Hyvää itsenäisyyspäivää!

En olisi uskonut sanovani tätä, mutta pikkuhiljaa voi alkaa olemaan ylpeä suomalaisuudestaan. Pikku hiljaa Suomesta on tulossa tasa-arvoinen maa asua. On Suomessa muitakin hyviä puolia kuten ilmainen koulutus, hyvä ja edullinen terveydenhuolto ja hyvä palkkataso. Hitaasti, mutta varmasti kohti parempaa Suomea!

Vietättekö te erityisemmin itsenäisyyspäivää? Itse sitä ei tule mitenkään vietettyä. Ainoastaan sen tärkeimmän asian teen, eli arvostelen linnanjuhlien asuvalinnat. Parina vuonna mun suosikkivalinnat on nostattanut pientä kohinaa lukijoissani. Saa nähdä miten tänä vuonna käy. Itsenäisyyspäivä tänään on kulunut siivoillen, koirien kanssa ja krapulaa parannellen roskaruualla ja elokuvan parissa. Huomenna sitten postausta asuista sekä villistä viikonlopustani.


Kommentit

 1. Pakko katsoa Tuntematon sotilas, joka vuosi! :) Hautausmaallekin kynttilä vietävä.. Sekä tietystilinnanjuhlien seuraaminen! Eli ei mitään erikoista täälläkään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo koskaan katsonut, enkä tule katsomaan. Vihaan sitä leffaa ja sitä, että joka vuosi näytetään samat raihnaset leffat niin itsenäisyyspäivänä, jouluna ja uutena vuonna :D

   Poista
  2. Miten voi vihata elokuvaa jota ei ole edes katsonut?

   Poista
  3. Koska vihaan kaikkia sota-aiheisia elokuvia :D

   Poista
  4. Sen lisäks en voi sietää mustavalkoisia elokuvia... Ne on kidutusta!

   Poista
  5. No, tuo on tuollainen lapsen ajattelutapa. :) Ei sillä, että sotaelokuvista pitäisi tykätä tai Tuntemattomasta tai mitään, mutta ei kannata kaikkea noin kovasti etukäteen tuomita, ainakaan kaikkia mustavalkoisia. :D

   Poista
 2. Tuntematon sotilas ei ole minustakaan kovin onnistunut elokuva, ei kumpikaan versio, kannattaa ennemmin lukea kirja. Mutta ei johdu värittömyydestä, useat mustavalkoiset elokuvat ovat todella hienoja jos on kuvauksessa keskitytty valoihin ja varjoihin. Kai nyt esim. Hitchcockin Psychon olet nähyt, vaikea kuvitella sitä värillisenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elokuvataiteen kursseilla joutunu katsomaan joitain mustavalkoisia elokuvia, mutta muuten en ole katsonut. Kai mä oon liian koukussa väreihin ja elektroniikkaan + äänet mustavalkoelokuvissa on jotain niin järkkyä myös. Vähän kuin rikkinäinen kaiutin.

   Poista
 3. Mikäs se uuden vuoden sama "raihnainen" leffaklassikko muuten on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silloin yleensä pyörii niitä elokuvasarjoja Harry Potter, Taru Sormusten Herrasta, Twilight ym...

   Poista
 4. Tasa arvo.... Myös homojen käytävä armeija!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai siviilipalvelus tai totaalikieltäytyminen. Armeija kun ei ole ainoa vaihtoehto, eikä homous ole ollut vuosikausiin armeijaan menon este =)

   Poista
 5. Millos sun intti alkokaan? Ei ole tainnu liiemmin vapautusta herua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Petri on mun mielestä sanonut useamminkin että on saanut vapautuksen?

   Ja vaikka ei olisi saanutkaan, niin olisi tainnut valita sivarin.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?