Princess raivon vallassa!

Sain viime yönä kunnon avautumiskohtauksen. Olen tässä tasa-arvoisen avioliittolain kanssa saanut hyvin pidettyä hermoni kurissa, mutta eilen väsyneenä tuossa puolen yön aikana tuli se brake down. Luin jotain uutista asiaan liittyen ja katsoin niitä kommentteja. ''Jääpähä meille normaaleille enemmä naisia nyt'', ''Onpahan mulla nyt suurempi mahdollisuus löytää rikas mies ja päästä rikkaimpiin naimisiin'', ''Toivottavasti mun lapset ei valitse homoksi ryhtymistä'', ''Homous on synti ja me joudumme nyt kadotukseen'' ym...

Kirjoitan nyt vastaukseni astetta sivistyneemmin tänne kuin eilen fb:ssä. Homous on 100% luonnollista ja homous on yhtä normaalia kuin heterouskin. Homoksi ei myöskään voi päättää ryhtyä yks kaks, sillä homoksi synnytään. Ja tuo asia on nyt virallisesti selvinnyt ainankin miesten osalta. 8- ja Xq28-kromosomit vaikuttavat tieteellisesti todistetusti miesten seksuaaliseen suuntautumiseen.

Sitten nuo ''jääpähän meille enemmän''- kommentit. Yksi idioottimaisimmista ja junteimmista kommenteista mitä voi sanoa. Meitä homoseksuaaleja ei ole yhtään sen enempää kuin ennen avioliittolaki jupakkaa. Vai luuleeko joku lain tultua tapahtuvan joku hokkus pokkus taikatemppu ja homojen tuplaantuvan kerta heitolla? Hei oikeasti nyt jotain tolkkua vastustajienkin kommentteihin...

Se kirsikka kakun päällä kuitenkin on tuo uskonto asia. Eikö ihmiset voi helkutti sentään tajuta tätä seuraavaa asiaa. Uskonto ei liity yhtään millään tavalla tasa-arvoiseen avioliittolakiin. Tässä on kyse avioliittoon maistraatissa. Kirkko tehköön sitten omat valintansa ketä he vihkivät ja ketä eivät. En tajua miksi jotkut sitä uskontoa vetävät tähän asiaan koko ajan, jopa jotkut kansanedustajatkin. Kaikenlisäksi raamatun tärkeimmät opetuksethan on anteeksi anto, rauha ja rakkaus. Näitä asioitahan nuo uskonnolla puolustautuvat eivät tunnetusti noudata, vaan syövät vain rusinat pullasta. Pitäisikö kannattajienkin tehdä samoin ja julistaa esimerkiksi siteerata jatkuvasti ensimmäistä kirjettä korinttilaisille lukua 13:sta.

Tällä hetkellä tasa-arvoinen avioliittolaki voi hyvin. Suuressa valiokunnassa tuli murskavoitto 18-7 ja 12.12 pitäisi olla nyt sitten toinen äänestys eduskkunnassa, jonka jälkeen avioliittolain muutos on hyväksytty. Avioliitolain muutokseen liityvät lait jäävät kuitenkin seuraavan hallituksen päätettäväksi. Täysin selvillä vesillä ei vielä olla, mutta viimeistään vuoden päästä asian pitäisi olla selvillä.


Ihan vaan pieni provosointi mielessä päätin kuvan tähän tunkasta ;D

Kommentit

 1. Mihin perustat väitteen, että homoksi synnytään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samalla tavalla sitä homoksi synnytään kuin heteroksikin, jos et aiempi anonyymi sitä tajunnut... :)

   Poista
  2. Varmasti jotkut tiedostavat jo pienenä lapsena olevansa erilaisia, mutten usko, että kaikki syntyisivät homoiksi. Tiedän paljonkin keski-ikäisiä, jotka ovat olleet heterosuhteessa koko elämänsä ja sitten rakastuneet saman sukupuolen edustajaan, joten tuskin nämä ihmiset ovat "syntyneet" homoiksi.

   Poista
  3. Ei kukaan myöskään "synny" heteroksikaan sitten.

   Poista
 2. It takes all kinds to make a world!
  Loppujen lopuksi rakkaus on tärkeintä :)
  Onneksi enemmistö nuorisosta on suvaitsevaisia kaikkia ihmisryhmiä kohtaan, he kuitenkin ovat tulevaisuuden päättäjiä yms :)

  VastaaPoista
 3. Onko isäsi ylpeä sinusta, että olet homo? Epäilen suuresti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, niin isä kuin äitikin on minusta ylpeitä =)
   Minulla ei ole rasistinen suvaitsematon perhe. Vanhempieni mielestä jokainen saa olla juuri sellainen kuin haluaa kunhan on onnellinen, eikä satuta muita.

   Poista
  2. Minkä helvetin takia vanhempien tarvitsis olla ylpeitä lapsensa seksuaalisesti suuntautumisesta, ihan kuin siinä lapsessa ei olisi mitään muuta, ihan kuin sillä edes olisi väliä onko homo vai hetero vai mitä tahansa? Ja ihan samalla tavalla homolapsestaan voi olla ylpeä kuin heterolapsestaan... Voi luoja taas tätä ihmisten järjenjuoksun tasoa. :D

   Poista
 4. Mihin perustat väitteen, että homoksi synnytään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläni... Kun muut pojat leikkivät autoilla, minä leikin barbeilla ja prinsessa pukeutumisleikit olivat parhautta =)

   Poista
 5. Musta on ihan uskomatonta, että jaksetaan aina paasata siitä, ettei homoseksuaalisuus muka olisi luonnollista. :D Tottahan se on, että heteroseksuaalisuus saattaa olla yleisempää kuin homoseksuaalisuus, mutta se ei tarkoita, etteivätkö molemmat olisi yhtä normaaleja ja luonnollisia, koska sitä ne ainakin minun mielestäni ovat.

  Jännä myös, miten tässä koko avioliittokeskustelussa puhutaan vaan homoista ja heteroista. Onhan täällä esimerkiksi bi- ja panseksuaalejakin, jotka saattavat tahtoa kanssaan samaa sukupuolta olevan ihmisen kanssa naimisiin. Ei heistä vaan puhuta mitään, jauhetaan aina vaan homoista ja lesboista.

  Toivottavasti hallituksessa ei tämän asian kanssa sekoilla yhtään enempää. Olisi korkea aika, että tämä laki menisi meillä Suomessakin läpi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsos kun ''on vain yksi ainoa oikea tapa'' maassa eletään. Ja kyllä tuo laki läpi menee. Ei mitään pelkoa ;)

   Poista
 6. Hienoa lukea, että vanhempasi ovat ylpeitä sinusta. En usko, että heille väliä oletko homo vai hetero - kunhan vain onnellinen ja kunnollinen. Tule Rovaniemelle joskus tänne Kosiikapakkiin. Homojen paikka Terveisin Roy Gaylord

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai he ovat ylpeitä =)
   Vain päästään sairas ihminen ei rakasta, tue, kannusta tai ole ylpeä lapsestaan!

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?