IHANAA JOULUA KAIKILLE ♥

Mielettömän ihanaa joulua teille kaikille rakkaille lukijoilleni. Pari päivää blogini viettää nyt hiljaiseloa kun olen itse joulunvietossa. Varmaan tossa tapaninpäivänä illalla tulee sitten joulupostausta.

Minulla on tänään kyllä ollut mielettömän ihana päivä. Sai shoppailla useita tunteja kaupoissa niin ruoka, kuin lahjaostoksillakin. Iltasella tehtiin esivalmisteluja huomista joululounasta varten. Laatikot tehtiin, kinkku niiden jälkeen uuniin ym... Aamulla kun kinkku tulee uunista, niin tilalle menee kalkkuna. Ostimmekin kokonaisen kanan sijaan kokonaisen kalkkunan. Huomenna sitten on se pääkokkauspäivä. Joskus kahden aikoihin kun aloittaa ruokien valmistuksen, niin olemme valmiita syömään kuuden aikoihin illalla.

Ihan parasta tässä päivässä kuitenkin oli saada auttaa vähäosaisempia perheitä. Omien ostosten yhteydessä ostimme lahjoja niitä tarvitseville perheille. Star Wars valomiekan, Little Pet Shop paketin, Spider Man lelu-ukkoja, teini-ikäiselle lahjakortin H&M:ään ja muuta tuollaista, jotka itse henkilökohtaisesti kuljetimme niitä tarvitseviin koteihin. Upeaa oli nähdä miten onnellisiksi perheet tulivat ja joillakin tuli oikein itku ilosta. Yhden perheen lapset olivat valmistaneet minulle kiitokseksi herkkukorin, josta löytyi erilaisia keksejä, Geisha suklaata, Pauligin vaniljakahvia ja kiitos kortti, joka oli osoitettu ''Tontulle''. Ehdottomasti parhaita lahjoja tänä vuonna oli noiden ihmisten onnelliseksi saaminen ja tuo suoraan sydämmestä tehty herkkupaketti, jonka napostelin tuossa The Nannya katsellessani.

Ihanaa ja rauhallista joulua minulta ja karvaisilta lapsiltani ♥
Paketit matkalla uusiin koteihinsa =)

Parhaimpia lahjoja ikinä tämä ja ne onnelliset ihmiset ♥

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?