Se erikoisempi GM-ilta!

Taas sorruin bilettämään, mutta tällä kertaa selvinpäin. Kyllä mä janojuomaksi yhden Ville Vallattoman ja Long Island Ice Tea:n join, mutta siinä se oli. Alunperin minun piti viettää ilta Netflixin parissa, mutta sitten yhdelle ystävälleni tehtiin oharit ja päätin lähteä hänen seurakseen. Kovin helppoa se ei tosin ollut. En saanut mistään kyytiä ja minun täytyi kävellä keskustaan. Keskustaan päästyäni huomasin unohtaneeni member cardini kotiin. Jalkaa toisen eteen ja takaisin kotiin sitä noutamaan. Takaisin kun keskustaan pääsin jalkani huusivat hoosiannaa rakkaiden kiilojeni takia. Siinä sitten soitin kaverilleni kysyäkseni missä hän on. Noh hän oli myöhästynyt bussista ja odottelin häntä sitten vielä reilu tunnin. Kaiken härdellin jälkeen oli kyllä ihana päästä GM:n viihdemaailmaan.

Tosin ensimmäinen ajatukseni sisään astuessani ja meininkiä katsellessani oli ''oonko mäkin näin sekaisin aina täällä?''. Todella outoa nähdä kymmeniä humalaisia kun itse on lähes ainoa selvinpäin. Kauaa ei kuitenkaan mennyt kun jo olin itse menossa mukana tanssilattialla sheikkaamassa perääni ja laulamassa karaokea. Aina pitää laulaa vähintään kaksi biisiä. Suomenkielinen ja englanninkielinen biisi. En kuitenkaan laulanut vakkaribiisejäni, vaan päätin kokeilla jotain ihan uutta. Valinnat kohdistuivat seuraaviin kappaleisiin: PMMP Henkilökohtaisesti ja Lady Gaga Bad Romance. Mihin tahansa yöelämään päädynkin, niin minun kanssani halutaan aina selfieitä. Niin myös tälläkin kertaa. Tosin normaalisti minun kanssani haluaa kuvaan suunnilleen minun ikäiset naiset, mutta tällä kertaa minua piirittivätkin miehet, joka todennäköisesti johtui lyhyempääkin lyhyemmistä shortseistani yhdistettynä tekonahkaisiin kiilallisiin pornosaappaisiini. Hah hah... Paidaksi valitsin scene tyylisen hupparin ja hiuksiani en ehtinyt lainkaan laittamaan, jonka vuoksi vetäsin lippiksen päähäni. Kokonaisuudessaan ilta oli mitä loistavin. Ilman kännejäkin kun voi pitää hauskaa. Seuraavalla kerralla tosin en ajatellut olla selvällä linjalla. Uutena vuotena nimittäin kuuluu bilettää kunnolla aamuun asti!
Ystäväni Tiian kanssa GM:ssä, johon törmäsin illan aikana.

Aloitin tänään lahjojen paketoimiset. Vielä on reilusti paketoitavaa.

Kommentit

 1. Oot alottanu aiemmin jo paketoida.
  Siulla oli tuo pakettikuva aiemmin esillä. Oon nähny (jos ja kun en luultavasti ole selvännäkijä)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan tuossa sunnuntaina hain tilaukseni postista ja laitoin lahjat paketteihin. Muussa tapauksessa olen dementoitunut. Ota huomioon postauspäivämäärä otsikon yläpuolelta =)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?