Olen sairas ihminen...

Pam! Kymmenen päivää pamahti sairaslomaa tuossa keskiviikkona. Selkäkipu on pahentunut entisestään ja piti taas käydä lääkäärissä. Sain rasituskiellon, eli mitään rankkaa fyysistä hommaa en saa tehdä ja lisäksi määrättiin pillereitä. Lihasrelaksantteja, jotain vahvoja kipulääkkeitä sekä venyttelyä aamuin illoin. Jos ei parin viikon päästä ole parantunut, niin seuraavana mut lähetetään fysioterapiaan. Vaikka onkin nyt sairaslomaa, niin en pysty olemaan koulusta pois. Viimeisiä viikkoja koulussa vietetään ennen valmistumistani ja täytyy saada vaikka ja mitä valmiiksi. Pitää opiskella alkoholilaki ulkoa anniskelupassia varten, tehdä portfolio näyttöä varten sekä itse näyttösuunnitelma. Suurimman osan onneksi pystyn kuitenkin tekemään kotoa käsin tietokoneella.

Tuliko muille lihattomaan lokakuuhun osallistuneille muutoksia elämään? Itse huomasin, että vaikka lihaton loppui melkein puolikuukautta sitten, niin en hirveästi silti ole syönyt lihaa. Kotiin esimerkiksi en ole ostanut lihaa itselleni kuin kaksi kertaa. Kuun alussa broilerin fileepihvejä ja tänään broilerjauhelihaa. Sen lisäksi koulussa on pari kertaa lohta tullut syötyä, mutta suurimmaksi osaksi ihan kasvispohjalla on tultu oltua. Lopuksi pari kuvaa alkuviikon kouluhommista. Sekaleipää, bostonleipää, kahvipannacottaa suklaarouheella ja kermavaahdolla sekä uuden voiasetelmankin opin. Jos jonkin resepti kiinnostaa, niin kysykää vain. Voin ensi viikolla niitä jakaa teille kun pääsen koululle kansioideni kimppuun.

Kommentit

 1. Hienoa että jaksat käydä koulussa vaikka kipeä oletkin.
  Sekaleivän ja etenkin bostonleivän (en ole koskaan kuullutkaan?) reseptit kiinnostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko se on. Mulla just kriittisimmät viikot ennen valmistumista menossa. Täysillä loppuun asti!

   Laittelen maanantain postauksessa reseptiä tulemaan =)

   Poista
 2. joo, laita ehdottomasti ohje myös tuohon voiasetelmaan. Rakastan kokkaamista, mutta inhoan kaikkea näpertämistä. Tykkään kuitenkin, varsinkin kun joku tulee syömään, laittaa nätisti esille, joten kaikki kikkakolmoset tarpeet.
  Pikaista paranemista sulle! Kannattaa melkein joka tapauksessa ottaa lähete tuonne fysioterapiaan, koska jatkossa duunisi on joka tapauksessa todennäköisesti aika fyysistä. Voit saada hyviä vinkkejä ja ennen kaikkea huomaavat, jos on vaikka jokin ryhtihäiriö tms. joka vielä lisäaltistaa. Tsemppiä myös opiskelun loppurutistukseen. Olet tsempannut hienosti sen kanssa ja mitä ilmeisemmin löytänyt alasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitetaan siihenkin ohje. Se on yksinkertaisempi tehdä kuin näyttää =)

   Ja kyllä tämä mun ala on ihan selvästi!

   Poista
 3. Anniskelupassiin ei tarvi opetella alkoholilakia, kysymyksistä selviää maalaisjärjellä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä meille nyt kuitenkin ruvetaan opettamaan =)

   Poista
  2. Mun mielestä alkoholilainsäädännöllä on aika vähän maalais- tai varsinkaan kaupunkilaisjärjen kanssa tekemistä että eiköhän ne säädokset ihan ulkoa kannata opetella, vaikea niitä on käsittää.

   Poista
  3. Juu, ja itse anniskelupassikokeessa on paljonkin kompakysymyksiä mukana, joten kannattaa opiskella kunnolla ja itse kokeessa lukea kysymykset ajatuksella läpi ennen vastaamista. :)

   Poista
  4. hygieniapassista selviää maalaisjärjellä, anniskelupassista ei kovinkaan helposti. siinä on kaikenlaista kiemuraa jotka on ihan muutenkin hyvä tietää ja opetella.

   Poista
 4. Sä oo hirveen usein kipeä/kroppa brakaa, tosi harmi :( Kannattaisi nyt kiinittää huomiota tosi paljon urheilu varusteisiin (juoksu) ja liikkeiden oikein tekemiseen (kuntosali/koti jumppa) jotta kroppa pysyisi kunnossa. Oot kuitenkin tosi nuori vielä, joten jatkuvat krempat on tosi huono juttu... Voimia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä oo mitää treenailtu parii kuukautee ku kaikki on kielletty :D

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?