Ihan hukassa taas....

Pruaaaaaaaargh... Mitä helkuttia sitä tekis elämällään parin viikon jälkeen kun valmistun. Mulla on tällä hetkellä vain taivas rajana. Muutto ulkomaille olisi mahdollinen, Helsingissä on asuntohakemukset jo vetämässä, Lappeenrantaan jäädessä vuokraan pienen omakotitalon ja varma työpaikka ja sitten taas lähimmät ystävät ja sukulaiset olisivat Lappeenrannassa. Helsingissä taas on sellaisia hyvänpäivän tuttuja lukuunottamatta Kristaa ja hänen miesystäväänsä. Blogini kannalta taasen Helsinki olisi parempi. Olen saanut lukuisia kutsuja kaiken maailman gaaloihin, tuote-esittelyiltoihin ym..., mutta olen ollut estynyt menemästä niihin koulun, töiden ja muiden menojen vuoksi. Myös työmarkkinat alallani ovat otollisemmat pk-seudulla tällä hetkellä mitä itse olen seuraillut. Koirat tietenkin kulkevat mukanani mitä ikinä päätänkin tehdä. Niistä en luovu vaikka joku osoittelisi haulikolla. Lemmikkejä kun on ottanut, niin siihen on sitoutunut kunnes kuolema erottaa. Mitä sinä tekisit minun tilanteessani?


Kommentit

 1. jäisin lappeenrantaan, kääntäisin kaikki kortit mitä tällä kaupungilla on annettavana vielä ja sitten takki tyhjänä' lähtisin hyvillä mielin pääkaupunkiseudulle! =) ja kerkeäisit kokeilla omakotitaloasumistakin sen verran että voisit katsoa että maltatko lähteä omasta rauhasta kerrostaloon enää ollenkaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei täällä oikein oo muuta tarjottavaa enää 20 vuoden jälkeen kuin omakotitaloasuminen :D

   Poista
 2. Mihin ajattelit lähteä, jos tiesi vie ulkomaille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan tähän lähettyville. Espanja, Italia jne....

   Poista
  2. Mitäs siellä on? Espanjassa on muutes aika paha työttömyys, tiesitkö?

   Poista
  3. Siellä ei ole talvea :D
   Se on jo riittävä syy.

   Poista
  4. No eipä Italiassa tai Espanjassakaan kovin lämmin ole talvella.

   Poista
 3. Käy Hesas ensin, aina voi takasin palata. Mutta jos vakituinen työ saatavilla, ehdottomasti siihen tartu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Työn en anna määritellä elämää. En halua olla sellainen kuka katuu vanhana kun työt on määritellyt elämää. Tuttava on saattohoidossa töissä ja on kertonut miten ihmiset katuu eniten liiallista työntekoa.

   Poista
  2. Stadi, ei Hesa -.- ...........

   Poista
  3. Mä käytän nimityksiä Stadi tai iha Helsinki. Mäki vihaan tota Hesa sanaa, mutta en jaksa välittää siitä enää nykysin :D

   Poista
 4. Muuttaisin Helsinkiin tai ulkomaille. En ymmärrä nykyajan nuoria ihmisiä, jotka jäävät hikisiin ja pieniin kotipaikkakuntiinsa asumaan. Mun mielestä se on vain pelkuruutta, ei uskalleta jättää sitä tuttua ja turvallista. Mitä esim. jossakin Lappeenrannassa edes on, muuta kuin rumia venäläisiä turisteja. :D Itsekin olen pieneltä paikkakunnalta kotoisin ja muutin Helsinkiin heti, kun koulu loppui.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei Helsingissä ole mitään ihmeellistä, asuminen kallista saati sitten harrastukset ja vapaa-ajan vietto. Kaduilla kuhisee kerjäläisiä ja juoppoja rautatieaseman edessä, eli yhtä ankeaa kuin muuallakin Suomessa. Helsinki oli hyvä paikka vielä 10-20 vuotta sitten, mutta nykyään on niin ankeaa ja levotonta. En tykkää, siksi mietinkin ulkomaille lähtöä.

   Poista
  2. Sitä mäkin oon miettinyt, että ainahan voi palata takaisin. Ei mitään menetäkkään jos sinne lähtee :)

   Poista
 5. Suomessa on muitakin ihan eläväisiä kaupunkeja kuin Helsinki, täällä alkaa jo olla vähän ahdasta. Turku, Kuopio, Jyväskylä, Oulu, jopa Lahti. Ja sitte tiätty Tampere, siä on kuule järvii, lúantoo, kaikki muup paikat iha melkeiv viäres ja yks homopaariki kai o ja ihmiset valla eriomaseh hianoja, Määki oon nääs siältä kotosi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei missään tapauksessa Tamperetta :D
   Se on joko pk-seutu tai Lappeenranta.

   Poista
  2. Mikä vika Lahessa? :D

   Poista
  3. No Lahti on Lahti... Tarviiko muuta sanoa? :D

   Poista
 6. Kyllä se työ on Petri tärkeää nykypäivänä. Saattohoidossa, ihmiset kertovat tehneensä liikaa työtä, myös viikonloput,jolloin ei ole aikaa muuhun jäänyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mun arvomaailmassa se ei ole ihan kärkipäässä.

   1. Perhe & eläimet
   2. Ystävät
   3. Tasa-arvo asiat
   4. Vapaus
   5. Työ ja raha

   Poista
 7. Eikös sulla oli kolmaskin hyvä ystävä Helsingissä jota et maininnut, siis Johanna Tukiainen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä hetken aikaa vielä. Johanna valitettavasti muuttaa ulkomaille, niin sitten ei ole =(

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?