Vain vähän sekopää!

Unohdin aiemmassa postauksessa jakaa teille yhden sekopäisemmistä unistani vähään aikaan. Oudointa unessa oli, että heräsin yhdessä vaiheessa yötä noin puoleksi tunniksi ja takaisin nukkumaan käydessä uni jatkui kun sen olisi laittanut vain pauselle.

Noh uneni meni tarkalleen seuraavalla tavalla. Tutustuin baarissa johonkin mieheen ja sovimme tapaavamme uudelleen. Tapailimme jonkin aikaa ja päädyimme sänkyyn. Tähän asti uni oli normaali, mutta sitten lähdetäänkin hulluuden rajamaille. Pamahdin nimittäin unessani paksuksi. Unessa näin miten kävin kaiken maailman neuvolareissuilla ym... Noh sitten päästiin unessani synnytykseen. Tietenkin piti tehdä keisarileikkaus kun eihän mulla luonnollisesti ole naisen alapäätä. Edes unissani. Synnytyksen jälkeen tuo mies, jonka kanssa unessa lapsi tehtiin karkasi ulkomaille toisen miehen kanssa ja minusta tuli yh-isä. Sitten herätyskello herättikin minut valmistautumaan tämän päivän haastattelua varten ja mietiskelin hetken ''what the fuck?!?'' Kaverit sekä äiti ja isä nauroivat minulle, että näkemäni uni on enne uni tulevaisuudesta. Kaverille naureskelin takaisin ''toivottavasti se ukko maksaa sitten edes elatusmaksut perkules''. Tämä ei muutes ollut ensimmäinen kerta kun näin raskaaksi tulemisesta unta.


-Koodilla JOULU saat ilmaiset postikulut osoitteesta www.bisters.fi. Käytä etu hyväksesi ja hanki vaatteet pikkujouluihin tai pukinkonttiin ihanat pehmeät ja kovat paketit.

Kommentit

 1. Strange dream !! yet funny

  VastaaPoista
 2. Kappas, alitajunta jo kivasti antaa merkkejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. merkkejä mistä? Siitä, että pitäisi hankkiutua raskaaksi? xD

   Poista
 3. Eiks unet peilaa yleensä tiedostamattomia toiveita jotka tulee jostain todella syvältä ja unessa ilmenee kummallisissa symbolisissa muodoissa jotka vielä sekoittuu ihan arkisiin kokemuksiin. Useimmilla ihmisillä on toiveita tulla vanhemmaksi joskus jollakin tavalla. Vai onks sulla muutenkin tunne, että olisit pohjimmiltasi nainen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei kiitos lapsia minulle ja ei en EDELLEENKÄÄN koe/tunne/haaveile olevani nainen. -__-''

   Poista
  2. Unet eivät ole välttämättä toiveita, mutta pelkoja. Itse näen usein unta, että etuhampaani 'sulavat pois' - toisessa etuhampaassani on pieni lohkeama, jota on jouduttu korjaamaan useamman kerran, eli pelkään että se lohkeama vaan suurenee. Tottakai unissa on toiveita, mutta pelot ovat myös suuri osa.. Näen unia ampiaisista, joita pelkään.. ja toiveunia, joissa tukkani on pitkä ja paksu, hah haa! :)

   Poista
  3. Mä en usko et unet on muuta ku alitajunnan sekoilua. Esim nähny jotai uutisia, kuullu jotai juoruja, kattonu leffaa ja eläny noraalia elämää. Sit alitajunta mixaa niist leffan ja näyttää sen unien aikana :D

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?