Ylös ulos ja salille!

Sporttikärpänen on nyt puraissut kunnolla kun sain Forever kuntoklubille viikkopassin kaverin kanssa. Maanantaina tutustuttiin paikkoihin ja eilen alkoi treenit kuntosalin merkissä. Ensiksi kaksi tuntia salilla käyden kaikki lihasryhmät muutaman kerran läpi, jonka jälkeen tunnin verran sulkapalloa. Tänään aerobista treeniä lämmittelyksi tunnin verran. Sitten testasimmekin ryhmälikuuntatuntia. Kohteeksi otimme rauhallisen Body Balancen ja tykkäsin siitä kyllä todella paljon. Se on sellaista joogan, taichin ja pilateksen yhdistelmää. Aluksi oli ihan pihalla ja loppua kohden alkoi innostumaan toden teolla. Kun ilmoitettiin oleva loppurentoutuksen aika mietin ''mitä nyt jo?''. Tuon tunnin jälkeen käytiin sitten vielä juoksemassa 30min juoksumatolla ja itse tein vielä keskivartalotreenin. Huomenna sitten olisi sulkapalloa ja kuntosalia, perjantaina pilates ja lauantaina lepopäivä/herkkupäivä. Noiden päälle tietenkin sitten vielä koirien kanssa lenkkeily. Tällä hetkellä näyttää siltä, että aion tehdä Foreverille vuoden mittaisen sopimuksen alkaen ensi kuusta.

Minulla on muutes uusi rakas. Niin mielettömän kauniit ja ihanat oikein glitterillä kyllästetyt sähkönsiniset Love Moschinon moon bootsit. Kyseiset ihanuudet sain Zalandolta. Olen muutes todella yllättynyt siitä, miten laaja valikoima Zalandolla on. Jokaisessa kategoriassa kymmeniä merkkejä ja satoja tuotteita. Kyllä nyt kelpaa tepastella loppu talvi kovemmissakin pakkasissa kun on kunnon lämpimät kengä, jotka ovat hyvät jalassa ja hyvännäköiset.
I LOVE MOSCHINO

Kommentit

 1. Wau!!! Näytät tosi hyvälle kyllä huomaa että salilla on tullut vietettyä aikaa. Sun kans mielellään treenailis salilla ja sen ulkopuolellakin mielellään ;) T.salilla itsekin viihtyvä kundi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon =)

   Salilla ei tosin ole viihdytty, vaan kotona olen treenannut ja nyt vasta kuntosalin löytänyt kun pssyttraumoista yli :D

   Poista
 2. Sinunkin treenitulokset näkyvät jo mahtavasti ja johanna kun on upeasti laihtunut niin olette varmasti todella näyttävä parivaljakko Espanjan keikoillanne! ,,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No johan tässä on treenailtukin pari kuukautta.Tai noh joulun aikoihin oli pieni katkos suklaan ja muiden herkkujen parissa ;D

   Upeat showr on kyllä luvassa Espanjassa =)

   Poista
 3. Älä sit vaan rupea ottaa niitä Sali selfieitä.. ainakaan liikaa..

  T. Kyllästynyt siihen että salilla käynti on jotenki nii ihmeellistä että joka kerta pitää ottaa 100 kuvaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pelkoa.Tuo on ainut selfie, minkä olen koko viikon aikana ottanut :D

   Poista
 4. Kirjoitathan kuulumisia myös sieltä etelän lämmöstä.?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?