Pikkujoulut #1

Pikkujoulukausi on nyt minunkin osaltani alkanut. Ystäväni Mirka järjesti miehensä kanssa rennot ja tosi mukavat pikkujoulut. Oli biljardia, juomapeliä, joululaulu tietovisailu sekä palju ja sauna. Paljuun tai saunaan tosin en kerennyt hitauttani tällä kertaa menemään, mutta sovimme jo Mirkan kanssa, että pidämme paljuillan heti kun molempien aikataulut sopivat yhteen. Siinä tietovisassa mä olin tosi surkea. Tiedän kyllä joululaulujen sanat hyvin, mutta mulla ei koskaan biisien nimet jää päähän. Kuitenkin sen verran hyvin osasin ''jatka laulua''- osiossa biisejä, että sijoille pääsin ja voitin pienen Dooley's Original Toffee pullon. Baariinkin meidän piti keretä menemään, mutta se nyt jäi ja meninkin erään ystäväni kanssa pizzerian kautta hyvillä mielin kotiin. Minulla on muutes uusi suosikkipizza. Se on savuporo-aurajuusto. Krapulassa tuohon tulee myös tuplajuusto ja varsinkin krapulassa se on jotain niin orgasmistisen herkullista kuin olla ja voi. Tuo pizza raahaa myös krapulan mukanaan tuonelaan.

Seuraavat pikkujoulut ovat sitten Giggling Marlinin membereiden pikkujoulut / lumibileet ensi perjantaina. Sinne minulle tulee vaatteet Bistersiltä. Kyseiset bileet ovat sellaiset, joita ei Suomessa paljon olla nähty. Sisään nimittäin kannetaa lumitykki, joka vie bilettäjät joulun ihmemaahan ja joulupukkikin saapuu tietenkin ravintolaan. Odotan innoissani tuota bileiltaa yhdessä ystävieni kanssa.

-Koodilla JOULU saat ilmaiset postikulut osoitteesta www.bisters.fi. Käytä etu hyväksesi ja hanki vaatteet pikkujouluihin tai pukinkonttiin ihanat pehmeät ja kovat paketit.


Oikeanpuolimmaisessa kuvassa Mentorilla on suussaan uusi (tosin nyt jo tuhottu) vinkulelu. Luoja kun sai naureskella Mentorille kun se hiippaili tuo suussaan. Tuiskukin sai samanlaisen, mutta se viskeli sitä ja juos perässä, että ei siitä kuvaa saanut napattua mitenkään. Ei edes vaikka nameilla yritti houkutella istumaan hetkeksi.


Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?