Private biletystä & Linnan juhlien topit ja flopit!

Viimein olen palautunut perjantailta. Oli kyllä sellanen vilinäpäivä, että oksat pois. Aamu alkoi rauhallisesti ja herättelin itseäni pitkällä järvenrantalenkillä koirien kanssa kun työt alkoivat vasta yhdentoista aikaa. Sitten se kiire alkoikin. Oli ne lasten itsenäisyyspäiväjuhlat ja muita tilaisuuksia siihen päälle. Sai kyllä ruokaa tehdä aikamoiseen tahtiin koko päivän ajan. Onneksi olen noissa a'la carte paikoissa tottunut kiireeseen ja oikeastaan pidän siitä, niin mitään probleemia ei itselleni tullut. Mitä nyt selkä hiukan loppupäivästä alkoi reistailemaan.

Työpäivän jälkeen kiire vain jatkui. Koirat ulos, laittautumista hirveällä vauhdilla, koirille uudet lelut sekä naudan putkiluut iltatekemiseksi ja autolla veljeni luokse aloittelemaan iltaa hänen rakentamaan ''baariin''. Vasta kun siiderin sain auki pystyi alkamaan rentoutumaan. Siellä vietimme aikaa muutaman tunnin aloitellen boolilla sekä kukin milläkin juomillaan ja minun tuomilla herkuilla. Lihapullia, riisipiirakoita vuohenjuustovaahdolla ja savuporopiirakkaa. Illan kohokohta oli kuitenkin meille yksityiskäyttöön varattu tuborgin karaokepuoli Giggling Marlinissa 21:00-23:00, jonka jälkeen se aukeni muillekkin asiakaille. En muista koska viimeeksi vai onko koskaan ollut kerralla niin paljon ystäviä samaan aikaan clubilla bailaamassa. Älyttömän hauskaa oli niin alkuillasta karaokea laulaessa kuin loppuyöstä peppua sheikatessa. Ihania drinkkejä edulliseen member hintaan ja paria kivaa kundiakin pääsi illan aikana tanssittamaan. Kaikki kiva kuitenkin loppuu aikanaa ja minun oli aika lähteä koirieni luokse pissittämään ja kakittamaan heidät ennen nukkumaanmenoa. Kuvissa päälläni oleva pinkki toppi kultaisella peace kuviolla on bisters.fi:ltä.

Lauantaina oli sellainen olo, ettei tiennyt olika krapulassa vai ei. Ei ollut huono olo, ei heikottanut tai janottanut ja lenkkeilykin meni ilman hengästymistä. En kärinyt edes yleisestä ihmisvihastani, joka tulee aina biletyksen jälkeisenä aamuna. Ainoa merkki lievästä krapulasta oli himo pizzaan, johon helpotuksen toi Golden Rax. Mua naurattaa kun Raxin ja GM:n ovet ovat vierekkäin, niin illalla toisesta ovesta ja aamulla toisesta. Loppupäivä meni ihan vain kotipuuhissa. Linnan juhlien asuja tosin tottakai katsoin ja tässä tulee suosikkini.

Kolme parhaiten pukeutunutta, joita en osaa laittaa paremmuusjärjestykseen ovat: Kike Elomaa, Hanna Koivu ja Maria Guzenina. Elina Kiikko olisi ollut ylivoimaisesti ykkössijalla listallani ihanan keltaisen Stella McCourtneyn mekkonsa kanssa, mutta en valitettavasti voi häntä laittaa sinne ja kerron kohta miksi. Kike Elomaan asu oli ihana Frozen henkinen ja jostain syystä Kiken hiukset on musta aina olleet ihanat. Hanna Koivu taas edusta todella yksinkertaisessa yksi olkaimisessa mekossaan, johon kultaiset asusteet sopivat täydellisesti. Marian mekko laskeutui upeasti hänen vartaloaan pitkin ja yläosassa on kiva rusettimainen vaikutelma.

Elina ei päässyt suosikkilistalleni, koska oli valinnut takikseen tapetuista eläimistä tehdyn takin. Myös Sirpa Selänne olisi ollut suosikeissani ellei olisi valinnut päälleen tuota kammotusta. Sirkka-Liisa Anttilan mekko on mielestäni kauhea jo ilman turkista, joten turkissomiste tuo anttaa pisteen i:n päälle. Illan kauhein nainen kuitenkin oli Bitte Westerlund laittomassa hylkeennahka-asussaan kaikkine turkissomisteineen. Ja oikein haastattelussa kertoi miten hänen mielestään hylkeitä pitäisi hänen mielestään saada ampua. Kappas kun ei ole Saimaan norppaakin jo verkoilla pyydystämässä ensi vuoden asua varten. Ja Jenni teki sen taas. Jennin sinistä mekkoa, johon kankaat tilattu Ranskasta asti on kehuttu ympäri internettiä. En tosin ymmärrä miksi. Minun mielestäni mekko on todella mitäänsanomaton ja tylsä sekä näyttää siltä kun kankaana olisi käytetty verhoja tai sohvakangasta. Tässä siis oli minun mielestäni topit ja flopit tältä vuodelta. Millainen on sinun listasi?


Illan upeimmat asut. Sääli Elinan kohdalla hänen murhaamalla luotu takkinsa.

