Kuinka saada sydänkohtaus? Tässä 6 helppoa ohjetta.

Tervetuloa Petri Princess Pennan kuinka saada sydänkohtaus koulutukseen. Ottakaa tukeva asento ja lukekaa tarkasti tallentaen ohjeet tarkasti muistiin. Nyt kun esipuhe on hoidettu, niin mennään suoraan asiaan.

Ohje nro1: Pohdiskele minkä leffan sitä katsoisi illan piristykseksi. Päädy kauhuun ja klikkaa One Missed Call päälle.

Ohje nro2: Elokuvan jälkeen mieti miten makee elokuvan kauhusoittoääni olisi omassa kännykässä. Mene lataa youtube- sivustolle ja lataa soittoääneksi kyseinen kappale.

Ohje nro3: Seuraavana päivänä huomaa kyseisestä elokuvasta tulleen jatko-osa ja päätä katsoa se.

Ohje nro4: Jätä kännykkä olohuoneeseen ja ole itse läppärin kanssa makkarissa lämpimän peiton alla hyvässä asennossa.

Ohje nro5: Muista tämä ohje tarkkaan tai sydäriä ei tule. Unohda täysin ladanneesi puhelimeesi tuon leffan soittoäänen. Kesken elokuvan kännykkäsi alkaa soida ja sydän pomppaa kurkusta ylös samalla kun säikähtäneenä kiljut ja pomppaat sängystä ylös.

Ohje nro6: Helpotut kun muistat taas ladanneesi tuon soittoäänen itsellesi ja vastatessa puhelimesta kuuluu kunnon pissisäänellä ''Moi siis onks Eerika siellä? Sul on nyt väärä numero. No voi vittu mikä helvetti sen numero sitte on. Tuut tuut tuut...''

Kommentit

 1. Katottiin toi joskus mun kaverin kanssa ja mä pelkäsin jo tota leffaa kuollakseni. No hän sitten vaihto soittarini tohon soittoääneen ja soitti mulle joskus yöllä.. Aivan kamalaa xD Siinä oli sydäri liian lähellä D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ainankaan ei ollu itseaiheutettu sydäri omaa hölmöyttään xDDDD

   Poista
  2. Tuli just mielee, että jos mä tekisin tollasen pilan, niin mä olisin vielä vaihtanu oman nimen tilalle pilan uhrin niminen. Sit rupee toi soittoääni soimaa ja ruudulla on oma nimi. Sit jos ei vastaa ni jättää vastaajaan jonku kiljuntaviestin xDDD

   Poista
 2. Ootko edelleen lähdössä sinne ulkomasmaille Johannan kaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi ei oltaisi?
   Roskiinko me nuo reilu kuukausi sitten saamamme lentoliput heitettäisi? :D

   Poista
 3. Kirjoitit 18.9.12 näin:

  "En ole luonnonkaunis!

  Monet ovat kysyneet, että mitä mieltä olen ulkonäöstäni ja voin suoraan sanoa, että en ole hyvännäköinen ilman laittautumista. Kaikkia ei ole vain luotu hyvännäköisiksi..."

  "... Lopuksi kerron vielä tulevista kosmeettisista ja kirurgisista toimenpiteistäni.

  Perjantaina menen taas täyttämään huuliani. Viimeeksi otin vain 1 ml, mutta tällä kertaa tuplaan annoksen. Haluan Jordan huulet. Mielestäni paksut ja täyteläiset huulet ovat todella seksikkäitä. Huultentäytön jälkeen menen bilettämään Johtaja Joni Virtasen kanssa DTM:ään, joten meidät voi sieltä bongata.

  Huulien lisäksi minulle on tulossa ainakin silmäluomien korjausleikkaus. Suvussani on raskaat yläluomet, jotka haluan pois. Suomessa on kuulemma todella yleistä, että on raskaat yläluomet. Varsinkin miehillä.

  Kallein operaatio mikä minulle tulee on pakaraimplantit.

  Olen aina halunnut todella muhkean pepun ja sen vielä hankin heti kun työelämään menen koulun jälkeen."

  Miten huultentäytteet ovat pysyneet? Milloin otat pakaraimplantit, ja millaiset tarkalleen aijot ottaa? Mikä muhkeassa pepussa viehättää?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?