminen?

  :)

  VastaaPoista
 20. Top 5 kauneusleikkausta/toimenpidettä joita voisit harkita tekeväsi ? miksi?
  Top 5 kauneusleikkausta/toimenpidettä joita et voisi harkita tekeväsi? miksi?

  VastaaPoista
 21. Mille pohjaat käsityksesi maailmasta? Mitä lehtiä luet? Luotatko nettiin tietolähteenä?Mitä mieltä olet Yle-verosta, onko Yleisradio sinusta tarpeellinen?Joskus tunnut olevan aika lailla mainosten ja muotien vietävänä. Pidätkö nykyistä kulutukseen ja markkinatalouteen perustuvaa järjestelmää kestävänä? Mikä lukemasi kirja on herättänyt eniten ajatuksia? Mitä kirjaa luet parhaillaan?

  VastaaPoista
 22. Kuinka pitkä olet, entä paljonko painat?

  Onko sinulla ollut syömishäiriö?

  VastaaPoista
 23. -Kerro tavoitteesi kuntoilussa?

  -Miten perheet jouluna reagoi hyväntekeväisyystempaukseesi..Entä siellä Espanjassa?

  -Kuka oli syyllinen syyskuun 9pvä?

  -Kerro mielipiteesi evoluutioteoriasta`?

  -Lavastiko Jenkit kuussakäynnin -69 ?

  -Hallitseeko maailmaa illuminaatit?

  -Kun tiputit huimat 30kiloa painoa, niin miten kannattaa aloittaa.. Ruuan ja liikkumisen suhteen?

  -Ohjaillaanko ihmisia median avulla?

  -Oletko poliittisesti valveutunut?

  :)

  VastaaPoista
 24. Käytät aika paljon hashtageja, keksitkö ne itte vai katsotko ensin mitä hashtageja muut on käyttäny samantyyppisissä kuvissa?

  VastaaPoista
 25. Jos avaisit oman ravintolan, minkä laittaisit sille nimeksi ja minkä tyyppistä ruokaa siellä olisi tarjolla?

  VastaaPoista
 26. Millanen ohjelma sulla on kuntosalilla? Onks PT tehnyt sen?

  VastaaPoista
 27. Kerroin viime viikolla mun parhaalle kaverille että oon homo. Sen mielestä juttu oli ok.. Mutta silti oon kuullu, että tää kaveri on alkanu haukkumaan kaikkia homoja kun en oo paikalla. Onko tää mun kaveri oikeesti mun kaveri vai vaivaako sitä joku juttu??? Ootko itse törmänny koskaan tällaiseen???

  VastaaPoista
 28. paljon painoit ennen kun aloitit painonpudotuksen, kauan siihen meni että pääsit tavoitepainoosi?

  VastaaPoista
 29. Ootko sä nyt jotenkin jäänyt jumiin sinne Lappeenrantaan?

  VastaaPoista
 30. Onko pääkaupunkiseudulle muutto vielä suunnitelmissa? Millä aikataululla?

  VastaaPoista
 31. Minä yhdyn ( siis verbaalisesti ) tuohon aikaisempaan kirjoittajaan: Tom of Finland -tyyli sopisi sinulle parhaiten!! Oletko koskaan harkinnut??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En IKINÄ!
   Mä pysyttelen ihan vaan näissä minishortseissa ja hinttari topeissa :D

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?