Muumit Rivieralla

Käytiin Mirkan ja Mirkan lapsen kanssa katsomassa Muumit Rivieralla nyt kun Lappeenrannassa on Elokuvateatteri Nuijamiehen syntymäpäiväviikko ja liput vain 5e. Oli kyllä niin härski elokuva, että huhhuh. Onneksi lapset ei tajua noita juttuja. Elokuva sisältää mm: muumipapan ryyppäysputken, niiskuneiti pettää muumipeikkoa, kiroilevia ötököitä, uhkapelaamista, mymmeli tyrkyttää itseään miehille. Tässä esimerkiksi yksi dialogi oli esimerkiksi seuraavanlainen. ''Muumipeikko tapoitko jonkun? En nyt aivan Pappa. Kai sinä edes voitit? Voitin minä. Olen sinusta ylpeä poikani.'' Tuo elokuva kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa. Saa kyllä nauraa ratketakseen koko elokuvan ajan ja jos on lapsia, niin hekin tykkäävät. Tosin eri tavalla.

Kommentit

 1. Eniten ihmetyttämään jäi se muumi mamma ylösnousemus. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No elä!
   Ekan mamma hukkuu ja sit se onki maissa xDD

   Poista
 2. Pitääpä käydä sitten katsomassa tuo elokuva. Vaikka Muumifani olenkin luulin vallan, että tuokin elokuva on niitä ällöjä pastellinvärisiä lällymuumeja, joista en pidä. Alkuperäiset kirjat tai sarjakuvat eivät ole (pelkästään) mitään lasten juttuja, niitä jaksaa lukea aina uudestaan. Muumipappa on aina tykännyt viskistä ja Niiskuneiti on vähän kevytkenkäinen ja Nuuskamuikkunen nyt on ihan homo.

  VastaaPoista
 3. Olen koko ikäni katsonut tv:stä niitä ''oikeita'' muumeja, mutta ehkä tuonkin voisin käydä katsomassa vaikka vaikuttaakin olen aika rivo.

  Kannattaako ihan pikkulasten kanssa käydä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hyvin voi käydä. Ei ne lapset tajua niitä juttuja kun ne on sellain piilotettu sinne. Nyt aikuisena on huomannut, että kaikissa lasten elokuvissa ja sarjoissa on kaikkea härskiä, mitä lapsena ei ole tajunnut :D

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?