Olen haksahtanut baarista sporttipoikien mukaan!

Aamulla herätessäni pääsin jo lukemaan haastatteluni, joka löytyy kahdesta sanomalehdestä, kahdesta verkkolehdestä sekä verkkosivuversiona. Tuolle verkkosivuversiolleni naurahtelin aamulla yksinäni useamman tunnin ''Lappeenrantalainen Petri Penna blogissa: Olen haksahtanut baarista sporttipoikien mukaan''. Tuo otsikko on juuri sellainen, jonka voisin kuvitella jonkun postaukseni otsikoksi. Niinpä laitoinkin samaisen otsikon tälle postaukselle. Voit käydä lukemassa haastatteluni täällä.

Haastattelu sekä ylipäätään koko juttu on mielestäni todella hyvä. Kuvatkin onnistuivat, paitsi naamani osalta. Minulla on tuossa ennen kuvia ''pieni'' bileputki ollut päällä ja naama on sen mukaisesti paisunut. En tiedä miksi, mutta minulla aina pöhöttää naama jos juon. Varsinkin vodkat, rommit, glögit, punaviini ja makeat juomat saavat naamani ilmapalloksi. Luojan kiitos nyt alkoi taas normaali arki kun palasin koulun/röiden pariin ja pöhötyksenkin olen tässä saanut ihan ruokavaliolla laskemaan. Ananasta, varsiselleria ja rasvattomia ruokia. Myös suolaa olen vältellyt. Selkäni parannuttua kunnolla ajattelin kohdata kuntosali kammoni ja ostaa kuntosalikortin sekä muutaman litran erittäin vahvaa desinfiointiainetta. Muistatte varmaan kun laitoin syyskuussa kuvaa miten ihanasti vatsani on vihdoin alkanut kiinteytyä. Noh siitä ei ole tällä hetkellä kuin muisto. En nimittäin ole pitkään aikaan saanut selkäni takia treenata. Odotan jo innolla sitä päivää kun siihen saan taas ryhtyä.

Verkkolehti löytyy mm täältä: www.lappeenrannanuutiset.fi/

Kotimatkani vampyyrimäinen maisema!

-Koodilla JOULU saat ilmaiset postikulut osoitteesta www.bisters.fi. Käytä etu hyväksesi ja hanki vaatteet pikkujouluihin tai pukinkonttiin ihanat pehmeät ja kovat paketit.

Kommentit

 1. Hyvä artikkeli! Pakko tarttua yhteen sanomiseesi, eli kyllä Suomessakin bloggaamisella voi elää. Esim. Uino tienasi viime vuonna julkisten verotietojen mukaan yli 40 000 euroa, Linda Juhola yli 55 000 euroa ja Xenia yli 80 000 euroa! Aika huikeita summia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisältää myös kaikki palkkatyö ym.. tulot nuo tiedot. 100% pelkällä bloggaamisella ei elä ja jos siinä onnistuu on se lottovoitto :D

   Poista
 2. Ihan uteliaisuudesta, miten tuo desinfiointiaine liittyy asiaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noko mun mielestä kuntosalit on epähygieenisiä kun kaikki käyttää niitä laitteita ja moni ei puhdista niitä käytön jälkeen. Siksi en ole salilla käynyt :D

   Poista
 3. Uskotko muuten että tasa-arvoinen avioliittolaki menee huomenna läpi? :)

  VastaaPoista
 4. Voi apua tota lehtijutun kirjoittajaa! :D Juttu sinällään on kiva, mutta toi toimittaja ei vaan osaa kirjoittaa. Harmittaa sun puolesta, koska tostahan olis voinu saada vaikka mitä! Mielenkiintoinen persoona kun olet.

  Olin ihan varma, että toi kirjoittaja on jostain peruskoulusta revitty nuori, kun teksti oli tosi töksähtelevä ja täynnä kielioppivirheitä, mutta sehän olikin joku setämies.:D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?