Miten joku voi ostaa vaatteita, joiden vuoksi on tapettu eläimiä?
Katsokaa nyt. Ihan kuin verhoista tai sohvakankaasta olisi ommeltu mekko.

-Koodilla JOULU saat ilmaiset postikulut osoitteesta www.bisters.fi. Käytä etu hyväksesi ja hanki vaatteet pikkujouluihin tai pukinkonttiin ihanat pehmeät ja kovat paketit. Käy kurkkaamassa laaja valikoima täällä.

Kommentit

 1. toi Elina Kiikkon takki ei kyl oo turkista, vaa synteettinen. Stella Mccartney ei käytä nahkaa tai turkista vaatteissaa.

  ''Stella McCartney does not use any leather or fur in her designs. She supports PETA''

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuosta takista ei mielestäni ole lukenut kenen se on. Ainoastaan mekosta sanottu, että se on Stella McCartneyn. Ainankaan omaan silmään ei ole osunut.

   Poista
  2. Juu mekko on Stellan, turkis sen sijaan ihan "aitoo" kamaa. Mikä mua vähän hirvittääkin, kuka urpo menee yhdistämään mekon jonka tekijä on turkiksia vastaan, ni oikeen kruunaa sen ivallisesti turkiksella.....

   Poista
 2. Kyllä turkiskin oli stellan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos näin on, niin Elina on illan kirkkain tähti <3

   Poista
  2. Lähteesi? Kyllä kun kuvan takkia tarkkaan katsoo; ihan aitoa turkista se on. Tekoturkis ei näytä ikinä niin oikealta kun oikea tapettu eläin. Ps, olen samaa mieltä kanssasi Petri, turkistarhaus on kuvottavaa.

   Poista
  3. tuskis on kyl anton hinkosen ja ihan turkista on :D

   Poista
  4. Karjaeläimet ravinnoksi vielä ymmärtää, mutta turkistarhauksia ei voi ymmärtää. ''Kasvatetaan eläimiä, nyljetään ne ja puetaan päälle''. Itse käytän ainoastaan synteettisiä materiaaleja.

   Mua kyllä naurattaa se, että on tullut monia kommentteja (agressiivisiä, syytteleviä ja haukkuvia), joiden perusteella on vain kaksi vaihtoehtoa valita. Joko olet 100% vegaani ja eläinaktivisti tai turkis päällä hengaileva lihansyöjä.

   Poista
 3. Aika monella oli turkki,kun tulivat linnan esimerkiksi Maria Guzeninalla ja Aki Riihilahden rouvalla t.Jani-75 ps. en tuomitse:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö eduskunnassa ole ketään eläintenoikeuksien puolustajaa :/

   Poista
 4. Hei Petri! Kyselen nyt kuten aikeisimminkin edellis vuosina sun joulu suunnitelmia ja lahjatoiveita? Mukavaa alkanutta viikkoa! T. Kotkan mamma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitan sitten kun on vähän ajankohtasempaa =)
   Ensi viikolla varmaankin.

   Poista
 5. Hyi tuo Kike Elomaan mekko. Ihan jäätävä ja ei sovi noin vanhalle naiselle, eikä tosin sopisi nuoremmallekaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään =)
   Ja millään vaatteella ei ole minun mielestä myöskään ikärajaa. Tosin mä en yhtään tykkää siitä, että 40v kun täyttää niin hiukset pois ja jakkupuku päälle.

   Poista
  2. Saa tykätä vanhempanakin röyhelehörhelöisistä hameista mutta ei oikein sovi halpa punttisalitreeni teepaita sellaisen kanssa yläosaksi. Sillä ei kai tuo nyt kokonaisuudeksi suunniteltu ole, kai siihen yläosaankin kuuluisi vähän jotain glamourisempaa.

   Poista
 6. En ole koskaan nähnyt veljeäsi, näytättekö samalta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veljeni ovat tulleet isääni ulkonäöllisesti kun taas minä muistutan äitiä =)

   Poista
  2. Olet kyllä veljesi kanssa ihan saman näköinen

   Poista
  3. Tottakai meissä samaa näköä on, mutta eniten samaa näköä minulla on äitini kanssa. Meitä on monesti luultu mm: sisaruksiksi :D

   Poista
 7. No olihan siellä eduskunnassa 36 tarhauskiellon kannalla t.Jani-75

  VastaaPoista
 8. Suomen ongelmana on aina ollut se, että eläinten oikeudet kuuluvat maa- ja metsätalousministeriön alaisuuteen. Siksi rahattomat ja äänettömät eläimet jäävät eläimillä rahaa tekevien yritysten jalkoihin. Ellei tämä riittäisi, niin maa- ja metsätalousministeriön salkku on aina kuulunut Keskustalle ja Kokoomukselle, eli turkisalan (ja yritysten vallan) suurimmille kannattajille. Ainoa tapa edistää eläinten oikeuksia on erottaa ne ko. salkusta, jottei saman henkilön toimeenkuvaan kuuluu vaikka juuri turkisalan tukeminen. Valitettavasti vain Vihreät kannattavat tätä ajatusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti näin on :/
   Kyllä joistain puolueista löytyy myös niitä, jotka kannattavat kyseistä asiaa, mutta yleensä vain painetaan sitä nappia, mitä valtaosa on päättänyt kokouksessa.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?