Homo, lesbo, tasa-arvo & avioliitto!

Siinä viime päivien käytetyimmät sanat. Huomenna elämme jännittäviä aikoja saadaanko ajettua tasa-arvoinen avioliittolaki Suomeen vai tuleeko takapakkia ja jäämme jumittamaan keskiaikaisiin lakeihin. En keksi mitään syytä miksei avioliittolaki menisi läpi. Vastustajillakaan ei ole mitään kunnollisia vasta-argumentteja. Tässä nämä normaalit vastaväitteet: ''Raamattu ja Jumala eivät salli sitä. Se on synti josta joutuu helvettiin.'' Tuo on noita rusinat pullasta juttuja. Käskeehän raamattu myös esimerkiksi kivittämään raiskauksen uhrin jos raiskattava ei raiskauksen aikana huuda tarpeeksi kovaa.

Sitten löytyy seuraava teoria. Avioliitto on miehen ja naisen välinen liitto, koska vain nainen ja mies voivat saada biologisesti lapsia. Voi elämän kevät. Ei avioliitto ole vain sitä varten, että voi perustaa perheen. Moni avioituva pari ei edes halua lapsia. Ja jos ette tienneet, niin nyt tulee iso yllätys. Homot ja lesbot voivat ilman avioliittolakiakin adoptoida lapsia. Sateenkaariperheitä on paljon Suomessa, eikä ne mihinkään tule koskaan katoamaan. Samaan yhteyteen on hyvä laittaa tämä. Sateenkaariperheiden lapsia kiusataan. Mitäpä jos ottaisit lastasi niska-persotteella kiinni (kuvannollisesti) ja kasvattaisit sen kunnolla? Kiusaaminen ei ole kiusatun syytä vaan sen oikeasti henkisesti sairaan kiusaajan syy, joka purkaa pahaa oloaan muihin ihmisiin. Yleensä juuri niillä kiusaajilla ei ole kotona kaikki hyvin.

Sallitaan saman tien koirien ja hevosten kanssa naimisiin meneminen! *facepalm* Tää on ehkä se kaikkein paras vasta-argumentti. Tottahan toki kaikki homot ja lesbot ovat myös kiinnostuneet seksuaalisesti eläimistä. Sovitaanko, että me hlbt-kansa olemme zoofiilejä ja olkaa te heterot pedofiileja niin ei kenellekkään tule paha mieli... Noh vitsi vitsinä, mutta nuo ovat oikeita psyykkisiä sairauksia, eivätkä liity millään tasolla hlbt:hen.

Lopuksi haluan antaa suuret aploodit, kunniamaininnan ja diblomin vuoden parhaimman vasta-argumentin keksijälle. Minulla on suuri ilo ja kunnia esitellä teille Timo Soini sekä hänen lyhyt ja ytimekäs ''No kun ei voi.''-kommentti. Soinilta kysyttiin siis miksi homot ja lesbot eivät voisi mennä naimisiin.

Mitä oikeasti nyt käy Suomen ihmiskunnalle kun laki huomenna menee läpi? Jokainen saa solmia sukupuoleen katsomatta rakkauden avioliitoksi henkilön kanssa, jota rakastaa. He saavat myös samat juridistiset oikeudet kuin heteropareilla. Kaikki on varmasti kuullut traagisesta rakkaustarinasta kun toinen miesparin osapuolista tippuu katolta ja joutuu sairaalaan. Hänen miesystävänsä ei saa lainkaan mennä sairaalaan hänen kuolinvuoteensa äärelle. Häntä ei myöskään laskettu elämänsä rakkauden hautajaisiin. Tuosta on tehty elokuvakin, joka löytyy mm: netflixistä. Elokuvan nimi on Bridegroom. Haluaisitko, että sinulle kävisi näin? Kannattaa miettiä oikeasti asioita muualtakin kuin oman navan ympäriltä. Mä voisin jatkaa ja jatkaa ja vielä kerran jatkaa tätä postausta loputtomiin, mutta jätetään asia toistaisesti tähän.

Käykääpäs myös katsomassa ja osallistumassa tasa-arvoinen äänestyslupaus tapahtumaan facebookissa täällä!

Huomenna poksautetaan illalla skumpat auki ja juhlitaan. Olen varma siitä!

Kommentit

 1. Mihin se siun ulkomaalaistaustainen treffikaveri hävis?

  VastaaPoista
 2. Minulle ihan sama vaikka menisi tikapuitten kanssa naimisiin! (Onhan niilläkin kaksi jalkaa ;)
  Toivottavasti menee läpi. Olisi voitu järjestää kansanäänestys :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh enemmistö kansasta oli asian puolesta, kuten myös enemmistö kansanedustajista <3

   Poista
 3. Vaikka tää meniskin läpi, niin eihän se heti astu voimaan koska siinä on paljon kaikkia valmisteluja ekana. Tulee luultavasti voimaan vasta seuraavan hallituksen aikana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin lukevinani, että viimeistään kolmen viikon päästä laki tulee käytäntöön jos se menee valiolautakunnassa läpi. Ja enemmistö siellä on puolesta, joten selvä juttu =)

   Poista
  2. Voih, ei se ihan noin nopeasti mene. Vuoden 2017 alku on realistisempi arvio. Suunnilleen kolmen viikon päästä laki menee vielä kerran eduskunnan äänestettäväksi, ja sitä ennen se menee muuten suureen valiokuntaan eikä valiolautakuntaan, sellaista valiokuntaa ei edes ole. :D

   Poista
  3. No suurta valiokuntaa tarkoitinkin :D

   Ja ihan sama. Tänään juhlitaan ensimmäistä voittoa <3

   Poista
 4. Juridistiset oikeudet? :)

  VastaaPoista
 5. Ei ne silti vielä saa mennä naimisiin heti. Ehkä vuonna 2017

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä aiemmin mitä itse olen lehtiä lukenut =)

   Poista
  2. Edellinen anonyymi on oikeassa, että laki muutos tulisi voimaan vasta 2017. Tämän eduskunnan ksnta on painava, mutta se menee vielä seuraavalle eduskunnalle mietittäväksi ja lakikin valmistellaan vasta silloin. Mutta tämän päiväinen äänestys oli jo iso voitto :)

   Poista
  3. Maaliskuu 2017. Aikaisintaan. Jei.

   Poista
  4. Nyt juhlitaan ekaa voittoa ja sitten vasta valmistaudutaan seuraavaan taistoon.

   Poista
 6. Taas tätä äänestää joku joka ei ymmärrä mistä TASA-ARVOISESSA avioliittolaissa on kyse. Ei se tarkoita vain sitä että homot ja lesbot pääsevät naimisiin eikä kirkko liity tähän MITENKÄÄN. :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?