Pikkujoulut a'la V.I.P @Giggling Marlin ♥

Pikkuojulukauden toiset pikkujoulut juhlittiin Giggling Marlinissa, jossa oli membereiden pikkujoulut black fridayn ja lumibileiden kera. Ilta korkattiin aluille ystäväni Idan luonna skumpan merkeissä juhlistaaksemme tasa-arvoisen avioliittolain läpi menemistä eduskunnassa. Perjantai oli kyllä niin onnellinen päivä. Yhtä asiaa tosin en tajua. Miksi ihmiset yhtäkkiä eroavat kirkosta? Kirkolla ja uskonnolla kun ei ole yhtään mitään tekemistä avioliittolain kanssa. Ihan hyvä asia tosin tuo eroamisbuumi on. Päästään noista mädistä hedelmistä eroon ja jäljelle jää tasa-arvon kannattajat kirkkon kirjoille. Jos jollain on vielä epäselvää, niin tässä tasa-arvoisessa avioliittolaissa on kyse siitä, että jokaisella ihmisellä on 100% samat oikeudet sekä siitä, että jokainen on lain edessä saman arvoinen.

Giggling Marliniin saavumme aina ystävien kanssa hyvissä ajoin kymmenen jälkeen, että meillä on mahdollisimman paljon aikaa nauttia illasta tanssien, laulaen ja juhlien. Tämä ilta poikkesi hiukan muista. Minä + ystäväni jonojen ohi sisään, oma yksityinen pöytä koko illaksi ja pientä tarjoilua pöydässä. Lisäksi nopeimmat asiakkaat saivat nauttia ihanasta glögitarjoilusta pipareiden kera. Paikalla oli tietenkin myös joulupukki seksikkään tonttutyttönsä kanssa ja lumitykki on aivan mahtava idea näihin bileisiin. Omasta mielestäni se oli ihan huippu. Asukseni valitsin jouluisen lookin. Mustat pitkävartiset saappaat, punaiset housut, tonttulakin sekä valkoisen turkisliivin, joka saapui minulle bistersin valikoimasta. Lisäksi bistersiltä tuli ruskeat turkissäärystimet, kaksi ihanaa valeanpunaisen sävyistä toppia ja ihanalta tuoksuvia tuoksuperhosia. Topeista ja säärystimistä saatte kuvaa ensi viikonloppuna, jolloin ne toimivat illan asunani.

Noita tuoksuperhosia levitin ympäri asuntoa. Minulla on niitä vaatehuoneessa, makuuhuoneessa sekä olohuoneen hyllyillä. Ensi perjantaina olisi sitten vielä yhdet pikkujoulut, jonka jälkeen ei pitäisi enää bileitä olla ennen uutta vuotta lukuunottamatta Jenni Vartiaisen keikkaa. Ensi perjantaina bailataan ensin isoveljeni kotiinsa rakentamassa ''baarissa'', josta siirrymme Gigglinga Marliniin. Tällä kertaa minulle ja ystävilleni on varattu koko karaokepuoli muutamaksi tunniksi, jonka jälkeen se aukeaa kaikille. Tervetuloa moikkaamaan minua GM:ään siis taas ensi perjantaina. Viimeeksi oli ihanaa jutella lukijoideni kanssa!

-Koodilla JOULU saat ilmaiset postikulut osoitteesta www.bisters.fi. Käytä etu hyväksesi ja hanki vaatteet pikkujouluihin tai pukinkonttiin ihanat pehmeät ja kovat paketit. Käy kurkkaamassa laaja valikoima täällä.


Bisters.fi:stä löytyy myös muita ihania sisustustarvikkeita ja edulliseen hintaan kaikenlisäksi.

Kommentit

 1. Ihmiset eroaa kirkosta, koska arkkipiispa Kari Mäkinen sanoi julkisesti iloitsevansa sateenkaariväen puolesta ja että tämä lakialoite ravistelee myös kirkkoa positiivisesti. Uskovaiset veti herneet palkoineen nenään. Olipa yksi kantelukin arkkipiispasta tehty tuomiokapituliin ja kyseenalaistettu, voiko hän jatkaa virassaan.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä säälin tuollaisia ihmisiä xDDDD

   Kari Mäkinen on upee henkilö, jolla uskallusta ajatella omilla aivoillaan. Aivan kuten sen PS:n ainoa ei ääni <3

   Poista
  2. Mäkinen on parasta, mitä kirkolle on tällä vuosituhannella tapahtunut. Valitettavasti kaikkea paheksuva osa kirkosta ei tätä ilosanomaa tajua.

   Poista
 2. Fundamentalisti ateisitit perusti nettiin tämän eroakirkosta´-sivuston ja siitä lähtien sitä on mainostettu jatkuvasti. Ihmisille on tullut käsitys että kirkkoon kuuluminen on vähän kuin joku BB-äänestys tms, erotaan kun just nyt siltä tuntuu. Ja kun loppuvuodesta eroaa ei tarvitse maksaa seuraavan vuoden kikollisveroja, sitähän on mainostettu joka vuosi. Uskovaisetkin nyt lähteneet tähän mukaan, kun haluavat johonkin suuntaan protestoida tätä päätöstä eikä valtiostakaan oikein voi erota.

  VastaaPoista
 3. Missä on Jenni Vartiaisen keikka?

  VastaaPoista
 4. En kyllä tajua miten Mäkinen voi toimia arkkipiispana ja samalla ylistää homoliittoja? Kirkon virallinen kanta on se, että avioliitto kuuluu vain miehen ja naisen väliseksi, ja Mäkinen on täydellisessä ristiriidassa tämän kanssa. Tämä on minun mielipiteeni, enkä ota kantaa siihen, onko se oikein vai väärin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Kirkon virallinen kanta" on ajassa muuttuva käsite. Kirkon kanta oli negatiivinen naispappeja kohtaan, mutta kun ajan henki oli toinen, kirkon kanta muuttui. Ihan samalla lailla kirkon virallinen kanta voi muuttua muidenkin asioiden suhteen. Näin on aina ollut. Arkkipiispa on tärkeässä asemassa muuttamassa kirkon linjauksia ja rohkeasti on pestiinsä panutunut. Hienoa!

   Poista
  2. Myös mm. piispa Irja Askola on kirkkosiunauksen puolesta. Ja hyvä niin.

   http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/94185-tuore-naispiispa-%E2%80%9Dhomoliitot-siunattava-kirkossa%E2%80%9D

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?